Prietenii omului (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Josefine, bun venit la noi :, Sanca nu cred ca e comestibila (Sanca, no offence!)
Ai o pisica superba!
Sanca, merci pentru sfat, cred ca o sa incerc sa-l trec definitiv pe Topaze pe crochete; oricum acum e o amestecatura generala intre mincarea cîinelui si cea a pisicii...
Fetelor, am descoperit ca Vicki a fost "capsat" de catre un motan ratacitor, in gradina din spate, asa ca dau cu betadina, sper sa nu se infecteze...
Lilanda,stiu ca, in Franta cel putin, tatuajul mai e tolerat pina in 2008, dupa care se va trece numai pe cip, insa prefer sa-l tatuez pe Vicki (o sa-l tatuele cu ocazia castrarii, ca sa nu-l adoarma de 2 ori), ca stiu ca la adaposturi nu au cititor de cip, de asemenea daca se pierde si-l gaseste cineva, tatuajul e mai usor de reperat...voi ce parere aveti? Sanca, in State cred ca se foloseste doar cipul acum, nu?

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Da, aici sant doar cipuri. Nu am vazut pe nimeni de tatuat. Pe Oreo il am cu cip, pe pisicute nu le-am dotat cu asa ceva ca ele stau in casa tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

am vazut animalutele Sancai. Vai de mine, o pisica mica gri am avut si eu prin apartament o zi, de la vecinul de sus, bietul de el era puricos si avea si viermi. L-am rugat pe stapan sa se ocupe mai mult de motanas, ca era chinuit. Nu am scapat ocazia si l-am fotografiat:) Era tare simpatic si jucaus..
http://bingweb.binghamton.edu/~mlivada1/pisi/gri.jpg

In schimb, papusa era cam adormita in poza, dar ea are un aer superior si plictisit la fiecare sesiune de pozat..ce incerc sa aflu si tot nu ii dau de cap, si pe medicul veterinar de aici si in romania i-am tot intrebat, e o mica problema. la un moment dat a facut niste bubite pe blanita si ea se scarpina incontinuu, facandu-si rani. blanita incepuse sa isi piarda din luciu si in locurile afectate ramanea "cheala". i s-au facut tot felul de teste pentru diferite boli, iar in final a ajuns la dieta: grauncioare speciale pentru matze. acum nu mai are asa multe bubite, dar mai apar din cand in cand..ceva idei?

Mergi la inceput

voi ati observat cat de sensibile sunt animalele? cand se mai cearta parintii mei pisica isi infoaie coada si se plimba de la unul la altul, spunandu-le cat de suparata e ea.
in alte cazuri, cand te mai doare ceva, ea se aseaza exact acolo unde te doare (numai capul sa nu fie, sa nu mai poti respira de coada ei stufoasa).

spre surprinderea mea, pisica simte cand se face timpul de plecat undeva. se ascunde prin bagaje, fuge de la o valiza la alta, si mai ales...
http://bingweb.binghamton.edu/~mlivada1/pisi/punga.jpg

Mergi la inceput

Josephine,

simpatica rau pisica ta. Si eu am niste poze noi cu Mishu, doar trebuie sa le adaug pe web shots. Incerca el sa pescuiasca un Beta fish din acvariu. Sa stii ca si Onyx al meu era tare terapeutic, de cate ori ma durea cate ceva venea si mi se aseza - pe spate, pe cap, etc. Matzele ,ele sant extrem de jucause, asa ca mai tot timpul stam in casa si ne uitam la ele cum se joaca, mai mult decat la tv...
Lilanda, ce se mai aude cu freza lui Ilie.
revin cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Mamicilor de pisici, Emoisonule!

V-ati cumparat cumva accesoriul acela pentru letiera care impiedica imprstierea nisipului peste tot? Uf, ca eu nu mai pot, in fiecare dimineata matur tot balconul de m-am saturat, aaaaa, si mai nou scurma matele mele cu asa patima in afurisita aia de letiera ca si "treaba" si-o scurma afara. Merita sa cumpar gulerasul ala pentru cutie au ba? Si daca nu, spuneti-mi voi cum faceti sa va menajati nervii?

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Bandit al meu nu prea mai face la cutie de cand l-ai dat drumu pe afara. cand face nu prea imprastie nisipu.. asa putin.. da nu e mult..

Bandit mai nou cara mai tot ce gaseste sub pat in dormitor..incepand cu prosoapele din baie, tricouri... face colectie baiatu...

in rest sunt bucuroasa ca foloseste tot mai des copacul ala de ascutit unghiutele si nu-mi zgarie peretii sau mobila...

Lilanda.. intrebare pt tine.. se pot face animalelelor aici in Dk asigurare medicala ca in alte tari?? sti ceva despre asta?? te intreb ca tu tot dai ture pe la doctor cu Ilie si nu cred ca e chiar ieftin...

pt patrupede de la Louisea si Bandit

Mergi la inceput

pisica mea e invatata sa faca la tavita cu o bucatica de hartie igienica..deloc nisip. e mult mai comod si mai curat, hartia se schimba imediat iar tavita e iar curata.

Mergi la inceput

Scarmanus,

pisicile mele fac la cutia de nisip, dar numai fata coboara pe unde trebuie, sa se stearga pe picioare si sa nu imprastie nisipul. Incearca si tu o cutie cu nisip mai adanca si nu o umple tare cu nisip ca lor nu le trebuie foarte mult. Aici se gaseste un nisip "low track" care nu se lipeste asa de tare de labute, deci nici nu-l cara pe picioare. Am mai folosit "Feline Pine" care de fapt nu e nisip, ci palete de lemn care se dizolva la umiditate si absoarbe urina si mirosul. Mi-a placut mult, numai ca nu-l pot folosi cu cutia de nisip electrica.

Louisea,

eu am avut asigurare medicala aici, dar nu mi s-a parut foarte avantajoasa, asa ca nu am tinut-o decat un an de zile. Merita numai daca ai un animalut pe care il duci aproape saptamanal la veterinar. Aici Pet Insurance este in jur de 350- 450 de dollari pe an - depinde de varsta animalului si de marime. Apoi platesti primii 50 de dollari la vizita la doctor, iar restul acopera ei. Curatatul dintilor platesc numai 60 de dollari (de obicei costa in jur de 160 - anestezie, etc) si vaccinurile nu sant incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Josefine, vazand pisica ta mi-a trecut de dor de a mea pe care am lasat-o cu mare tristete in Ro. Stiu ca e bine, o ingrijesc ai mei.
Fetelor, va invit sa vedeti pozele cu animalutul meu.
Pupicuri,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput