Mobila bucatarie la comanda

in sfarsit am terminat cu pusul de faianta si zugravitul si ne gandim sa ne facem o mobila de bucatarie la comanda...
ce parere aveti
cunoasteti vreo firma serioasa
astept raspunsuri cat mai multe...
Gia
Raspunsuri

nicoled spune:
Felicitari pt faianta si zugravit.Si eu sunt de acord cu mobila la comanda,pt e vorba de gustul fiecaruia ce trebuie adaptat la apartamentul sau casa lui.O firma anume nu poti sa-ti recomand,in schimb am un bun meserias ce lucreaza pe cont propriu si care face o mobila neckerman.Daca esti interesata de nr lui de tel da-mi un pm.Succes.

melina34 spune:
si eu cunosc un inginer care ti-o priecteaza in primul rind,cf dorintei si modelului tau, dupa care iti face un calcul;dk va intelegeti el se ocupa de dat comanda cf culorii si modelului ales de tine urmind ca in ultima etapa sa le aduca gata montate sau le monteaza acolo, depinde....cam ce buget ati alocat si despre ce e vb, mobila de bucatarie, dormitor?

qsar spune:
Ma "lipesc" si eu la subiectul asta cu o intrebare. Mobila din lemn masiv, face cineva?
Q

ankalaura spune:
La comanda te va costa intotdeauna considerabil mai mult. Daca nu ai cine stie ce colturi prin bucatarie, cum avem noi, iti recomand altceva: alegeti un model de serie (si slava Domnului, sunt mii!) si da-le dimensiunile voastre. Asa este cel mai convenabil.
Iti dau exemplu: dormitorul nostru, la comanda ar fi costat 18 milioane, de la magazin am luat unul foarte foarte similar, ba poate chiar mai interesant, cu doar 14 milioane. Pe dimensiunile noastre. Si pe pozitia pe care am vrut-o.
Dezavantaz mobila la comanda: majoritatea decupeaza pal-ul, si il lasa cu toate colturile la 90 de grade. La dormitor, noi avem niste margini rotunjite, care dau tot efectul. Benzile astea sunt foarte scumpe, si mici producatori la comanda nu cumpara asa ceva.
Pentru mobvila de lemn masiv, va pot eu recomanda o super fabrica, insa sa stiti ca este foarte scumpa mobila de lemn masiv,. Insa au niste modele... de n-ati vazut.
Pentru curiosi - lucrez oarecum in domeniu. Pupici
Anca si papusica Eliza (26.august.03)

kid2003 spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Pentru mobvila de lemn masiv, va pot eu recomanda o super fabrica, insa sa stiti ca este foarte scumpa mobila de lemn masiv,. Insa au niste modele... de n-ati vazut.
Pentru curiosi - lucrez oarecum in domeniu.Pupici
Da, da, te rugam. Eu sunt innebunita dupa mobila de lemn masiv. Am muncit un an si nu am avut vacanta pentru a ne mobila bucataria de 9 mp cu mobila din lemn masiv- cires (parca nu era chiar de cires, dar oricum asta e finish-ul). Arata bestial. Si am mai sta cu casa goala un an ca sa strangem bani de o sufragerie de lemn. Poti sa spui numele firmei? Noi bucataria am luat-o de la o firma, Casa Decor, dar e adusa din Italia. Stiu ca la Sibiu e o fabrica de mobila, Minuzzo, tot ce fac e superb dar nici nu vreau sa ma gandesc cat costa. Daca ai o alternativa, te rog, spune-mi si mie.
Cat despre mobila de bucatarie din lemn, nu cred sa o faca vreo firma romaneasca, adica in ideea celor de pal, sunt multe acum care fac lucruri dragute, dar din pal. Nu am auzit sa faca din lemn masiv. E mai greu procedeul
Off topic: ce activa am devenit. 2 mesaje postate azi, mi-am luat inima in dinti! Felicitari qsar pentru stand-ul de la Baby Expo, eu am fost la targ cu treaba (lucrez la o revista care a fost prezenta) si am admirat standul dar nu mi-am luat inima in dinti sa ma prezint, deh timiditatea asta (si faptul ca nu sunt asa activa pe site). Pupici

lulu75 spune:
Noi ne-am facut mobila de bucatarie in urma cu 1 luna. In incinta magazinului Bucur Obor exista o firma care face mobila la comanda. Nu imi amintesc exact cum se numeste dar mobila a iesit pe gustul nostru.
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv

ankalaura spune:
Ehei... Si cat de multi lucreaza in tara asta mobila minunata... Nici nu ganditi! Iti dau pe PM niste site-uri, si daca iti place ceva, ma anunti, si iti dau telefonul oamenilor in masura. Multi fac export, iti pot da niste cataloage... Am unii care sunt cam departe, la Satu Mare, dar daca vrei neaparat, se pot face aranjamente. Mai mult iti recomand unii de la Ploiesti, le spui modelul si finisajul, sau iti spun ei ce au in productie, si se poate aranja...

ankalaura spune:
Na ca m-am laudat cu site-urile, si am incercat aseara sa intru, nu prea sunt actualizate. Daca vreti, facem asa: va pregatesc un set de cataloage de la cei cu care lucram noi, ne intalnim intr-o viteza si le vedeti, si va dau nr de telefon. Dar asta este valabil pentru mobila din lemn masiv. Am si ceva mai put8n "pretios", dar nu prea merita sa luati din provincie, PAL gasiti si in Bucuresti cu tonele. Tot de la magazinul de la Bucur am luat si noi dormitorul, am uitat si eu cum se cheama, dar pentru cine vrea, il gaseste foarte simplu daca merge prin spate, adica prin dreapta lui MacDonald, cum stai cu spatele la bulevard. Scrie mare cat casa ca e mobila la pret de fabrica. Nu este adevarat, nu este chiar la pret de fabrica, dar este foarte aproape.
Iar pentru mobila din lemn masiv, informativ va spun ca un scaun poate costa de la 25 la 85, chiar si 125 de euro, daca este imbracat in piele. O masuta joasa, dar solida, superba, lacuita, de stejar poate costa cam 300 de euro. Dar repet: aici vorbesc de mobilier adevarat, nu de porcarii de bazar. Daca mai vreti spuneti-mi si va pregatesc niste cataloage. Produsele care imi plac mie cel mai mult este la Ploiesti. Si mai am unii la Piatra neamt, care fac canapele faine, dar ei inca nu mi-au adus catalogul. Tot imi promite, pentru ca vreau si pentru mama un set.

Freia spune:
mobila din bucatarie, dormitoare, sufragerie si am fost super incatata de ei,colturile mi le-au facuta sa cum am vrut eu, rotunde, patrate, floricica. Chiar a mai fost un subiect pe tema asta tot la Generale. Firma se numeste Sipro, au si site pe net.
Pt lemn masiv, stiu un nenea care face, e din Bucuresti, lucreaza ieftin, si-au facut colegi paturi sau birouri, alti prieteni si-au facut mese si scaune. Pt el trebuie sa caut numarul de telfon, a si lucreaza ieftin.
si inca ceva, am luat schita facuta de Sipro sa vad daca imi fac alte fabrici mai ieftin totul, si surpriza, cei de la Amadeus mi-au facut un pret cu 15 % mai mare si inca 2 firme din zona cam cu 20, respectiv 35 % mai mult. Am garantie la mobila, am primit si reducere si ce am gasit julit am dat inapoi fara discutie.
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika