Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
pojogao spune:
Elena imi pare sincer rau ca nu ti-am raspuns dar nu am observat mesajul tau. Cu kk treaba a fost ok chiar si dupa must, adica nu am observat nici o diferenta. Oricum Flaviu maninca usual struguri pe care si-i culege singur (are el un butuc tinar de struguri negri si dulci pe care eu ca un om nebun ce sunt ii spal periodic si ii las pe vie). Cojitele si simburii care ii mai inghite nu sunt digerati si se elimina pe cale naturala. Nu cred ca e o problema sa manince struguri la virsta lor.
pojogam spune:
Stiu ca am intrat mai tarziu insa confirm sosirea noastra in Bucuresti pe data de 3...oau, nu vreau sa sune ca si cum sosesc "presedintii".
Intalnirea noastra ma bucur ca poate avea loc pe data de 4 oct din motivele expuse anterior. sa-mi spuneti exact daca ne intalnim doar acolo sau la metrou. Sper sa ma descurc, la mine e problema cu strazile ca nu le retin dar in general am orientare. Cum ne recunoastem?! Pe noi sigur ne reperati din o mie si asta o sa vedeti de ce.
Oricum o sa palavragim intre noi si sper ca consortul sa se adapteze; stati asa, asta in ideea ce il primim si pe el!
Plecam din Bucuresti pe 5 oct spre seara.
Voiam sa-mi dati ceva sugestii pe la ce magazine de copii sa maduc unde sa pot gasi o geaca groasa de iarna si ceva lucruri bune, frumoase... dar nu prea scumpe.
Bobi pt diaree pe langa cele clasice pe care le stii, iti sugerez ceva simplu pe car eu am plicat si cu rezultat imediat. I-am dat lui Flaviu cateva boabe de orez asa crude inainte de masa. de 2 ori pe zi .
Catan vezi ca sunt cateva remedii naturiste pe aici cred ca pe la pg 6 sau 7 la acest capitol. Cand face febra mare o poti imacheta in cearsafuri ude si apoi lasata cateva minute si iar in ceva uscat si tot asa. febra scade imediat insa tb sa rezolvi cauza.
Elena cu calcatul camasilor e ok. adica o fac eu insa fara apretat ca mor. Numai bunica mai facea asa. Vreau si eu o femeie s-o pun la calcat si curat.
Bychi nu am primit nimic pe PM. te caut si pe tine maine cu telefonul.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
pufulet spune:
Lya –Mara mai are secretii la ochisor dar apar tot mai rar, iar de lacrimat nu i-a mai lacrimat ochisorul dupa operatie.
Kehleyr- Am auzit ca va fi examen mai stufos la anul, dar eu sper sa nu ma apuce anul viitor cu examenul neluat.
Romana –Ma interesez pt. sotul tau.
Madic- Ti-am vazut fetita pe prima pagina, e tare scumpica.
Ama si bb Mara
amik spune:
intalnirea....
parintii mei sau chiar pe strada cu restaurantul asta...dar cum sa fac eu sa fiu la 18.00 acolo?e cam complicat...
azi sunt singura acasa.razvan la firma...alex la bunici...eu cu masca pe figura ma fatai prin casa...am de gand sa mai dorm...m-am trezit la 10 azi.wow,ce deliciu!
maine vrem sa mergem in parc cu alexandra,asta daca vremea ne permite.
puiutza mea are pantofiori masura 21-care ii mai vin,si ghetute 22-care-i vin de asemenea,dar si cu un ciorapel mai gros.
apropo de calciu,eu am uitat sa imi intreb doctorul.si aucm am o mare dilema...dar sper sa nu uit sa il intreb cand ii afce alexandrei varilrixul sau cum s-o numi ala!
am inceput sa ne dam drumul la vorba.fata mea repeta aproape tot dupa noi,de la cuvinte la gesturi si actiuni.azi diminteata mi-a zis la telefon ca a mancat "ou" si a facut kk la "oala".mor de drag cand o aud!are o revista cu iepurasul "bobo",imi arata cand vede un "bebe",sau "apa"...in fine,sunt mai multe.
mai zilele trecute cand am intrat seara in casa si am ridicat capacul wcului am gasit inauntru sticla mea cu lapte de corp.din fericire nu ajunsese in apa,cazand intr-o parte.
a invatat sa dea drumul la dvd,televizorul il inchide/deshide de la buton...si cred ca in ritmul asta il achita repede...imi scoate pantofii din cutii si ii pune pe ai ei inauntru...frate,e argint viu!de fapt,ce trebuie sa va mai spun?simtiti pe pielea voastra
asa deci...
ma duc sa imi spal mierea de pe visage ca se scurge in tastatura
pupici,
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
alexandrueduard spune:
Fetele, deci a ramas batut in cuie: luni, 4 octombrie, ora 18:00, restaurant Thalia.
Bibi, parca tu spuneai ca trebuie sa suni sa faci rezervare.
Crisa, Carmenutza: pe unde umblati?
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
alexandrueduard spune:
Eu inteleg ca e sfarsit de saptamana, dar mai dati si voi un semn. Avem de prgatit o ditamai intalnirea, nu?
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
nicol74 spune:
Buna mamicilor, mama ce activitate, va intalniti !!
vreau si eu ... poate ajung, oricum imi doresc !
Multumesc mult de incurajari, am fost la dr. , fata mea nu are nimic, nimic ... of si dupa o saptamana de cosmar, nu a iesit nici o masea,
sau dinte, nimic, nimic.
tb. sa gasesc un stomatolog sau un pediatru care se pricepe la partea
cu dintii ! Stiti pe cineva ?!
Eu i-am dat si Calciu granule, melcalcin sau asa ceva ...
Madic ai un copil minunat si super fotogenica este draga de ea !
pupici,
nicol
iselin spune:
oooooo, cat ati scris, imi ia ore intregi sa va citesc!
sa ne povestiti si noua de intalnire! eu am plecat, dar sunt cu voi (asa mental)! ce bne mi-ar prinde un chef dupa atata viata serioasa!!!
crisotexa spune:
Fetelor,
Sa stiti ca n-am disparut. Am fost plecati cu tati la Sinaia, ca de, el avea treaba acolo. N-am apucat sa citesc ce ati scris. Cum a ramas cu inrtalneala? Dupa-amiaza recuperez tot.
Pupa Crisa
pojogao spune:
Ovidia (multumesc Bibi )si Mihaela sunt in Bucuresti. Nr noastre de telefon sunt 0744223639 si 0744991428. Daca intilnirea este pt luni dupa-amiaza pt noi este ok. Plecam marti dupa amiaza.