mesteri constructori
Dragele mele
Am mare nevoie de niste zidari saptamana viitoare. Am o casa in constructie, tocmai am renuntat la o echipa, am gasit alta, dar vine de-abia peste o saptamana (sper) si cum nu e timp de pierdut, as avea nevoie de niste oameni seriosi care sa ridice etajul. Stie careva ?
Raspunsuri
BESTUTZA spune:
Si eu astept cu mare interes un raspuns! Se pare ca nu exista breasla mai neserioasa si mai superficiala ca dansii!
Nu am auzit incva de un mester sau o echipa care sa se comporte ca niste oameni care vor sa fie recomandati! E groaznic! Toti stiu , se pricep, sunt nemaipomeniti si cand incep te uiti lung dupa ei sau te ingrozesti de modul cum lucreaza! Si dupa cate raspunsuri se dau:) se pare ca o concluzie se desprinde !
lia popescu spune:
Am schimbat pana acum 3 echipe: primii au gresit compozitia betonului de la fundatie (noroc ca ne-am prins la timp), urmatorii se faceau ca muncesc pentru ca erau platiti cu ziua, ce-i drept faceau binisor traba dar...ne apuca iarna si terminam banii in ritmul ala. Ultimii - lucrau bine si destul de repede dar au schimbat pretul pe parcurs (in plus, desigur) ajungand in final la cel mai mare pret de pe piata in conditiile in care sotul meu si cu mine ne speteam sa-i hranim. Sunt curioasa ce vom mai pati si de aici inainte...E posibil ca toti mesterii seriosi sa fi plecat din tara? Pai nu ne ramane decat se trecem noi la munca in locul lor (eu as castiga mai bine decat acum, in mod sigur).
Danutza Mamaruta spune:
quote:
Originally posted by lia popescu
E posibil ca toti mesterii seriosi sa fi plecat din tara? Pai nu ne ramane decat se trecem noi la munca in locul lor (eu as castiga mai bine decat acum, in mod sigur).
Ei vezi Lia, asta e cea mai buna idee. (Nu glumesc.)Fa tu o firma de constructii si contracteaza lucrari. Numai aici pe forum am vazut zeci de fete din tara care isi construiesc case.
Iti trimit un mesaj pe privat cu o firma din Bucuresti. Sper sa iti fie de folos.
bibyrox spune:
Neatza!!! Acum cateva zile postasem si eu un subiect despre o firma de constructii (amenajari interioare) ca sa-mi renovez apartamentul. Multi au spus ca nu se merita sa angajezi o firma... ca e scump..etc. Dar.. credeti-ma SE MERITA!!! Nu numai ca nu dureaza mult dar se lucreaza si mult mai serios si daca nu-ti convine ai posibilitatea sa-i tragi la raspundere. Eu sunt contra mesteri particulari! Acum.. depinde de fiecare! Fiind vorba de o casa mai bine ma imprumut ca sa iasa asa cum imi doresc decat sa ma zgarcesc la bani. Repet: PAREREA MEA!
Kisssssssss
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
http://photos.yahoo.com/bibyroxx
Pegasis spune:
Daca tot a aparut acest subiect vin si eu cu o intrebare, poate ma aude cineva... Imi recomanda si mie cineva o firma care sa-mi schimbe usa de la intrare, sa zideasca niste caramizi de sticla si sa faca reparatiile la zidarie?
Ma intereseaza unii care sa termine repede si sa nu-mi strice peretii in asa fel incit sa trebuiasca sa sugravesc tot holul din nou... Nu de alta da' am zugravit acu' un an (ce prostie ca n-am facut schimbarea asta inainte!).
Multam'
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
bibyrox spune:
Si pe mine ma intereseaza pentru balcon. Trebuie zidit si izolat deoarece acum e cu locuri goale si nu e inchis. Dar vrem sa-l inchidem cu termopan si atutomat partea de jos trebuie zidita! Daca stie cineva... da-ti-mi si mie de stire!
Pupici
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)