Buna Arian,as avea si eu nevoie de cateva sfaturi.Situatia mea este destul de dramatica.Sunt insarcinata in saptamana a-10-a,rh negativ,sotul fiind pozitiv.Am facut analizele in prima luna, au iesit bine in afara de testul Coombs -pozitiv,titru 1/16.Am repetat testul in saptamana a-8-a rezultatul fiind pozitiv,titru 1/32.Cresterea anticorpiilor anti rh ar insemna caci copilul a ereditat rh tatalui?Doctorul ginecolog zice ca trebuie sa fac chiuretaj.Iubesc mult copii si mi-as dori cati mai multi,intr-adevar nu exista nici o terapie intrauterina care sa previna moartea sau boala emolitica a copilului?Tu ce m-ai sfatui:sa fac intrerupere sau sa merg inainte,riscand?Astept un raspuns destul de urgent,nu inainte de a multumi anticipat.
Draga Maria, imi pare rau de situatie, nu stiu ce ar fi mai bine sa faci, nu sunt in masura sa dau un sfat. Cresterea anticorpilor indica gradul de afectare fetala (bineinteles ca bb tau este Rh pozitiv, altfel nu s-ar fi dezvoltat anticorpi) si daca aceste titruri ating 1/16 sau mai mult este indicata amniocenteza.
Iti doresc numai bine!
If hope were not, heart would break.