Prietenii omului (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor,

Scaramus, multumim de articol. Tocmai am venit de la veterinar. Prima vizita cu pisicutele. Trebuie sa le duc si eu la pisicutele mele - "produsele" la laborator sa le testam pentru paraziti intestinali. Asa ca sotul meu sta la panda cu manusile gata sa captureze... patru scaune la rand. Clara e o frumusica, si pare o fire calma si docila.

Ciuf, pustiul tau e un simpatic foc, il faci coshar?

Ieri am fost sa iau "momeli" pentru pisici. De obicei le iau un borcanel de baby food sa stea la taiatul unghiilor. In fata mea un tip cu bb in cos, cumpara cam 50 de borcanele de baby food. Cand am platit si eu pentru ale mele, tipa de la caserie mirata de mancarea de bb: "Asta e al tau?" - probabil ea a crezut ca era un borcan ratacit de la clientul dinaine. Al meu era.

Am pus si eu mai multe poze pe web si cu Oreo si cu Mishu. Cu fetitza nu am poze inca, ca nu am blitz la aparatul foto, si de cate ori fac poze seara (cand sant acasa) iese cu ochii rosii.

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=183215607

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

sanca ... linku nu se deschide

Mergi la inceput

Sant incepatoare la poze pe web, smad

Sa vedem daca link-ul asta merge. Multumesc.
http://community.webshots.com/album/183215607BRdngO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Sanca, suuuperr pozele ca si animalutele. Imi plac asa: Oreo si Mishu cap in cap si alea in care Orea zboara. Pare sa-l ajute si urechile in activitatea asta, nu gluma!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

SCARMANUS eu citisem deja povestirea in Formula As, cand am vazut ca autoarea e din Cipru m-am gandit ca probabil esti tu . Cei de la Formula As publica articole foarte frumoase despre animale in fiecare numar, eu ii citesc mereu... Pacat ca majoritatea sunt triste...

quote:
Clara e o frumusica, si pare o fire calma si docila

Inca o dovada ca aparentele insala . Nu exista caine mai zvapaiat si mai cu personalitate decat ea, sau cel putin eu nu am cunoscut . Acum e foarte geloasa pe Stefania (fetita noastra) si mereu vine sa o scarpin si pe ea, se baga langa mine, cand ma joc cu copilul. E de inteles, atatia ani a fost febletea familiei si acum a aparut piticul asta urlator care i-a luat locul .

SANCA sunt superbe animalutele tale... de baietel nu mai zic . Cea cu Oreo si Mishu dormind este de Animal Planet, ce sa mai zic de cele cu urechi zburatoare .

LILANDA acum realizez ca tu traiesti in tara cu Danish Butter Cookies . La noi sunt doar vreo doua feluri, in cutii rotunde de tabla, sunt in stare sa devorez cate una o data in intregime, daca fac greseala sa imi cumpar .

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

LILANDA acum realizez ca tu traiesti in tara cu Danish Butter Cookies . La noi sunt doar vreo doua feluri, in cutii rotunde de tabla, sunt in stare sa devorez cate una o data in intregime, daca fac greseala sa imi cumpar .

Ce sa mai zic eu care stau cu tentatia sub nas??? Frumos e ca si eu i-am incercat prima oara in Romania (hmmm, cam scumpi!) si dupa aia, cind am ajuns aici, eram cu ochii dupa ei. Insa nu-i gaseam pe nicaieri, asa ca primele provizii le-am facut din Germania, unde o cutie costa cam 1,2 Euro (deci mult mai ieftini ca in Romania; parca imi amintesc ca in tara o cutie e cam 130.000 de lei, nu?!!!) Ehhh, dar de vreo doua luni au aparut, din nou, si in supermarketurile daneze (aici insa sint cam 3 Euro). Cica nu se gasesc tot timpul pentru ca e marfa de export!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

PS. Si voi stati toata ziua bot in bot cu adoratele vostre canine sau feline? Ca eu atata le mai pup pe capsor, iar ele, hoatele, inchid ochii de placere si incep sa toarca.

scarmanus

As sta eu bot in bot cu "bestia" dar l-am lasat "bunicilor" in Cluj sa le faca program!
Are tabieturi mai ceva ca un pensionar!
Dar altfel l-as pupaci si smotoci toata ziulica. Na' ca m-a pocnit dorul de ochisorii lui albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Dragele mele, sper sa va amuze:

DE CE AVEM NOI, PISICILE, NEVOIE DE OAMENI ?

« Te-ai decis, deci, draga surata, sa adopti o fiinta umana. Din moment ce ai recurs la acest gest, inseamna ca te-ai alaturat milioanelor de pisici care au facut greseala de a lua in custodia lor creaturile acestea frustrate si suspecte. Ti se va intampla de nenumarate ori,pe parcursul asocierii tale cu umanii, sa te intrebi pentru ce te-ai deranjat sa-i coplesesti tocmai pe ei cu gratia divina a prezentei tale.

Dar ce este atat de nemaipomenit la oameni ? de ce nu ai ales drept companie una dintre milioanele de pisici existente ?

Cei mai mari filozofi-pisici ai nostri s-au luptat secole la rand sa raspunda la aceasta intrebare. Dezlegarea este, totusi, foarte simpla : ei au degetul mare de la fiecare mana plasat opus fata de celalalte patru. Acest lucru incredibil ii transforma pe umani in unelete formidabile pentru deschiderea usilor, desfacerea conservelor, schimbarea canalelor TV si a litierei, precum si pentru multe alte activitati, care, pentru noi, in ciuda avantajelor evidente pe care le posedam, sunt dificil de realizat.

Este adevarat ca cimpanzeii si urangutanii au si ei degetul mare al fiecarei maini opus celorlalte patru, dar nu sunt atat de usor de dresat ca umanii. »

Revista « Pisica »

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Mihaela,

simpatic articolul, si cata dreptate are. Onyx, motanul nou cel negru parca ne adoptase el pe noi si ne lasa sa traim in casa lui. Cand s-a imbolnavit si am stiut ca inevitabilul se v-a intampla, i-am promis ca o sa am grija de casa lui. Acum am 2 pisicute care sa ne dreseze dupa nevoile lor... Am zis ca o singura pisica nu o sa-mi poata sa umple golul pe care mi l-a lasat Onyx.

Duminica am vazut un show la americani "changing housewifes." Reality TV, unde 2 femei fac schimb de locuinta si schimb de familie pe 2 saptamani. Partea haioasa era ca amandoua erau complect diferite. Prima, exigent de curata, ea isi facea curatenie 5 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Nu avea nici un fel de animalute, iar o scama pe covor o facea sa se simta murdara. Cea care a inlocuit-o pe 2 saptamani, venea dintr-o casa cu 27 de animale - pisici, caini, un cangur, ferret, papagal. Multe din aceste animale se mai scapau si prin casa, plus aveau si 3 copii. (prima, printesa curateniei avea 2 baieti adolescenti). Am ras cu lacrimi la reactiilor lor, cand au facut schimbul de locuinte. Concluzia showului e ca "sterilizata" s-a ales cu o pisica, roscata si frumoasa, pe care a pastrat-o si de care s-a atasat imediat....
27 de animale intr-o casa. Va puteti imagina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

ce mai zic "mamicile" de pisicute si catelusi?
Am citit articolul lui Scarmanus din Formula As si din intamplare am gasit un anunt de "daruire" a unei cockerite de 10 luni. Nu stiu daca mai este valabil dau un telef. mobil. 0722/330370, poate este cineva care doreste!
va pup
Viorela

http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput