Prietenii omului (2)
Raspunsuri - Pagina 9
lilanda spune:
Ehhh...asa da album,Louisea pentru sosonel frumos!!! Faina faza Sanca cu Oreo!! :-) Si cum te-a gasit el in toata agitatia aia!!!
pozulici
louisea spune:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/monden/animale_de_companie/index.php3
poze cu Bandit
mephala30 spune:
Si eu am un "catelus" tare dragalas, a fost "copilul" nostru pana in iunie cand am nascut un baietel, si catelul a trecut pe planul 2. Il cheama TAZAR( cine stie, cunoaste de unde vine numele) si ultima data cand l-am cantarit avea vreo 35 kg. O sa pun mai acush si niste poze cu el. Ghiciti pana atunci ce rasa e....pot sa va spun ca e ft. prietenos, are muuuuuulta forta si e mai bland ca o matza.
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
POZE IUSTIN
lilanda spune:
La 35 de kile o fi vreun pit-bull sau amstaff?
Bun venit la noi si asteptam poze cu "catelusul" tau!!! :-)
pozulici
mephala30 spune:
Lilanda, nota 10! Ai ghicit din prima! E pitbull. Acushica pun poze
POZE IUSTIN
lilanda spune:
Mai da ce alintatura de ciine-i Tazar!! Cum se comporta cu bebe, nu-i gelos???
pozulici
Sanca spune:
Bun venit Carmen.
Frumos specimen este Tazar al tau. Are o privire inteligenta, si pare serios rau. Cred ca e foarte atent cu voi si va protejeaza. Are o atitudine de ardelean - calm, calm, dar si cand s-o infuria el...
Am avut si noi un caine de 40 de Kg, si parca aveam o oaie pe langa casa, numai ca nu behaia.... Dar a fost bine asa, ca ce l-au mai tras copii de coada cand au inceput sa mearga. Pe ei ii maraia, dar nu i-a muscat niciodata si cat a fost de "torturat"
Cu Tazar e frumos iarna ca are cine sa traga saniuta cu BB...
Imi place poza cand sta ca o broscutza pe covor in sufragerie. Cica e bine pentru soldurile lor cand stau asa. Mie imi place cand ii vad asa ca niste broscutze.
Pozele de afara parca ar fi facute in Politehnica.
mephala30 spune:
E junior inca. Face 2 ani in decembrie si inca nu l-am dat la nici o monta, ca nu am gasit catea. Saracul, simte nevoia! Cat despre protejat, nici vorba. E prietenos cu toata lumea...noroc cu fizicul lui, asa mai impresioneaza, se feresc unii oameni pe strada, de zici ca am un tigru. Mai ales cand il scot la plimbari mai lungi si-i pun botnita.
Lilanda, deocamdata nu e gelos pe bebe, stau separati, oricum, Tazar n-are acces in camera cu bebe. I l-am prezentat, l-a mirosit si doar atat.
Sanca, ce caine ai vut de 40 de kile? Nu-l mai ai?
Album IUSTIN
Maruta spune:
salut fetelor ... de mult nu am mai fost pe aici ...
am in album poze cu pisici de la expozitie ...
am vazut si eu poze cu animalutele voastre ... bandit, tazar ... superbe
reusit pitbul-ul ... vecina mea de deasupra are o fetita ... dar din pacate a castrat-o ... de fiecare data cand ma intalnesc cu ea ma zapaceste de iubareata ce e ... dar daca se intalneste cu cateaua mea iese "cu omor" ... pana acum s-au batut de 2 ori ... si nu am reusit sa le despartim decat cu apa ... cateaua mea avea doar 2 gauri (asta pentru ca stapana pitbului a stiut sa tina cainele - nu trebuie lasat sa scuture) dar pitbulul insa aveam buza rupta, urechea sfasiata ... din pacate ... asta pentru ca de durere cateaua mea musca tot ce era in zona ... inclusiv pe mine ... insa nu s-a mai intamplat si avem mare grija sa nu se mai ia la bataie ... Avem grija ca usile de la intrare sa fie inchise cu cheia mereu, si noi si vecina, pentru ca daca scapa catele pe scara ... se duc la usa celeilalte si fac un taraboi ... va dati seama ce s-ar intampla daca usa ar fi deschisa ....
De aceea sunt curioasa ... pitbulul tau e agresiv cu ceilalti caini ?
sanca ... vreu sa vad si eu poze cu animalutele tale ... trimite-mi te rog pe mail ... ca altfel nu reusesc sa vad ... multumesc
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu