Balante (dez)echilibrate (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina spune:
Balantele mele,
Va multumesc din suflet pt urari.Va doresc si eu multa sanatate,bucurii si implinirea dorintelor.Sa fim iubite!
Cary,
Vacanta placuta si o aniversare de neuitat!Si noi ne-am intors din Italia de vreo 3 saptamini si deja ne gindim la un nou concediu acolo.Sa mergi si la Venetia,e locatia ideala pt un concediu de neuitat.
Cu drag,
Alina
ticka spune:
Cary , fericito! Vacanta placuta si vezi sa faci poze multe ca sa arati si la altii ce cadouri frumoase exista!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
Salmida spune:
Salut balantele vesele!
Uräri si flori elutza82!
La multi ani!
Mihai, bb de monicar, sä fii sänätos si cu noroc!
Cary, cälätorie si vacantä pläcute! Stiu cat de mult inseamnä ca cineva drag sä iti implineascä un vis!
si sä vii cu impresii si poze frumoase!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Salmida spune:
dana, multä sänätate Oanei ! Sä se facä repede bine
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Ioana75 spune:
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
Laaaaaaaa muuuuuuuuulti aaaaaaani!
Cum cine sa traiasca? nostru de balantze foarte ... echilibrate!
Iar pentru azi, Sense ! Multa sanatate, bucurii si noroc in viata!
Pupici,
Ioana
ticka spune:
La multi ani Sense
Mii de pupici si numai bine!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
Sense spune:
ticka,adela99 si ioana multumesc din suflet pentru urare. Tuturor balantelor si nu numai le doresc sa simta ceea ce simt eu acum . (Daca pana acum eram dezechilibrata acuma la 30 de ani, ma echilibrez cu totul ) Va pup pe toate, urmeza ...
ticka spune:
Sense nu te echilibra please, ramai dezechilibrata ca e mai fun asa si dupa cate am vazut ne place la nebunie dezechilibrarea asta!!!!
Cristina & Sandica