Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
bibi spune:
gata. mese rezervate pe terasa acoperita.
Doina bine ai revenit!
fetelor pe mine ma scuzati astazi da asa ma chiunuie dintiiincat ma conserv pentru deseara.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
alexandrueduard spune:
Am vb cu Crisa si vine si ea.
Sper sa nu fie prea rece mai spre seara, daca vom sta afara. Nu aveau locuri si in interiorul rstaurantului? (nu ma injurati!).
Oricum, ne vedem la 18:00 punct.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
Kehleyr spune:
Bravos Bibi! Multumim!
Eu una zic, e mai bine afara, e mai aerisit si noi astea fumatoare nu va vom teroriza prea tare pe restul
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
crisotexa spune:
He, he, fetelor, era frumos sa ne ducem ca florile la Thalia si masa ioc. Noroc cu Bibi. Stiam io ca ma pot bizui pe voi cand e vorba de ceva serios... Abia astept sa ne vedem.
La munte a fost super. Am mancat la restaurant (ciobita de pui cu taietei, ciobita de pui cu rosii, pilaf, piureu, omletica) si e tare bine cand nu mai trebuie sa te cari cu robotul . Singura "problemuta" e ca masa de pranz dureaza minim o ora si la cat sunt eu de rabdatoare.... Bine oricum ca mananca copilul.
Padurea a inceput sa "rugineasca" si peisajul e de vis.
Noi suntem ne-suzetisti declarati oficial si dimineata pe la sase, cand mami introducea cu succes pe suzy la prima invarteala a copilului, acum au loc niste triluri la care eu stau nemiscata de frica ca acu-acu se trezeste. Si astazi a fost prima zi de adormit neleganat la pranz (seara se intampla chestia asta de vreo doua luni).
Si ca sa terminam capitolul "noutati de pe la noi", de cateva zile ii dau laptele cu cereale de seara (ora 21:00) cu lingurita si dimineata jumate din biberon si jumate cu lingurita. Am impresia ca in curand o sa punem biberonul in rama.
Andra, sa inteleg ca ai catel din nou?????
Fug cu catelul la doctor. Mai citesc io din urma si daca pot sa dau vreun sfat folositor, ma bag.
Adi, de ce nu intrebi un preot de semnificatia scosului mirilor la biserica. Eu asa as face.
Ne vedem diseara, la ora 18:00.
Pupa Crisa
Cornelia, burtica cum e?
elena_ltd spune:
Fetelor, intalnirea e la ora 18? Luminati-ma ca pana acuma i-am tot dat inainte cu 18, 30.
Bibi, multumim! Fa-te bine pana diseara!
Crisa, ai bagat fetele la idei cu disparitii misterioase.
Mai, fetelor, eu n-am rabdare sa raspund tuturor acum, iar fii-miu ma tot trage de haine.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
bibi spune:
dragelor, de la ora 18 masa ne asteapta. fiecare vine cum poate.
terasa e acoperita. practic e o sala mare cu geamuri mari. frumoasa exprimare, dar practic esti inauntru si nu afara.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
elena_ltd spune:
Bibi, multumesc.
Ioana, multumesc pentru descriere, sa stii ca ma bazez pe ea. Daca ajung la fetesti sa stiti ca din cauza Ioanei e.
Eu acuma plec de-acasa si nu mai intru pe net. daca o fi ceva neprevazut, da-ti-mi si mie un bip.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33174" target="_blank">Copilasi de iunie-iulie 2003 (31)
Irina,veve & croko
pozici