Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 13
Megg spune:
Ingerasu', da' casa aia frumoasa a parintilor unde e? Prin Bucuresti sau pe langa?
Megg 24+ si bb Mara
simonadinca spune:
Noi am ales setul de la Brevi (era si la expozitie, galben): masa de infasat, cadita si etajere pe care o sa il pun in baie. Nu mi s-a parut nici asa scump - 4.500.000.
pupici
simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
cocolino spune:
Ingeras, am fost la Graco, acum 2-3 zile si surpriza !!!Patutul de 7.100.000 este deja 7.500.000..asa ca trebuie sa facem astfel incit sa-l luam repede, pina nu mai sare pretul o data...
Coca 23 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Candy spune:
Adita, eu cred ca e buna ideea cu masa de infasat cu cadita, din mai multe motive: in primul rand, eu vreau sa nasc prin cezariana si n-o sa-mi fie la indemana sa-i face baie bb-ului aplecata. Apoi, eu stau la casa, parintii mei stau jos, iar noi la etaj, e drept ca avem 2 bai, dar sus avem cabina de dus, asa ca mi se pare incomod sa-i fac baie altfel. Sa cobor in fiecare zi jos, la vana, iar nu-mi convine, si mi se pare riscant sa pun o cadita normala pe o masa sau ceva (unde mai pui ca nici de-aia n-am).
Vreau sa va spun ca mi-am cumparat babyphone de la Chicco, cu 1,5 milioane. Nu l-am luat din magazin (in Metro am vazut la 2,3 milioane), am dat un anunt pe net si m-a sunat un tip care avea unul nou, sigilat, primit din Italia, cu o raza de actiune de 250 m. L-am vazut, probat si cumparat. Mie mi se pare foarte util pentru cine locuieste la casa, mai ales ca noi vrem sa facem o camera separata pentru bebe dupa primele luni cand probabil va dormi cu noi in camera.
In plus, mai in gluma, mai in serios, le-am spus ca o sa-l inaugurez prin luna a 8-a cand o sa le comunic prin babyphone ce sa-mi aduca la pat... Room-service!!!
Lali spune:
Coca, mi-a parut rau ca nu ai putut intra pe site in perioada targului. Ti-am scris, dar nu am avut numarul tau de telefon sa te si sun, patutul acela era la standul lor 6 milioane. Eu am luat pana la urma din celelalt model cu 7,7 mil, deci cu 1,4 mil reducere fata de site. Vezi ca am vorbit cu directorul firmei importatoare din Oradea, era la stand si mi-a spus ca pe site au preturi mai mici decat in magazin pentru ca e site-ul la inceput si vor sa il promoveze. Ideea era ca preturile mai bune pe site sunt pentru o perioada de timp limitata.
De asemenea am gasit la targ termometru digital nemtesc pentru ureche, care ia temperatura in 2 secunde, bun si pentru bebe si pentru parintii lui
. A fost 1,3 mil, ce am mai vazut in rest erau peste 2 milioane. Daca vreti spunet-mi si va scriu, maine, datele firmei importatoare ca le am.
Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal
simonadinca spune:
Vreau si eu babyphone! Eu am un motanel acasa si o sa fiu nevoita sa tin usa inchisa la bebelina...Mie mi se pare ieftin si la 2.300. La Expo, cel mai ieftin era 3.500...Unde ai dat anuntul?
pupici
simona, 23 sapt.
kris spune:
Buna fetelor,
Patricia, echo de 22sapt am facut-o la Filantropia. Cum mi s-a parut? Normal, doar ca nu mi-a dat nici o pozica. Am fost la d.na dr. Mihaela Steriu, o draguta..
Dr. mea care este tot din Filantropia mi-a recomandat-o pe dansa la echo de 22 sapt, cel de 500.000, care este un pic mai meticuloasa. Mult succes!
Ma bucur ingeras pt. fetita ta, care o s-o cheme la fel ca a mea. La mine Bianca vine de la nasicuta mea, care este o printesa si o iubesc enorm, iar Maria de la tatal meu , care din pacate nu se poate bucura de nepotica si de la socrul meu, care este in al 9-lea cer ca primul nepot ii va purta numele.
Numele Maria, este un mune deosebit, pt ca si pe mine Maica Domnului si Bunul D-zeu mi-a dat acest dar, tinand cont ca am avut 3 esecuri in trecut.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai placuta!
A inceput sa iasa soarele, poate maine va fii mai frumos!
Kris & bb +22sapt
cocolino spune:
Candy buna ideea cea cu babyphone-ul..Nu m-am gindit ca ar putea fi folosit si ptr "Room service" Super!!! Si pretul e tare mic...
Coca 23 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
simonadinca spune:
Chiar uitam sa va intreb si sa va spun...Noi dupa expo am facut un buget estimativ...Am ajuns lejer la 60 mil, fara spital!?
pupici
simona, 23 sapt.
amary19 spune:
Coca, sa-ti traiasca fetita. Are niste nume tare frumoase (sincer mai demult- daca as fi avut o fetita tot asa as fi vrut sa se numeasca).
Ma bucur ca ti-ai revenit.
Eu tocmai mi-am revenit cit de cit dintr-o raceala!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti