Vreau sa gasesc prieteni

Vreau sa gasesc prieteni | Autor: mirahana

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

aici vei gasi cu siguranta!
bine ai venit printre noi!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

CU SIGURANTA AICI VEI GASII PRIETENI!
UITE AM SA-TI DAU NISTE SFATURI CUM SA-I GASESTI MAI USOR:
1.INTRA DES PE CHAT
2.DACA GASESTI PUNCTE COMUNE IN RASPUNSURILE LOR NU EZITA SA-I CONTACTEZI PE PM SAU e-mail!
3.DACA VE-TI FII DE ACORD INTRATI IN LEGATURA PERMANENT CU MSN YAHOO SAU HOTMAIL!
EU MI-AM GASIT PRIETENE FOARTE DRAGUTE PE ACEST SITE!NU AS FII PUTUT CREDE CA GASESC PE CINEVA CARE SA FIE CA MINE SI EXACT ASTA AM GASIT!lE SALUT PE ACEASTA CALE DACA CITESC!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Mirahana,ti-am trimis un PM.Si eu locuiesc tot in Hamamatsu-shi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirahana spune:

Fetelor multumesc mult pt. sfat. Aiumi ti-am raspuns azi si astept poate ma suni. Va pup si ne mai auzim. Problema e ca nu pot sa intru des ,ca sint foarte ocupata cu copii si invatatul. va mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Te-am sunat dar nu ai raspuns.Te voi mai suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunday spune:

Buna fetelor, eu sint o mamica mai...inte leapta (ca sa nu spun mai batrina!!). Baiatul meu are ...23 de ani.Si totusi cred ca mai pot impartasi sau imi mai puteti impartasi din experienta voastra. Locuiesc in Canada si mi-ar face placere sa corespondez cu cineva de aici sau Romania pe diferite probleme. Iubesc animalele, imi plac plimbarile, natura (Canada este fantastica din acest p.d.v).

Sunday

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Hallo Sunday,
Eu locuiesc in Germania. S-ar putea sa fim de aceeasi varsta!
Din pacate eu nu am copii dar impartesim cam aceleasi preocupari din cate am citit.
Mi-ar fi drag sa discut cu cineva asa cum ai spus mai..."intelept".
Cu drag
Viorela Hoff

http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunday spune:

Buna Voirela, imi pare bine ca am primit asa de repde un raspuns. Eu locuiesc in Canada de 10 ani (5 din ei i-am petrecut in Olanda). Am plecat acum 10 ani din Romania, Bucuresti, impreuna cu sotul, baiatul si catelul Goofy. Am 50 de ani si sint profesoara de franceza. In general pot intra pe site in timpul lunch-ului (intre 12:40 si 13:00 cind la tine este 18:40 si 19:00 - sint 6 ore diferenta) sau seara. Cred ca putem gasi subiecte interesante pentru amindoua.
Pe curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sunday,

pai vino la "Prietenii Omului" si poveste-ne despre Goofy - acolo discutam despre patrupezii de acasa.
Bine ai venit la DC

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

sunday,eu sunt de aceeasi varsta cu fiul tau..chiar mai mica!
si noi avem ceva in comun..mi-a placut tare mult franceza!poate imi dai nite cursuri online?

Mergi la inceput