Balante (dez)echilibrate (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Fetelor multumesc mult pt urari...sunteti niste dragutze...de altfel,cum sunt toate balantele...

La multi ani si pt micutzul Mihai!!!

La multi ani Sense!!! Multa fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!

Dana ii doresc multa sanatate fetitzei tale Oana!!!

Am fost putin trista de ziua mea...nu pt ca mi s-ar fi intamplat ceva,ci doar ca ma luase putin raceala si nu m-am simtit prea bine...dar,spre seara a trecut si am iesit intr-un club dragutz...nu a fost ca in alti ani dar am incercat sa ma distrez...

Cary distractie placuta!!! asta da cadou...ce romantic!!!!...daca ai fost cuminte a venit "mosul" si la tine...iti dorsc drum bun!!!sa ne aduci pozeeeee...

Ticka,dar yo am poze puse...o sa mai pun altele...promit...poate chiar azi...

Sorina nu mai dai nici un semn de viata??? aaa...stiu de ce...iti pregatesti bagajul si esti in cautare de cadouri...drum bun fetitza!!!!

Fetelor va pupicesc

http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

elutza82 uite de ce astept si alte poze:

quote:
Eu sunt sora lui Sandra...ieri am fost la nunta ei si de aceea nici nu am avut timp sa intram...a fost superb...o sa pun si eu niste poze,dar cand ajung in tara...

Eh? ce zici? fac bine ca astept?

si acum sa ne amuzam olecutza! am primit azi un mail si va fac un copy-paste si voua!

Septembrie 23 = Olive

*OLIVE*
Persoana ‘calde’ si cu inima ‘luminoasa’ . Se intelege perfect cu familia si prietenii. Uraste violenta si are principii bine stabilite despre bine si rau. Persoana vesela si buna si deloc invidioasa.

Septembrie 24 ~ Octombrie 3 = violet
*Violet*
Persoana misterioasa, curioasa si uneori egoista. Ziua poate fi plina de bucurii sau foarte trista, totul depinde de dispozitia Dvs. Daca sunteti tristi nimic nu va bucura si viceversa. Ffoarte populara in cercul prietenilor. Uneori face lucruri negandite si uita cu usurinta lucruri apparent lipsite de importanta.

Octombrie 4 ~ Octombrie 13 = bleu-marin
*Bleu-marin* _
Persoana atragatoare, care iubeste viata si si-o traieste din plin. Prevazatoare. Usor zapacita. Deseori ranchiunoasa. Daca a suparat-o careva – atentie! greu isi va gasi iertarea.

Octombrie 14 ~ Octombrie 23 = Argintiu - hmmm nu e chiar argintiu...sorry n-am gasit argintiu la culori.....
*Argintiu*
Persoana plina de imaginatie si inspirata. Adora sa incerce lucruri si experiente noi. Invata cu usurinta si ii plac provocarile. Comunicativa si mereu are in rezerva cate un sfat bun. Isi face mai greu prieteni pentru ca stie cat e de greu sa ai incredere in cineva, Dar daca si-a facut un prieten este pentru totdeauna.

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Sense

La muuuuulti aaaaaaaani!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ticka...dar...unde e 23 septembrie? Probabil trecut la fecioare (nu mi-a placut niciodata chestia asta ca in unele zodiace 23 sept e fecioara - fosta-i lele cand ai fost

si pentru ca sunt o balanta curioasa am dat un google...fara rezultatul dorit (inca)

dar am gasit altceva:
* Balantei visatoare i se potrivesc nuante de roz si bej. Foarte atragatoare va fi manichiura frantuzeasca în nuantele roz si bej.
http://ctj.md/activ/horoscopfete.html

Mergi la inceput

Ticka ai mare dreptate...am si uitat...doamne cat sunt de zapacita...
Acum lucrez la ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

L amulti ani, Sense!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

quote:
Originally posted by ticka

si acum sa ne amuzam olecutza! am primit azi un mail si va fac un copy-paste si voua!

Septembrie 24 ~ Octombrie 3 = violet
*Violet*
Persoana misterioasa, curioasa si uneori egoista. Ziua poate fi plina de bucurii sau foarte trista, totul depinde de dispozitia Dvs. Daca sunteti tristi nimic nu va bucura si viceversa. Ffoarte populara in cercul prietenilor. Uneori face lucruri negandite si uita cu usurinta lucruri apparent lipsite de importanta.

Ce sa zic, la mine se cam potriveste.

Mergi la inceput

Ticka m-am tinut de promisiune...gata pozele...te rog sa ma crezi ca 5 ore mi-a luat sa le pun...nu pt ca nu stiam dar mi-a facut "figuri" calculatorul

Am fugit la culcare
Noapte buna fetelor!!!!

Mergi la inceput

Acum am vazut ca-i trecut de 12 noaptea si avem si azi sarbatorite printre noi...

Amai la multi ani!!!!!Multa fericire alaturi de cei dragi!!!

Mimsi la multi ani!!!Toate dorintzele sa ti se implineasca!!!

Pa fetelor...ne "vedem" maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

La multi ani tuturor balantelooooooooor !

Vrem cheeeeeeeeef !

Mergi la inceput