Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele car nu mi-au trimis nr-le de tel si adresele de mail o pot fac oricand!

IOANA sa te aibe DUMNEZEU in paza si sa treceti cu bine peste problema asta!

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Fete am vorbit cu roserb, e bine, dar din cauza furtuni nu are internet.
Important este ca sunt bine.
Ioana, Dumnezeu sa te ajute, sa stai cumintica in pat.

Bobita, 27 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Monica unde ai disparut;tot pe-afara cu Alex
Fetelor cred ca mi s-a aplecat de la atata halva, ca a inceput sa-mi fie ;cred ca am intrecut limita, dar ce ma bucur este faptul ca lui Arisa incetul cu incetul a inceput sa-i placa, dar imi este teama sa-i dau prea multa sa nu se strice la stomac; nu vrea sa o manance cu paine, ci asa goala

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Bobita bine ca ai luat legatura cu Roserb;iti multumim

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Bobitza, !

...la mine mai ca ninge...nu ca nu mi-ar place mie fulguletzii de zapada...dar e cam devreme..toamna unde este?

cu spalatul lucrusoarelor lui bebe...sa zic si io : pai simplu: o se la spal(cu detergent normal) impreuna cu ale mele in masina si o sa le clatesc de 2 ori.

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.cam urit azi afara.

Try in general fetele care au zis ca au colul scurtat au avut/au si probleme(contractii, dureri). Daca imi spunea medicul ca am colul scurtat, dar eu ma simteam bine, ar fi fost ok. Insa ai vazut ca majoritatea fetelor nu mai pot sta in picioare mult timp si nici pe jos nu mai pot sa mearga, iar doctorul le-a recomandat sa stea in pat aproape toata ziua (eu treb. sa stau cam 20 de ore pe zi). Eu am problemele astea de vreo 2 luni si ceva si nu e deloc placut sa nu ma pot duce nicaieri mai ales ca acum as avea timp. Inca de cind aveam o burta destul de mica eu aveam dureri cind mergeam, iar alte gravide cu burtile cit casa se plimbau de zor prin parc sau prin magazine si n-aveau nici o treaba.

Andreap si pe mine ma dor miinile, de fapt degetele cind incerc sa le indoi. Credeam ca sint singura cu problema asta si ma speriasem. De mincare sa nu mai vorbim ca as minca intruna mai ales dulciuri. Deja am ajuns la 70 kg (de la 55,5kg).

Olga ce pofta mi-ai facut cu fasolica cu zeama de varza murata…

Ela2001 - 36 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELA si eu aveam probl cu umflatul mainilor dar de 2 zile nu mai am nimic,m-a invatat o prietena sa dorm cu picioarele pe o perna si mai mult pe partea stanga(circula mai bine sangele in corp),incearca si tu,mai stii de unde sare iepurele.si eu sunt cu dulciurile in fapt,in fiecare zi ma gandesc numai la ce combinatii as mai putea face si ca drept dovada mi-am amintit eu astazi de clatitele cu ciocolata nutella.am mancat de nu mai puteam respira normal dupa aceea.sambata ma duc la doctor si iarasi au sa-mi spuna ca m-am ingrasat

FULGULETULE eu stiam ca nu e bine sa speli hainele lui bebe impreuna cu ale tale,ci separat(au pielea fff sensibila),iar prosopul de baie al bebelului nu e bine sa fie pus alaturi de ale parintilor.

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

CLAUDIA daca mai vorbesti cu IOANA transmite-i te rog ca suntem alaturi de ea si ne rugam sa fie totul bine pentru ea. Doamne, nu pot sa cred ca deja vor fi dintre noi care vor avea probleme si vor trebui sa stea internate, sau chiar vor naste, BITS am inteles ca tu s-ar putea sa fii prima daca totul decurge normal?

Azi dimineata Florin m-a amenintat ca-l suna pe medic daca ma dau jos din pat. I-am zis sa stea linistit, si cum a iesit din casa: "tusti" la calculator. Dar nu cred ca voi sta ca mi se intareste burtica de cum ma asez pe scaun.
Marti merg la nenea doctoru' si sa vad ce o sa-mi zica. Ma bucur cu fiecare saptamana care trece ca vor mai creste puiutii mei

FELIS in legatura cu examenul acela, eu zic ca daca tu te simti in stare, adica chiar nu e un efort pentru tine si copilas sa-l dai, daca nu gandeste-te ca nimic nu poate fi mai important decat fiinta aceea mica. Adevarul ca si eu tot aman,din cauza banilor mai mult, acum si a bebelasilor, un examen care sper sa nu regret vreodata ca nu l-am dat. De fapt, mai am timp, nu e totul pierdut

