Este cineva din Pitesti sau din Arges???
Raspunsuri - Pagina 3
gianna_r spune:
Câti ani ai, meli? Si pâna la ce vârsta ai locuit în Gavana?
Eu v-am spus ca sunt pusa pe gasit cunoscuti!
Pupici si ai mare grija de burtica!
Meli spune:
33 de ani si am locuit in Gavana cam pana pe la 16-17 ani. Totusi Revolutia m-a prins in Gavana. In facultate eram deja in Ion Antonescu. Doamne ce trece vremea, chiar mi-am adus aminte greu chestiile astea. Sau ma lasa memoria? De burtica am grija, ca asta fac toata ziua, trebuie sa stau in pat sa am grija de burtica mea cu 2 bebe in ea.
Ne mai auzim
gianna_r spune:
waw! Ce frumos! 2 bb! Doamne, de m-ar lovi si pe mine norocul asta!
Ai putea sa mai faci un efort si sa-ti amintesti în ce bloc locuiai? Sau ... la ce medic mergeai când erai mica- prea mult cer acum-, când erai bolnava- sau poate nu ai fost bolnavioara!?
Te pupic pe tine si pupicesc si burtica!
Meli spune:
Bl D14, doctorul este prea mult sa-mi amintesc, de fapt nici nu cred ca mergeam la doctor prea mult. Dar ce sa faci cu doctorul de cand eram eu mica?
Asa am crezut si eu ca este minunat cu 2 bb dar nu am crezut sa am atatea probleme si sa fie asa de greu. Acum lupt si nu ma las si am norocul ca sunt aici si am nimerit pe mana unor doctori buni. Nu ma apuc sa povestesc tot, ca este mult si trist.
toate cele bune, mai vorbim
Dena spune:
Buna din nou fetelor!!
Meli sa iti traiasca bebeii si sa te bucuri de ei.
Stii ce sunt (baietei, fetite) si te-ai hotarat la nume?? Cum ii cheama?
Khristin ma bucur sa aflu ca suntem din acelasi oras.
Numai bine si pe curand!
Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Meli spune:
Denisa, mult noroc si tie, inteleg ca ai 32 de saptamani. Stiu exact ca sunt baietei amandoi. La inceput mi-au spus ca am un baietel si o fetita si apoi s-au razgandit. Nu m-am gandit la nume ca-mi este teama sa-mi fac planuri deoarece avem sanse putine si am trecut prin multe. As vrea sa-i vad sanatosi si respirand si apoi mai vedem.
Tie cum iti merge?
De unde anume esti din Pitesti?
Multumesc mult ptr incurajari
lu.more spune:
Buna ziua, fetele,
In primul rand felicitari Denisei si lui Meli pentru bebeii din burtici, sarcina usoara si sa aveti pui sanatosi! Meli, imi pare rau ca ai avut probleme, si sper ca de data aceasta sa fie bine. curaj!
Gianna, au am terminat liceul in '86, dar am inceput sa predau 10 ani mai tarziu (am facut fac. mai tarziu). Cand erai tu la generala, eu nu eram profa... Deci nu ne-am incrucisat pe coridoare!
Intrebari nu am deocamdata (nici timp nu prea, de altfel...). Dar citesc raspunsurile voastre si va cunosc si eu incetul cu incetul.
Pe curand!
Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
khristin spune:
quote:
Originally posted by lu.more
Buna ziua, fetele,
In primul rand felicitari Denisei si lui Meli pentru bebeii din burtici, sarcina usoara si sa aveti pui sanatosi! Meli, imi pare rau ca ai avut probleme, si sper ca de data aceasta sa fie bine. curaj!
Gianna, au am terminat liceul in '86, dar am inceput sa predau 10 ani mai tarziu (am facut fac. mai tarziu). Cand erai tu la generala, eu nu eram profa... Deci nu ne-am incrucisat pe coridoare!
Intrebari nu am deocamdata (nici timp nu prea, de altfel...). Dar citesc raspunsurile voastre si va cunosc si eu incetul cu incetul.
Pe curand!
Lulu
La Rochefoucauld
Lulu,
M-am uitat la pozele tale si cred ca te stiu si pe tine. Cand ai terminat facultatea exact? Oricum cred ca ai fost cu un an sau doi inaintea mea la U of P. De predat am predat si eu la diverse licee si apoi la facultate. Pupici,
P.S. Dena, sint tare curioasa daca si pe tine te stiu....trimite o poza ceva.
Cristina
http://community.webshots.com/user/khristin107
sfarsitoarea spune:
Meli,
Si eu am 33 ani si primii 18 in Gavana, ´bloc A36. Aproape de D14. Scoala facuta la nr. 15. Ne stim cumva?
Cu stima
lu.more spune:
Cristina, eu am terminat limbi straine in 1996. M-am uitat la pozele tale. Nu mi s-ar parea ca te cunosc. In schimb Yasmine e o comoara ! Tu ce ai studiat?
Ehe, a mea e mare, unde sunt vremurile alea, cand avea doar cativa anisori???
Cu bine.
La Rochefoucauld