Prietenii omului (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ciuf,

"Dihania" ta e simpatica, iar in poze pare un caine mare (sa zicem cam 30 de kg pe putin - 60-70 de lbs). Ok, admit ca mi-am bagat nasul in pozele in care santeti cu Luca in parc si m-a surprins faptul ca nu e asa de mare cainele pe cat mi l-am imaginat. Ce rasa e? Pare a fi miniature pinscher (nu stiu exact cum se scrie sper sa intelegi).
Luca e un dulce si un frumos. Au inceput sa se inteleaga in privinta mancarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna fetelor!! :-)
Mai, Sanca, da' de unde sa aiba Dihania lui ciuf 30 de kilograme in poze??? Na...io tot fac comparatie cu Ilie care e ciine de talie medie (unora li se pare chiar mare) si baietu' meu are fix, 23 si jumatate (de kilograme!!!) Da' are Dihania niste ochi...de-ti merg la suflet!!! :-))
Louisea lui Ilie i-am facut asigurare de baza si din aia de damages ca ne-a trebuit sa o aratam la administratia comunitatii (fara aia nu aveam permisiunea de a locui cu el aici!!!) E pe un an facuta si am inteles de la barbata-miu ca nu e foarte mult...am sa-l intreb cit costa. Vet-ul ne-a zis ca inca nu-i cazul sa-i facem asigurare medicala completa, fiindca I,lie e tinar si sanatos si nu foarte expus la riscuri!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

bun... mersi fetele de raspuns .. ma gandeam sa-i fac dar atunci mai astept.. ca oricum nu are decat 6 luni... poate mai incolo...

pt patrupede de la Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

Lilanda pai Ilie al tau are silueta . Clara are inspre 20 de kg... ceea ce bineinteles este muuuult prea mult pentru un cocker, dar ce sa-i faci... Culmea este ca mananca numai graunte de regim, nu stiu de unde se ingrasa .

Ciuf este foarte simpatic catzelul tau. Avem si noi medalion din acela cu os la gat . Si mi-a placut ca il tii imbracat "sport" .

Clara a facut un fel de otita (asta ca tot ma laudam ca nu sufera de afectiunile obisnuite ale cockerilor la urechi ) si ii curge o ureche. Am fost cu ea la doctor, a curatat-o, dar nu si-a dat seama exact ce are. Se pare oricum ca deja e mai bine...

Haideti sa mai povestim traznai ale animalutelor. Clara de exemplu, intr-o zi a scapat pe balcon unde erau intinsi la uscat vreo 2 metri de carnati de cea mai buna calitate... si s-a autoservit. Bineinteles ca nu i-a putut manca pe toti, numa' vreun metru. De atunci la noi carnatii respectivi se numesc "Clara's choice"

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Kehleyr, stau sa ma gindesc ca poate n-or fi fost chiar asa de buni cirnatii tai daca a refuzat Clara si celalat metru!!! Cit despre silueta, al meu o are ca face miscaaaare multa...joaca fotbal si fuge ca ogarul daca i se arunca-n fata o minge!!! :-) Pune-o si tu pe Clara la alergat...am vazut pe aici ca multi isi leaga ciinii de bicileta si se plimba-asa cu ei, in ritm alert!!!

Faza draguta cu Ilie cind era mic...pe la vreo 3 luni. Aveam pe holul de la iesire o oglinda montata pe perete, vis-a-vis de usa unei camere. Intr-o zi Ilie se privea curios in oglinda si, tot prin oglinda, m-a vazut iesind din camera respectiva. Bucuros nevoie mare s-a repezit sa vina spre mine, insa olginda i-a tait tot elanul ca s-a-nfipt cu botu-n ea. De altfel, Ilie are niscai probleme cu dimensiunea organului sau olfactiv, mai ales cind vireza brusc in apropeirea unui toc de usa sau colt perete!!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
multumim, dragele, pentru aprecieri.
Fiara mea cantareste nu mai mult si nici mai putin de 5 kg.
Cand am facut pozele era tare frig afara, iar el fiind un friguros are nevoie de hainuta. Cred ca i-ar prii mai bine prin tarile calde. Cert e ca atunci cand mergem la ski, il luam si pe el, ca eu nu sunt o fana a acestui sport. Ati vazut vreodata caine care sa mearga doar in picioarele din fata? Toata lumea se uita la el si se mira cum mergea. Parca era handicapat. Alea din spate erau ridicate si impreunate, si mergea doar in labutele din fata. Cum il vad ca merge asa, e clar ca i-au inghetat labutele si ca trebuie sa-l iau in brate. Nu suporta shoshoneii, asa ca il mai lasam pe jos, il mai luam in brate, ca daca il lasam acasa e dezastru.
ieri, ca niciodata, si-a mancat propriul kk. Ce-o fi patit, nu stiu. Poate avea ceva.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

mi-am pus alte 3 poze la album cu Bandit pt cine vrea sa-l vada :))) .. a mai crescut

de la Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Louisea, Bandit -ce mai - mare bandit. E un cotoi frumos.
Si matzele mele au "copac" si il folosesc, ceea ce inseamna ca nu or sa atace canapeaua cea noua cand v-a sosii.
Hai sa va povestesc o aventura de-a lui Oreo (cainele).
Era anul trecut, pe vremea asta. Am plecat cu toata trupa la mall - sot, copii + caine, ca se schimba sezonul si era reducere fantastica la sandale. Mallul e in aer liber, asa ca am luat si puiul cu noi, ca dupa mall mergeam cu el in parc.
Intru in magazin, il las pe sot afara cu Oreo, probez sandale, am o vaga idee cam ce vreau. Ies afara ii zic sotului sa-l puna pe Oreo in masina si sa vina inautru sa-si dea si el cu opinia ce sandale sa cumpar. Bun, eu intru inapoi la sandale, probez, copii sareau pe scaune si ma stresau. In timp ce incercam sa-mi potolesc copii si il asteptam pe sot, ma trezesc cu un caine care ma linge pe picioare. Oreo era in magazin, fara lesa, bucuros sa ma vada, dand din coada la un ritm de 100 de rotatii pe minut.
Bun, bun, acum unde e sotul. Eu in ditamai magazinul, cu 2 copii si un catel. Iau cainele in brate, sa nu ma trezesc cu store security in fatza, copii dupa mine, si ies din magazin. Vreau sa zic ca in timp ce mergeam spre iesire, am trecut prin cateva raioane, printre care si unul de parfumuri, fel de fel de ganduri imi treceau prin cap: sot atacat si jefuit in plina zi, i s-a facut rau din diverse motive si a pierdut cainele, etc...
Ajung afara din magazin, sotul nicaieri. Eu cu cainele in brate, ma invarteam fara directie... Cam dupa 5 minute (parca ar fi fost o eternitate) apare si sotul, alergand. "O ce bine ca ai gasit cainele, ca mi-a scapat cand il puneam in masina." Cainele meu a "evadat" ca sa ma gaseasca el pe mine....
Reuniune fericita, observatii pentru sotul ca daca nu ar fi asa aerian nu i-ar fi scapat cainele din masina.
Cert e ca nu mai mi-am cumparat sandale in ziua aceea.... Poate asta a si fost planul sotului

Mergi la inceput

sanca ce tare faza..

Mergi la inceput

si pt ca am pirmit "plangeri" ca pozele sunt prea mici.. i-am facut album lui Bandit!!

va invit sa-l vedeti..

poze cu Bandit

Mergi la inceput