Oligomenoree si iperandrogenie

Oligomenoree si iperandrogenie | Autor: Loru

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Am o intrebare si marea rugaminte de a ma ajuta.
Sora mea incearca de trei ani sa obtina o sarcina si nu reuseste. Acum trei ani a pierdut o sarcina in luna a doua. In urma investigatiilor, a rezultat cauza: un microb. Dupa ce s-a tratat tot nu a reusit nimic. La sfarsitul anului trecut (decembrie) a facut analiza 17 CS iar rezultatul a fost 30. In urma si a altor analize diagnosticul a fost: OLIGOMENOREE severa si HIPERANDROGENIE clinica si chimica severa. Tratamentul prescris: Diane, Androcur si Superprednol. Modul de administrare: din prima zi a menstruatiei. Dupa finalizarea unei folii, asteapta sa vina menstruatia (care intarzia 11, 12 zile) si apoi continua pastilele (toate trei in acelasi moment, iar pauza la fel, la toate cele trei).
A inceput tratamentul in luna martie. Ca urmare a tratametului, in luna iulie rezultatul analizei 17 CS a fost 22 (dar, cum spuneam menstruatia continua sa intarzie 11, 12 zile). Dar, problema cea mai mare este ca din data de 5 iunie nu a mai avut menstruatie.
Va rog mult sa imi dati un sfat, deoarece este foarte descurajata, mai ales ca in luna februarie implineste 29 ani.
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Loru-posteaza subiectul la 555-OB-GYNsi cu siguranta vei primi raspunsul de la Dl.Dr.ginecolog.

Fanta

Mergi la inceput