Adriana 33 sapt si cei 2BBmici -DPN 18 NOV
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Bits sa stii ca eu de cand am venit acasa cu Arisa, i-am spalat rufisoarele impreuna cu ale noastre, iar prosoapele le-am folosit la gramada netinand cont ca asta este a lui bebe, asta a lui papa si asta a lui mama;detergent nu am folosit nimic special, am folosit unul normal, balsam ioc, iar cand am nascut-o pe Arisa aveam masina de spalat cea veche, adica cea manuala, iar cand ficamea a implinit aproape anul ne-am gandit s-o schimbam, si ne-am luat si noi o masina de spalat automata, ptr. ca nu mai puteam face fata timpului, ptr. ca spaland la cea manuala iti trebuia ffff. mult timp, iar fata numai era un bebe mic pe care sa-l pui in cos si sa stea linistit, incepuse sa se miste si simteam ca nu mai fac fata, dar din pacate cea manuala mai putea fi folosita inca mult si bine, dar eu nu am mai vrut-o;sanpon special ptr. bebe n-am folosit, doar in primele luni am folosit un sapun special ptr. bebe(cred ca cel mai ieftin posibil), iar cand s-a terminat am trecut-o pe sapunul nostru;in ultimul timp papa a devenit fffff. pretentios la faza cu sanponul Arisei, adica sa aiba unul special ptr. copii, su balsam in el, ptr. ca ii face parul nu stiu cum, si ca n-ar mai usturao ochii la baie, dar dupa nasterea lui bebe nr. 2 va trece cu siguranta pe sanponul adultilor(mie una nici nu-mi place mirosul sanponuli ptr. copii)
Desigur sunt copii si copii; unii cu o piele mai sensibila, altii ba;Arisa de cand s-a nascut a avut o piele ffff. buna, dar marea majoritate a prietenelor jap. aveau probleme cu copii, cu pielea, le apareau fel si fel de bubite, si doar ii spalau cu sanpoane si sapunuri speciale, iar rufele desigur separat de cele ale adultilor
In spital cand am nascut-o pe Arisa m-au invatat s-o spal desigur(de vre-o doua ori mi-au aratat), si cand am vazut ce sapun foloseau am ramas, iar inainte de nastere ma tot gandeam sa iau fele si fel de chestii sofisticate, cat mai scumpe, si cat mai frumos mirositoare
Si fetelor sa fim oameni seriosi, in trecut oare mamicile noastre cu ce-au fost spalate de catre bunicutele noastre, sau pe noi oare cu ce ne-au spalat; sau oare rufele noastre sau ale lor au fost spalate cu detergenti speciali; eu cred ca nu;eu sunt crescuta, nascuta in Bucuresti, ffff. la periferia lui, mai bine spus langa comuna Voluntari, Niro, Europa; mama mea tin minte ca de cel putin doua ori facea sapun de casa din osanza de animale(lectie preluata din batrani, pe care si in ziua de azi o practica), cu care spala rufe, si cu care m-a spalat toata copilaria la cap si pe corp; n-am avut in viata mea probleme cu pielea sau cu parul; ei cand m-am domnisorit si eu m-am luat dupa fetele de la scoala, si am inceput sa folososec diferite sanpoane, care uneori mi-au facut rau parului si chiar pielii, aparand iritatii ale pielii si naparlirea parului(nu toate intra-devar);a si era sa uit mama mea nu a avut masina de spalat in tinerete, deci spala dupa doi copii si doua persoane adulte numai la mana
Sper sa nu supere pe nimeni ceea ce am sris aici, dar mai de mult tot tin sa intru la acest subiect sa-mi spun si eu putin parerea, numai ca trebui sa ma repet, sper sa nu se fi suparat nimeni pe mine de data asta, VA ROG NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU!!!, doar ca uneori imi suna prea a moft, dar de sigur dorinta omului nu o poate oprii nimeni.
Eu tin sa va spun ca m-am gandit fffff. serios ca la bebe nr. 2 sa folosesc scutece din carpa cat sun acasa, noaptea si unde vom pleca vom folosi di hartie; scutecele de fapt le-am cumparat de cand am nascut-o pe Arisa, dar le-am folosit ffff. putin, ptr. ca sotului meu nu-i place mirosul de caca(de fapt de cand am nascut-o nu stiu daca a schimbat-o de caca de 5 ori, si atunci), si a trebuit sa-i fac pe plac cu cele de hartie, dar la buzunar nu prea a fost pe plac, dar de data asta nu mai merge asa.
Aici in Jap. ffff. putine persoane mai folosesc scutece din carpa, dar stiu o tipa jap. care are o fetita mai mica ca a mea cu sase luni, care a fost si este si in prezent crescuta cu scutece din carpa(acum urmeaza sa-l nasca pe-al doilea care tot asa va fi crescut), numai noaptea si la plecari de-acasa folosind scutece din hartie, si care este un "trunchi" de copila, care n-a avut probleme cu nimica pana in prezent

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am "aterizat" si eu acasa de 1/2 de ora, plecata de azi dimineata.Am fost la Fundeni cu mancare la soacra-mea( e o circulatie infernala in oras!!!!, cred ca am facut 1 ora pana in Fundeni)apoi la banca si dupa la medicul de familie sa-mi iau o reteta.Si nemancata de azi dimineata.dar am devorat o ciobica si o tocanita de cum am intrat in casa.Plus un pateu, desert.Desi m-am cantarit in farmacie si...80kg!!! Asta inseamna +26 kg.Spuneti-mi ca e cantarul defect, va rog.Simt ca o iau razna Acum 2 saptamani 74kg si acum 80?6 kg.in 2 saptamani?
In ritmul asta o sa ma rostogolesc spre spital, iar doctorul nu-mi va face cezariana(spune ca se dau mai greu jos kg.in plus dupa cezariana) E adevarat?
Azi mi s-a contractat si mie burtica toata ziua, asa ca s-ar putea sa nu pot merge la birou cum planificasem
Fetelor, si eu am colul scurtat, deschis si contractii de 2 luni, dar ma incapatanez sa duc o viata cat se poate de normala:am fost in oras la un suc, merg la cumparaturi etc.e drept ca am stat mai mult in casa si sper sa nasc la termen un BB sanatos.
Transmiteti si din partea mea Ioanei sanatate ei si BBicii Bianca.
Pupici
Andreea34 saptamani+BBica

Mergi la inceput