Balante (dez)echilibrate (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Bine ai revenit elutza82. Cand pui si niste poze pe net ca sa te vedem?

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mii de scuze pentru absenta de pe forum, acum, tocmai cand au inceput sarbatoririle din grup.
Am avut copila bolnavioara. Dupa vaccinul DTP de la 1 anisor, mi-a facut zile intregi febra foarte mare (pana la 40,4 grade), si am trecut prin tot felul de diagnostice – rosu in gat, gastro-enterita, enterocolita - , am facut tot felul de tratamente, ca pana la urma sa-i apara si o eruptie pe corp, moment in care si-au dat seama si doctorii RUBEOLA, adica POJAREL.
Am stat cu ea acasa, am avut concediu medical.
Ziua mea mi-am petrecut-o in casa, fiindca nu am avut voie sa iesim afara…

Imi fac mea culpa, asa ca vreau sa urez tuturor sarbatoritelor din zilele anterioare : LA MULTI ANI FERICITI, dragele mele balantze !
Va doresc o viata frumoasa-frumoasa-frumoasa ˇ

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dana, multa sanatate fetitei!

iarta-ma ca te intreb: cum s-a manifestat rubeola asta la voi?
ca si ile a facut ceva ciudat, la o saptamana dupa ce tati s-a umplut de "pete" pe fata si cu ganglionii umflati, hop si ile, febra (dar nu mare) si pete pe corp...

la analize nu a iesit rubeola! dar ce o fi fost, ca simptomele erau aceleasi! oricum, bine ca nu a fost rubeola, ca eu nu sunt imuna si, la sarcina mea ma gandesc sa-i fac vaccinul...

fetele, alina, riara, la multi ani si tot binele din lume! Dumnezeu sa va aiba in paza!

Mergi la inceput

Darga dana_ene! Sanatate multa bebitzei tale! SI las ca mai sunt atatzia ani in care vei avea zile de nastere frumoase si fara griji. bebitza si tie

Cu drag,

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga Dana_ene,multa sanatate fetitei,sa se faca bine repede.

Draga Monica sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Uite ca s-a facut 5 octombrie! hehehehhe! Mihai (bb monicar), elutza82 v-a venit randul sa primiti urari si daruri! Sa aveti parte de ce e mai bun! un La multi ani calduros si insorit ca ziua de azi

Elutza82 cand ne bucuri cu poze?????

Cristina & Sandica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

La multi ani! Mihai , sa cresti mare, frumos si sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai.
Si tie eleutza82 La multi ani!, multa fericire si sa ti se implineasca toate dorintele!

Se apropie si ziua mea si nimeni nu a suflat o vorba despre cadou... in afara de gandacelu care a primit bomboane super bune (sper sa primesc si eu...). Ce sa cer, fetelor???? Voi ce ati primit? Ce va mai doriti?

33+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Si a mea se apropie si e cam liniste.... nici o intrebare nici o tatonare de teren.....sa vedem sa vedem.

Cristina & Sandica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Dragelor eu anul asta schimb prefixul(deci mare sarbatoare si un MARE cadou,nu!!!)mi-am dorit sa plec intr-o excursie in strainatate(in Italia)si ce crede-ti....mi s-a inplinit dorinta!!!!!
Voi pleca in seara asta 10 zile,doar eu cu sotul,deci voi lipsi din peisaj 10 zile,sa nu ma dati disparuta.

Cu aceasta ocazie va doresc tuturor balantelor care isi serbeaza ziua in intervalul 06.10-14.10 un :LA MULTI ANI! din tot sufletul si implinirea tuturor dorintelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Bravo, Cary - asta da surpriza !!! Daca meriti...
Distractie placuta si te asteptam cu povestiri si multe poze.

La multi ani !!!
Pupici

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.

Mergi la inceput