Prietenii omului (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mephala30 spune:
Maruta, ce rasa e cateaua ta? Tot pitbull? Cat despre agresivitate, nu prea stiu ce sa-ti zic. Fiind pitbull, de mic am avut grija permanent atunci cand se juca cu alti catei sa nu se incaiere, iar de pe la un an nu am avut prin zona alti caini cu care sa se joace si saracul e cam salbatic. Cu catele ar vrea sa se joace(nu sunt insa pe aici), iar cu masculi sigur s-ar lua la "una mica"( e inevitabil). Nu ca ar sari el, dar ar reactiona daca celalalt l-ar apuca. Slava Domnului! nu are nici o gaurica!
Pupici
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
ciuf spune:
Mephala30, super catelul tau. Mai, dar habar n-aveam ca e pit bull. Oricum e un dulce si pare tare dragastos. Nu are o privire rea, cum ti-ai imagina ca ar fi unul din rasa asta.
Cezar al meu cred ca ar sari la el. Ca dihania mea se vede gigant, curajos pe langa altii mai mari decat el.
cateaua unui prieten de-al nostru, German Sheperd, i-a apucat capul bietului catel in gura intr-o zi. Dar nu l-a muscat, decat l-a prins. Dar vai si vai de inima mea. Am zis ca-mi sta in loc.
Pupicei pentru Tazar
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
mephala30 spune:
Ciuf, ce scumpete de baiat ai! Tare-i place in apa!
Album IUSTIN
flori76 spune:
Buna fetele
Am pus si eu o poza la album,ca...na...simt nevoia sa ma laud cu Printesa mea
Ce ziceti?Va place?
E dulce foc,are urechiusile si codita crete(toata lumea ma intreaba daca i l-am facut cu drotul).Ce sa mai spun...sunt multe de povestit despre ea...
mephala30 spune:
Ce scumpica e Lisa! Dar la cine se uita ea asa de indarjita?
Album IUSTIN
flori76 spune:
Merci mult,Carmen
Avea doar un chef de joaca nebun
Are 4 ani,dar e jucausa foc si cand o apuca.."nebunia"...alearga de rupe pamantul,noi spunem ca face raliuri.
Acum sunt departe de ea si mi-e tare dor sa ma joc cu ea,sa o pupacesc mult(ca nu ma pot abtine)....
Flori
flori76 spune:
CIUF,acum vad ce hainuta frumoasa are Cezar al tau
I-am facut si eu "fetei" mele una de iarna si mai are si o pelerina rosie pt ploaie(cumparata),dar vreau sa spun ca e de coma cand o imbrac:intra in greva...si...nu vrea sa se mai miste deloc.Parca e impaiata
Dar,daca de pelerina mai scapa(a fost un moft,ca oricum nu prea o scot afara pe ploaie),de hainuta de iarna nu scapa,ca nu vreau sa-mi inghete odorul.
ciuf spune:
Flori, e o dulceata Printesa ta. Sunt convinsa ca e o jucausa, se vede pe mutrita ei ca ii place joaca. Si mi se pare ca e si tare poznasa.
Se confunda cu covorul.
Da' ai incercat sa-i pui "ghetute"? Cred ca ar fi de pomina. Noi am incercat la Cezar cand i-am luat hainuta, dar a fost bietul de el un caraghios fara pereche. Se ridica in doua labute, si cu cele din fata parca boxa.
Numai bine,
Ciuf si Luca
flori76 spune:
Ciuf,la ghetute nu m-am gandit,dar de asta-vara mi s-a pus pata sa-i cumpar sapca.Eeeee..mi-o si inchipui...
Nu pot sa spun decat ca este super rasfatata(noi nu avem copii,asa ca intelegi...),socrii mei(la care sta acum) sunt innebuniti dupa ea...Asa...damblaua ei cea mai mare este sa mearga cu masina.Daca intr-o zi nu este plimbata(macar 10m),se supara tare si nu mai baga pe nimeni in seama.
Haideti,fetelor,mai povestiti cate ceva despre adoratii nostri,ca eu deja m-am aprins(mi-e asa un dor de ea....)
Flori
ciuf spune:
Flori, si eu ma gandisem la o sepcuta Harley Davidson (ca un smecher ce e, ii mai lipseste mototzicla) si cu niste ochelari de soare. Ar fi mortal!!!
Da' socrii tai unde stau? Nu o vezi prea des?
Si dihaniei mele ii place sa se plimbe cu masina, dar cum simt ca ne apropiem de o parcare incepe sa "planga". Stie ca-l lasam singurel in masina pentru cateva minute.
Imi amintesc cand l-am luat, v-am povestit ca o prietena de-a mea l-a gasit (are probleme cu un ochisor si probabil stapanul l-a facut pierdut ca vad ca nu l-au revendicat la Humane Society) ne-am dus sa-i cumpar lesa, castronase si mancare. Eu stateam cu ochii pe el sa vad daca sufera de ceva, in afara de ochisor. Mai, il apuca cate un tremurat de ziceam ca are ceva cu sistemul nervos. Aha, ii era frig. I-am dat drumul la caldura. Apoi ii era prea cald si gafaia ca un gras. Credeti-ma ca nu stiam ce sa-i mai fac.
Ma batea gandul sa nu-l accept, ca doar-doar o avea ceva animalutul. Ma si gandeam la bani aruncati pe la doctori.
Dar acum ne-am obisnuit cu el.
Ah, nu stie sa se joace cu alti caini. Sare imediat la ei sa-i muste, fie aia mari sau mici. Cezar e cel mai fioros.
Voi spalati jivinele pe dinti? Alui mele ii cam miroase gura si il mai spal din cand in cand pe dinti, dar nu prea-i place. Ce sa-i fac, sa-i dau mancare mai tare sa-si curete dintii, sa-i dau oase cu menta?
V-am lasat,
Ciuf si Luca