Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

ne vedem deci diseara, la 18:00-18:30, in Thalia. M-am intilnit vineri cu Carmenutza si am aflat ca are probleme cu netul, o s-o sun eu sa-i spun cum a ramas. Idem ptr Bobi, care n-a mai plecat deci va veni si ea. Am fost la cununie simbata, a fost o mireasa fr. dulce, cu o coafura super, sper sa poata pune niste poze pe net sa o vedeti.

In rest, vad ca se cunoaste pe-aici ca a fost un week-end frumos, ca bate vintul...eu care dupa efervescenta de saptamina trecuta ma asteptam sa fi inceput partea 31...Las ca recuperam noi!

Noi am avut un week-end super plin, numai ieri am fost la cumparaturi in Mall, o vizita scurta, masa la ai mei, plimbare din Colentina in Cringasi de dus bunica acasa, mers la carturi si in final alta vizita la amicii cu copii, unde nu va spun cum era cu cei 3 teroristi care se certau pe jucarii, se alergau, tipau etc. etc.

Noua achizitie lingvistica a lui Luca e "ai!" (=hai), dimineata asa m-a tinut de cind i-am pus geaca pina am reusit si eu sa ma incalt, imbrac, iau geanta, cheile ... "ai!ai!" ("dar hai mai mama odata, nu vezi ca intirziem?! ) Aseara cind eram la amicii nostri am zis la un moment dat "hai sa mergem" lui taica-su si el nu stiu cum dar in 10 secunde venise cu ghetutele sa-l incalt sa mergem.

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Fetelor, explicati-mi si mie va rog unde e restaurantul! Am cautat pe hartionline dar nu ma lamuresc exact, par sa fie mai multe strazi Cuza Voda prin zona...

Uite linkul, spuneti-mi daca e corect si unde exact este:

http://www.hartionline.ro/buc/harta/n16.html

A sunat-o cineva pe Mihaela? Rezervare a facut cineva sau nu e nevoie?

Noi am fost sambata seara la un restaurant cu must (hehe, v-am luat-o inainte ). Stefania a fost cam agitata asa ca eu si tati am avut viata grea cu ea... Am avut placuta surpriza ca cei de la restaurant sa ne ofere un scaun de bb in care sa stea cupilu... daca ar fi si vrut sa stea, ce bine ar fi fost .

Ieri am fost la Mall sa vedem Orient Express al lui Nicolaescu... apropo mie si lu sotzu ne-a placut f mult, ceilalti din grup nu l-au prea gustat... si iar am vazut hainutele alea roz de fetite de la Marks and Spencer, cred ca pana la urma fac o nebunie si dau tona de bani pe una...

Azi-noapte draga de fi-mea s-a trezit la ora 12, exact cand eu ma pregateam sa ma culc... in niste urlete cumplite, nu s-a potolit 30 de minute, nu stiu ce a fost cu ea. Urla si in brate, si pe jos, nimic nu ii convenea. Cand in sfarsit s-a potolit, avea chef de joaca... Isi tara jucariile prin casa si chiuia de mama focului . Asa ca ne-a tinut treji bat pana pe la 2, eu injuram de mama focului (eu sunt cam rea de somn...) si in cele din urma a adormit tinuta in brate pe canapeaua din sufragerie... impreuna cu mine. Eu m-am trezit inghetata de frig, ca de, nu luasem si plapuma . Iar azi la 8 iar era bat .

CATAN nu imi vine sa cred ce zici de serviciile medicale, credeam ca macar la voi e mai civilizat... Ce mai face Cindy? Foarte mare febra, de la ce a fost??

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetelor, sa va zic si eu ceva pe rand:
- am vb cu Mihaela, azi-noapte a dormit la hotel cu sotul (hehe, cand sa respire omu') si abia asteapta sa va intalneasca. E dulce tare.
- eu am fost cu fecioru la homeo ca a racit si e mucios;
- Dana, m-am uitat eu pe harta si thalia asta e pe o cuza voda care da din gheorghe sincai. E aproape de statia de metrou Tineretului. Eu va propun sa ne intalnim la statia de metrou, macar cateva. Desi fac propunerea, sa nu ma injurati daca n-o sa fiu acolo, ca inca nu stiu cand ajung. Fiica-mea are curs de orga si preselectie de teatru, chestii grele, iar barbati-miu cine stie cand ajunge. So, in principiu, io zic metrou tineretului la 18,15. E bine??? Macar Mihaela si Ovidiu sa se intalneasca cu unele dintre voi. Ce ziceti?
- daca mai e de sunat pe cineva, ziceti-mi sa ajut cu informarile.
Revin sa citesc ce mai ziceti voi.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Deci ramane pe astazi, da? . Telefonul meu este 0723.724.833.
Pojo (ambii): daca nu vb la telefon, ne intalnim acolo. Nici eu nu stiu cum se ajunge, dar ne descurcam. Voi sunteti cu masina? Daca nu, va luam noi.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

OK, hai ca l-oi gasi eu... Eu nu voi veni la metrou, vin direct la restaurant, sa nu ma lasati sa ajung prima acolo . Si eu sunt cu masina, daca vrea cineva s-o iau dinspre partea de nord a orasului (arcul de triumf - romana etc) spuneti-mi. Am tel. Andrei, Magdei si al Crisei, asa ca oi da eu de cineva... Apropos Crisa a mai zis ceva??

Ne vedem diseara daca nu ne mai auzim pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Fetelor, vin si eu cu siguranta. Thalia e foarte aproape de statia de metrou Tineretului. Am depistat restaurantul sambata, ca sa nu caut azi de bezmetica. De la metrou, cum o luati pe bd Sincai spre Timpuri Noi restaurantul e pe a doua straduta la stanga.

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Dana, daca tot te-ai oferit si poti, poate o iei pe Mihaela, care o sa fie probabil la maica-mea, adica la piata Dorobanti - Floreasca. Mai vorbim oricum. Eu tocmai ce am vb cu Mihaela si nu stie inca ce program are.
Vezi ca a scris Crisa pe pagina cealalta. A fost la Sinaia.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Am uitat sa va spun. Cum intrati pe acea straduta, restaurantul e imediat, pe partea dreapta. Sper ca ati inteles explicatiile mele, ca eu nu le am cu orientarea in spatiu si nici nu ma pricep la a da explicatii cu privire la cum se ajunge intr-un loc.

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput

ELENA ti-am trimis numarul meu de mobil pe PM. O iau pe Mihaela (si pe Ovidia ) cu cea mai mare placere.

IOANA eu am inteles .

DOINNA nici nu ti-am urat bun venit inapoi, scuza-ne... dar e greu cu organizarea intalnirii asteia. Fi-mea se poarta foarte frumos cu alti copii, as spune chiar ca e un pic bleaga, adica orice alt copil poate sa ii ia orice jucarie. La noi in schimb, urla ca din gura de sarpe . Si ne musca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

am sunat acum la restaurant. nu am inca rezervarea confirmata. trebuie sa astept 10 minute. Am cerut o masa de 14 persoane, caci cam atatea suntem dupa numaratorile mele.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput