Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Feliss scuzama ca am uitat sa raspund la intrebarea pe care ai pus-o, in legatura cu examenul; daca tu crezi ca nu te obosesti prea tare poti sa te gandesti fffff. serios la el, si sa-l sustii si sa nu traiesti pe urma cu ideea ca ai ratat oferta vietii, ptr. ca i viata uneori numai o singura data ni se poate oferii unele lucruri, neavand sansa ptr. o a doua oara;asta desigur nu va fi o oboseala fizica, ci psihica, in postura in care noi ne aflam, oboseala psihica ne doboara mai mult, decat cea fizica;obosind psihic parca in corpul nostru toate cele se contracta, apoi facandu-si aparitia si oboseala fizica; daca mai sansa sa-l sustii si a doua oara, altadata, amanal, si gandestete numai la bebe din burtica. momentan!!!Greu de decis, dar trebui sa decizi doar tu ceea ce vei face!!!

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Andreap bine ai "aterizat" acasa; cred ca este groaznic sa conduci cu burtica, dar vad ca te zbati rau de tot; de ce nu merge altcineva la spital; nu prea este indicat ca persoana gravida sa mergi prin spitale, decat cel care ne intereseaza acum, adica ginecologia; ce probleme are socrela
Stii eu sunt nascuta si crescuta acolo in zona spitalului Fundeni, la 5 min. de mers pe jos pana la spital, mai bine spus la capatul de linie al troleibuzului nr. 66 si a masinii 253; stiu ca nu este o zona prea faimoasa dar asta esteCum mai este prin zona, caci eu n-am mai fost pe-acasa c-am de multicel
Odihna placuta

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROXY nu vreau sa crezi ca ti-am luat-o in nume de rau dar eu merg pe ideea ca lumea evolueaza(vis-a-vis de parintii nostri) si consider ca este eronata ideea "eu nu am avut si nu s-a mai intamplat nimic,asa ca nici copilul meu daca nu va avea nu va fi un bai!",din contra noi ar trebui sa le oferim copiilor alte conditii decat cele pe care le-am avut noi.daca mama m-a spalat cu osanza eu in nici-un caz nu-mi voi spala copilul ca asa ceva.gandeste-te ca un copil in burta mamei are parte de un mediu steril iar pielea lui nu este obisnuita sa se apere impotriva microbilor,de aceea este recomandat de medicii pediatri ca in primele luni de viata ale bebelului sa se acorde o mare importanta igienei,tocmai pt a-i da timp pielii sa se obisnuiasca cu mediul infect in care traim.
cat despre shampoane si sapunuri eu zic ca au fost create tocmai pt a satisface nevoile organismului unui nou nascut,ma refer la concentratia chimica din produse.nici in ziua de astazi nu am uitat cat plangeam si uram sa mi se faca baie din cauza shamponului care-mi venea in ochi,iar daca acum au aparut shampoanele NO TEARS de ce sa-mi supun copilul la un chin inutil.

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ANDREEA sa inteleg ca tu ai luat 26kg in greutate???? Eu o sa plang imediat: cu 2 puiuti eu am luat doar 14kg???? Ce ma fac? Si chiar nu te inteleg, daca ai si contractii de ce te agiti atat? Si eu am inceput sa am de vreo saptamana si ma cam ia cu groaza, numar zilele care trec, la sf. saptamanii fac si eu 34 saptamani. Eu zic sa nu mai duci viata chiar asa normal acum... totusi ai ceva probleme, nu?

Adriana 33 sapt si cei 2BBmici -DPN 18 NOV
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Miche, La multi ani iti doresc din toata inima, sa fii fericita alaturi de familia ta ! Scuza-ma pentru inarzier...
Gandacelule, aceleasi urari de bine si pentru tine ! Sa fii fericita si sanatoasa..

ioana, suntem alaturi de tine si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine..

pe mine ma streseaza vergeturile...

Cristina 35 saptamani, DPN 5 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetelor,eu am reusit sa racesc.Ma doare si ma ustura in gat si am tot timpul senzatia ca nu pot sa respir.Si transpir!!!

Asta imi lipsea acum.

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetelor!
Vad ca sunt ceva griji pe aici dar oricum toate pareti in regula.
Andreap, si eu in ultimele 3 saptamani am luat 6 kg. si eu vreau tot cezariana, sper sa nu ma certe prea tare doctorul. Dar ce ma mir ca pana la 6 luni nici macar nu mi se vedea burtica iar acuma pe ultima suta de metri se umfla si se tot umfla. Mi-e teama cat o sa mai iau in ultima luna?????
Bits, faza cu picioarele pe perna o practic si eu, dar cum m-am dat jos din pat nu dureaza 10 minute si deja se fac ca niste placinte din alea crescute bine (chiar asa mi s-a facut pofta de branzoaice ).Iar cu dormitul pe partea stanga si mie mi-a zis la fel doctorul. Am inteles ca pe partea dreapta se afla vena cava care se ocupa cu "alimentarea" placentei sau ceva de genul asta. Am citit si pe net dar nu scrie in termenii de acolo ca na...nu am terminat medicina..
Pupici.

Elena, 35 sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

observ ca gama de problemute devine din ce in ce mai variata ..fiecare contribuie cu ceva : incepand cu gripa si terminand cu col scurtat deschis ...
pai tre sa contribui si io , ca nu ma las mai prejos : pe mine ma invadeaza hemoroizii.....ca de! tot a inceput sezonul..

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Jasmine, eu am mai racit pe perioada sarcinii plus ca la inceput am avut si febra (pentru asta am stat in spital cu ampicilina in )iar de tuse eu nici numai zic nimik, de cand cu caldurile si cu apa de la frigider tuseam ca o tebecista. Mi-a trecut cu unguent de ala pt copii Vaporub. Si cand simteam putin o raceala repede o frectie cu otet si ceai fierbinte si in pat pana cand transpiri bine. Incearca astea pana la ..alte medicamente...de care eu m-am ferit cat de mult am putut.
Iar asta cu respiratia...s-ar putea sa nu fie de la raceala, eu seara abia respir, simt ca bb a crescut si sta pe plamanii mei . Asta o simt in fiecare seara. Poate fetele pot sa zica si ele daca treaba cu respiratia e valabila si la ele.
Numai bine si sanatate.

Elena, 35 sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

MOSS e adevarat ca de vergeturi nu scapi decat cu operatii estetice dar se pot ameliora cu ajutorul unor creme speciale pt asta.eu una am avut si mai am niste vergeturi pe coapse din adolescenta,dar anul trecut la un salon de cosmetica am incercat o crema spaniola ANESI pt vergeturi,e superrrr,face minuni nu alta(nu dispar definitiv dar le atenueaza vizibil).poate gasesti sa ti-o procuri.

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput