Prietenii omului (2)
Raspunsuri - Pagina 11
flori76 spune:
Ciuf,esti de coma cu spalatul pe dinti.
Cat e Lisa mea de rasfatata...si totusi,pe asta n-am facut-o!!
Acum,serios vorbind,vezi ca s-ar putea sa aiba probleme cu stomacelul,daca-i miroase gurita..
Dar,ca sa vedeti cam cat de nebuni putem fi(familia noastra),sa va zic faza:mama are un catel pechinez(MIKI),iar noi o avem pe LISA.Eeeiii,dar povestea nu se termina aici,pt ca..de 2 ani are si sora mea un catel pechinez(ROBBIE),care nu este altul decat copilul lui MIKI cu LISA.Ce ziceti???Suntem normali??
Sanca spune:
Mefala30 - fostul nostru caine era un australian sheppard combinat cu o alta rasa (sotul meu insista ca ar fi fost collie) eu cred ca a fost german shepard. Il chema Taz, si a murit in 02 de batranetze, la 12 ani jumate. Vai cat l-am bocit...
Ciufeu ii tin la cainele meu dintii curati ca ii dau oase sa roada, si gaturi de pui. Nici nu ma gandesc sa-l spal pe dinti ca ar fi chinul de pe lume. Eu deabea pot sa tin pasul in fiecare zi cu spalatul copiilor pe dinti, daca ar fi sa spal si cainele, nu as mai avea timp pentru mine . Daca ii miroase gura vezi ca sant la magazinele de caini "mints" pentru caini. Lui Oreo ii plac. Sant fasiutze micute care se pun pe limba, si ii face gura frumos mirositoare. Noi le-am primit gratis, cred ca am fost la Animal Planet, si dadeau esantioane.
Eu nu pot sa-mi pun pozele in albumul pe DC ca sant prea mari si nu mi le primeste.
Pupici
Sanca spune:
Flori76,
simpatic pekinezul tau. Cand eram copil de o schioapa o vecina avea o catelusa identica ca a ta. Ce ma ne latra. Tare vocala este rasa asta.
Si a ta latra la orice miscare?
mephala30 spune:
Sanca, imi pare rau de Taz al tau. Eu nici nu ma gandesc ce-o sa fie cand o sa moara Tazar, ca ma podeste plansul de pe-acum.Nu v-ati luat altul?
Flori, ce familie numeroasa!Dar Robbie cu cine se va combina? Sa ne spui cum se termina povestea!
Ciuf, si eu tot oase ii dau sa-si curete dintii, cat despre miros...nu l-am mai simtit de mult...e si normal cu bebele!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
flori76 spune:
Daaaa SANCA latra...Si uneori o apuca in miez de noapte(i se pare ei ca aude cate ceva).Iar la socrii mei(care stau la curte) sta numai la gard si pandeste tot si latraaaa.
ciuf spune:
Sanca, mai eu spal mai des cainele pe dinti decat pe fiu-meu.
Cezar nu primeste nimic de mancarica decat bobitele lui. La sarbatori ii dam sa linga cate un blid, dar atat.
Am patit-o acum doi ani cand i-am dat sa manance un os de curcan si mi-a vomitat, cufurit toata ziua (in casa), de am ajuns cu el la spital. Am plecat de acolo cu o factura de $100 in buzunar. ca doar baiatului meu ii facusera si radiografii, ca poate-poate osul ala i-o perfora ceva pe acolo. De atunci suflu si in iaurt.
O sa ma uit de mints, sper sa nu ma coste prea mult.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
flori76 spune:
Nu stiu cu cine l-om mai combina si pe Robbie,dar sa stiti ca si ala e mare traznit...Este fffff.nervos...Chiar zilele trecute si-a luat-o la fundulet ca da sa muste pe toata lumea si maraie din orice.Sincer,nu cred ca am vazut un catel asa nervos(nici maica-sa,nici taica-su nu-s asa)
emoison spune:
Scarmanus,raspund si eu la Pastele cailor (am fost plecati, joi am aflat o trista veste, a murit socru-meu, asa ca am decolat intr-o ora, ieri am venit, azi-dimineata am inceput un curs care ma termina nervos). Asa, deci eu am gasit ladita din aia de care zici, am inca nisip pe dinafara dar nu mai e asa dramatic ca inainte, sa zicem ca s-a redus cu 80% fenomenul...
Bun venit noilor fete si patrupedelor lor!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
lilanda spune:
Flori, simpatica Lisa....are aceeasi culoare de par ca Ilie!!! Pe dinti nici eu nu-l spal pe Ilie ca nu sta!!! Probabil ca ar fi trebuit sa-l obisnuiesc de mic ccc cu chestia asta, la fel cum l-am obisnuit cu periatul...dar asta e (mea culpa). A propos de cinii de talie mica, am observat ca ei sint "nervosii", ei fac galagie cind se intilnesc cu alti ciini...cred ca asta e stilul de intimidare a adversarului (ce-o fi in mintea lor?? mare si prost :-)) Cit despre incaierari, al meu a patit-o destul de recent cu un chow-chow, dar -evident- din cauza unei domnisoare in calduri. In rest e rezervat cu masculii, dar foarte curtenitor cu femelele!!!
elena, imi pare :-(
pozulici
flori76 spune:
Vaaai,lilanda,ce dulce e Ilie al tau...Are o mutrisoara asa blajina...Si,intr-adevar,seamana bine tare la culoare cu Lisuca mea...