Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Lali multumesc ptr informatii. Ai cumva tel sau o adresa email al directorului de la standul...cu patuturile?? Ce firma le distribuia??

Coca 23 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Megg asa aceea pe care o vezi tu in albumul meu este casa de vacanta. Din pacate, desi are toate utilitatile este cam la 50 km de Bucuresti deci chiar nu as putea sa stau acolo. Aici in Bucuresti desi stau intr-o garsoniera spatioasa o am pe soacra mea in blocul de vis-a-vis si dansa are 3 camere, deci o mai pot lasa pe Bia acolo. Si oricum dansa imi este de baza si acum si dupa ce o sa nasc si nu mama. Pana o sa ne construim casa o sa mai stam asa si dupa aceea o sa aiba domnisoara mea si spatiu si poate si un fratior.

Coca, bafta la intepat. Iar legat de preturi incearca pe site-ul lor ca acolo am vazut ca si-au pastrat preturile. Poti da comanda acum si iti aduce cand vrei tu. Legat de maine daca tot lucram amandoua in aceeasi zona si vrei sa mergi la intalneala, te pot lua eu. Dar as vrea sa plec mai repede de la birou ca fiind si vineri si mai am si asa eveniment important, normal ca vreau sa fiu acolo. Tu cand ai putea sa pleci?

Leta ceea ce ai simtit tu noaptea sunt acele dureri de spate de care vorbeam noi toate. Si eu le am noaptea dupa ce ma trezesc ca am dormit pe spate. Daca insa dorm pe partea stanga nu mai am nimic si am inteles ca este mai bine si pentru mama si pentru fat ca se oxigeneaza mai bine placenta si astfel este el mai bine hranit.

Simona, tu ai cumparat masa de infasat de la Brevi de la targ de la reprezentanta sau de la Happy Baby? Ca am vazut ca ei comercializeaza marca aceasta si mie mi s-au parut tare frumoase, am si catalog si nici nu sunt asa de scumpe ca cele de la Cam. Hai spune-mi si mie ca doar masa asta mi-a ramas de luat.
Ai sa vezi tu cat o sa mai dai si de acum incolo, la nastere, la botez, cand o sa schimbi garderoba copilului odata la 2 luni....

Candy si eu sunt de acord cu tine, mai ales la casa si intr-o baie in care ai dus - cum am si eu - am incercat sa fac un scenariu cam cum l-as spala dar nu ma vad aplecata in cap deasupra copilului si sa-l mai si spal. Mey, dar ce ingenioasa esti tu cu acel baby phone. Foloseste-l cat mai mult.

Lali, termometrul pe care l-ai luat tu este cel de la Chicco? Ca am vazut unul digital la ei si parca era vreo 500.000 lei.

Kris si mie mi-au placut foarte mult aceste nume si cred ca pentru toate din noi numele copiilor nostri au o semnificatie aparte.

Amary ce faci? Cum mai esti cu raceala, te-ai inzdravenit? Vii maine la intalnire? Ar fi tare frumos sa fim multe burtici sa ne cunoasem si noi.

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Coca, cred ca am, trebuie sa caut pe acasa, era vorba de importatorul din Oradea care distribuia in toata tara.
Daca vrei azi uite numerele lor si de pe site de la contact:
0259 - 237.138
0259 - 414.948 (Clip Trade)
Oricum caut acasa si iti scriu dupa-amiaza sau maine dimineata daca sunt altele.

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Amary multumesc pentru felicitari. Sa ne traiasca tuturor bebelusii si sa fim sanatoase sa-i putem creste asa cum se cuvine..
Simona cum ati ajuns la bugetul de 60 mil ,fara spital??????

Coca 23 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Ingeras, nu am cumparat inca acea masuta. Am ales-o! Mie mi s-a parut cea mai buna calitate/pret dar si cea mai frumusica. Bugetul este estimativ pentru ca deocamdata nu am cumparat nimic deoarece nu am unde sa le depozitez si mai ales nu vreau sa-si faca Tomita(motanelul) culcus in patut, carut sau in cadita. O sa le iau prin decembrie... Pana atunci am hotarat ca lunar sa luam: aparatul de monitorizare, cantarul electric, sterilizatorul, incalzitorul, termometrul bebe digital-la Brevi era 2.300, 2 calorifere etc...
De la Cam am pus ochii pe patutul din lemn (cel de 9 mil)...Carutul o sa fie Chicco.
Am luat doar un termometru de apa/camera de la Philips pana acum...

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ingeras, la Chicco nu au cu luarea temperaturii instantanee decat pentru frunte, asta e pentru ureche. In afara de faptul ca e digital, care nu e mare lucru, masoara temperatura instantaneu, asta este cel mai important lucru, ca nu trebuie sa tii bebele nemiscat nu stiu cate minute ca sa ii poti lua temperatura. Pe site-ul de cumparaturi este ceva asemanator de la Citizen.
Eu m-am gandit ca e bun si pentru noi, restul membrilor familiei, ca nu aveam acasa decat unul din acela clasic cu mercur, de pe vremuri la care trebuie sa astept 10 minute si era cazul sa ne innoim putin.

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Simona, am dat anuntul cu babyphone-ul intr-un ziar local specializat in publicitate, dar pe pagina lor de Internet. Se pare insa ca le publica si in ziarul propriu-zis. Ideea e ca daca dai tu anuntul cu "cumpar...", primesti mai multe oferte si le poti compara mai ales raportul pret/calitate. Pretul e mic, de-aia m-am si aruncat, ca nu era chiar o urgenta, dar omul il primise cadou, asa ca afacerea a fost reciproc avantajoasa. In Metro gasesti sigur la 2.300 (SI NU ERA IN OFERTA!), tot Chicco, eu l-am vazut chiar vinerea trecuta, e drept ca in Sibiu, insa oferta e aproximativ aceeasi in toata reteaua. Vezi sa aiba raza de actiune cat mai mare (sunt cu 50, 100, 150, 250 m) si daca e posibil sa poti sa si vorbesti cu bebelusul, nu numai sa-l auzi (nu la toate modelele se poate, din cate am inteles).

Cat despre termometrele digitale, am vazut in catalog la bebelusultau o suzeta-termometru cu afisaj digital la 365.000, eu din aia as vrea sa-mi iau. E adevarat ca e exclusiv pentru bebelusi, ca nu ma vad luandu-mi temperatura cu suzeta!!!

Mergi la inceput

Coca, dupa ce o sa le pui pe hartie...o sa vezi ca se poate chiar depasi!
Nu am lista la mine...dar am folosit preturile de la expo...
Acum 3 luni bugetul estimativ se situa undeva la 1000 euro dar intre timp am mai aflat ca ne mai tb una, alta...
Nu mai pun la socoteala ce-am dat pana acum pe analize etc, ce mai avem de dat, si nici nasterea (medic ginec, anestezist, neonatolog spital, pediatru spital, asist. sefa, asistente, infirmiere, portari, trusa epidurala, ata de cusut + altele).

pupici

simona, 23 sapt.

Mergi la inceput

Candy, multumesc! Cei de la Philips nu mi-au aratat un model prin care as putea si eu comunica cu bebelina...si aveau niste preturi - cel mai ieftin era 3.500. Ar fii extraordinar sa gasesc asa ceva in Metro! Chicco este o marca buna...Sterilizatorul (de trei biberoane, ma rog, intra chiar si 4)de la Chicco am inteles ca este cel mai bun calitate/pret. De asemenea, carutul de la Chicco, am inteles ca nu face figuri ca cele marca CAM.
Noi avem prietenii care au o fetita de 1 an care ne dau aceste sfaturi si de altfel cu ei am fost in prima zi de expo...

pupici

simona, 23 sapt.

Mergi la inceput

Crinuta....!!!!
Ti-a mai trecut sperietura?

La ora 15.00 sun pentru rezervare...Cam cate suntem?

Amaya!!!!!!!!!!!!!!!!Ma lasi singurica?

pupici

simona, 23 sapt.

Mergi la inceput