Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 12
Lali spune:
Simona, multumesc de raspuns. Mai tii minte cat sunt ciorapii la Rocc si daca sunt subtiri sau mai grosuti ?
Candy, ai dreptate cu pernuta, eu am una si in masina tot pentru spate si e mult mai bine.
Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal
simonadinca spune:
Nici grosi/nici subtiri!
I-am luat pentru aceasta perioada...serviciul meu cere o anumita costumatie asa ca sunt obligata sa investesc in asa ceva... Aprox. 300.000 lei...
pupici
simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
ingerasu spune:
Lali si eu am primit cadou ciorapi de gravida tot de la Rococo, sunt tare buni - chiar acum ii am pe mine - si sunt grosuti (40den) si se simt foarte bine pe burtica pt ca au un elasctic reglabil si deci nu te strange. Cred ca acestia costa vreo 300.000 lei dar am inteles ca o sa aduca si cu 60 si 70 den dar o sa fie mai scumpi, vreo 500.000 lei. Eu am cautat in Cocor si in Orhideea si nu aveau iar Amary a fost si ea in Carrefour Militari si nu a gasit. Ah, si nici la targ la standurile care prezentau articole pt gravide nu am gasit. Cred ca mai poti gasi si la Loris Company de pe Decebal ca si ei aveau haine si lenjerie de gravide dar mi se pare un magazin foarte scump.
Candy acelasi gen de masa de infasat cu dulapior si cadita caut si eu dar trebuie sa ai grija la sertare sa se eschida usor iar cadita sa aiba un opritor la fundulet astfel incat sa nu alunece in cadita. Bine, ca am vazut unele care la cadita aveau si o pernuta care se prindea cu un arici ca sa stea copilul cu capul rezemat dar, de pret nu mai zic. Ceea ce cauti tu gasesti la magazinul din Prisma, la Loris, si la Happy Baby de pe bd. Dacia - iti spun sigur ca acolo am vazut si erau la vreo 5-6 mil lei. Am vazut si la targ dar costau mai mult, parca vreo 7 mil lei.
Legat de medicul pediatru alegeti unul/una care sa va vina acasa pt ca nu toti vin desi sunt obligati sau unii din ei au pretentia sa ii luati/duceti cu masina si cineva care sa va raspunda la mobil indiferent ca este zi sau noapte - o sa aveti mare nevoie si este pacat ca atunci pe moment sa-l schimbati pt ca nu va convine de el. Daca aveti cunostinte care au fost multumite de el/ea mai bine asa decat medicul de familie de la policlinica de cartier. De multe ori acestia nu sunt chiar asa de priceputi. Si mai tineti cont de pretul pe care il cer pt ca am auzit ca se arunca la niste scoruri de te doare capul, unii chiar cer la consultatie sa-i platiti in eur.
"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
adita spune:
fetelor, sunteti sigure ca e o idee practica asta cu dulapior cu tot cu cadita? eu n-am avut asa ceva, dar nu cred ca se poate folosi decat atunci cand bebe e foarte mic.mie mi se pare ca n-ai pic de loc de manevra, plus ca o sa faca copilul o balta mare pe langa dulapior. am avut o cadita de-asta mica,cam cum am vazut ca sunt astea cu dulapior cu tot, de la fisher price, cu spatar usor inclinat,cu nu stiu ce material lipit sa nu alunece, statea bebe ca in fotoliu, dar eu nu am putut s-o folosesc. mi se parea foarte ingusta, intra foarte putina apa. asa ca am cumparat o cadita de-aia clasica,romaneasca, unde puneam o gramada de apa si se balaceau copiii in voie
cocolino spune:
Buna dimineata fetelor !!!
Am aparut si eu pe-aici si va marturisesc ca mi-ati lipsit taaare mult.
Asa cum probabil ca stiti , vom avea o FETITA... Teodora Maria(deocamdata) suntem sanatoase si aveam saptamina trecuta 350 Gr...
N-am avut rabdare sa citesc tot ce-ati scris pina acum, insa am inteles ce era mai important : are loc o intilnire MIINE , la Shorley??? La ce ora?
Coca 23 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
ingerasu spune:
Adita si ce te faci cand locuiesti intr-o garsoniera asa cum stam noi si nu mai ai unde sa pui un dulap separat pt hainutele
, nu ai o masa inalta iar ca sa stai aplecata sa-l infasori pe pat sa te doara spatele iar baia la mine nu are cada ci doar cadita joasa de dus - unde i-ai face baie tu? Eu cred ca pentru mine este cea mai buna solutie.
Intr-adevar nu este necesara pentru oricine dar pentru mine este vitala ca alta solutie nu am.
Corina bine ai revenit. Sper sa-ti fie de folos SMS-ul cu analizele eu pe acelea le-am primit de la docotr. Intalnirea va avea loc maine incepand cu ora 16 (si mai tarziu pt cine nu poate ajunge) la restaurantul Thalia de pe Cuza Voda - undeva in spate la tineretului. Vii maine?
"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
cocolino spune:
Bine v-am gasit ingeraselor...Multam fain, mi-a SMS-ul, miine sau luni merg deja sa ma "intep" .. Sincera sa fiu mi-ar fi convenit mai tare sa ne vedem in Shorley,ptr ca eu (stii bine) vin din Baneasa si neavind masina mi-e tare greu sa ma tirii pina in Tineretului. mai mult, nici nu cunosc zona si nu stiu nici unde este..THALIA..
Coca 23 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
simonadinca spune:
Legat de setul cadita+dulapior un sfat pe care l-am primit si eu, care intareste cele spuse de Adita: acestea sunt de doua dimensiuni iar diferenta de pret este aproape insesizabila... Cele cu o cadita mica le puteti folosi max pana-n luna a 3-a...
pupici
simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
Leta spune:
Fetele, m-am trezit azi-noapte, pe la 3, cu o durere cumplita de mijloc (ca in zilele acelea ... rele). Imi venea sa urlu de durere! Asa se manifesta durerile de spate din sarcina sau a fost vorba de atceva (contractii etc.)?
Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias
Lali spune:
Multumesc de raspunsuri Ingeras si Simona. E clar ca trebuie sa mai fac o vizita la Roccoco ca vine frigul...
Coca, bine ai revenit! Sper sa reusesti sa sjungi si tu la intalnire. Vezi ca pe paginile anterioare a scris Simona cum se ajunge la Thalia.
Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal