Mamici de Arad...???(15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Am trimis poza de aproape trei luni!!! Statea pe olita in poza respectiva, dar am decupat-o ca oricum pun numai portrete in galerie.
Alina33, sunt super pozele.cea in care e cu ochelarii lui Daci e mortala. si alea cand se da jos din scoica!!!
AlinaM, va ca te-ai dezalbastrit un pic! Cum e in concediu?? care doc. e in concediu? Cum s-a comportat Dragos dupa vaccin??

Doctorita Popa e in concediu pana in 20 oct.
Dragos nu a avut nici o problema de la vaccin,nu a facut febra si nici nu l-a durut mana.La sfarsitul lunii trebuie sa facem vaccinul de 2 ani jumate,DTP.S-ar putea asta sa doara mai tare.
Si Tudor trebuie sa faca vaccinul de 1 an la sfarsitul lunii,are antipolio si DTP.

Acuma mergem un pic afara la plimbare ca-i foarte fain timpul.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Aaaaa ce-am vazut eu pe prima pagina!!!Ce faina-i Tudor!Asa tirziu ti-a expus-o.Sper sa stea cit mai mult.
Azi am mai facut o incercare inainte de a trece la spanac.Pireu de cartof cu galbenus si un virf de unt.Nu i-a placut.L-am subtiat cu supa si i l-am dat cu bibe.Nici asa n-a vrut..Pur si simplu nu vrea nu stiu cum sa ii mai dau.I-am dat un pic de galbenus pe degetul meu si il maninca.Da asa ma capseaza cu dintisorul...Va imaginati ca gol e mai sec.Da el l-a mincat(1/8 dintr-un galbenus).Miine ii fac sticlutta cu lapte si am sa ii dau cartoful pe deget sa se obisnuiasca cu gustul...efectiv nu mai stiu ce sa fac.
Deci v-au lacut pozele.Si mie imi place aia cu oketii lui Daci si aia in care sta pe fotoliu.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Si Tudor trebuie sa faca vaccinul de 1 an la sfarsitul lunii,are antipolio si DTP.

Stiu!Poate il cheama chiar de ziua lui! ca si la 6 luni l-a chemat in 22. Alina, tu o sa-i faci vaccinul???
Alina 33 ,nu te stresa cu diversificarea! da-i atat cat vrea el! poate sunt pre multe gusturi pentru el dintr-o data!

Mergi la inceput

Gabi,eu sau Adriana ii facem vaccinul la Tudor,dar daca vrei sa i-l fac eu,il fac.Speram sa nu fie chiar de ziua lui,depinde cum primim vaccinurile de la Sanepid.
Ai dus cuptorul inapoi pana la urma?

Alina,asa cum a zis si Gabi,nu te stresa prea tare cu diversificarea,las' ca mananca el cand vrea.Incearca cu borcanele sa vezi daca-i plac.

Li,cum stai cu raceala? Nu l-ai imbolnavit si pe sotul tau?

Oare cum "rezista" Clau fara internet si mai ales fara DC? Greu i-o fi!!!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,
Alina M. mersi ca ai intrebat.Ma simt bine,nu stiu ce raceala lui peste a fost asta,ca a inceput vineri seara si m-am simtit rau si simbata seara nu am mai avut aproape nimic.La nunta a fost fain,am dansat o gramada(cu tocuri de 9 cm,ca alti pantofi nu am avut si duminica nu am mai putut umbla).Am mincat praji bune si am facut si poze.Cind developez filmul voi pune citeva poze.
Gabi,eu cred ca sunt tare obosita.Unde pe prima pagina sa ne uitam?Poza din album?
Alina mie inca nu mi s-a deschis pagina cu pozele dar mai incerc.
Ioana,oare ce mai face?Miine parca se interneaza.Nastere usoara iti doresc in caz ca te mai uiti o data.
Va pup mult de tot.

LindaG

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LindaG

Ceau fetelor,
Alina M. mersi ca ai intrebat.Ma simt bine,nu stiu ce raceala lui peste a fost asta,ca a inceput vineri seara si m-am simtit rau si simbata seara nu am mai avut aproape nimic.La nunta a fost fain,am dansat o gramada(cu tocuri de 9 cm,ca alti pantofi nu am avut si duminica nu am mai putut umbla).Am mincat praji bune si am facut si poze.Cind developez filmul voi pune citeva poze.
Gabi,eu cred ca sunt tare obosita.Unde pe prima pagina sa ne uitam?Poza din album?
Alina mie inca nu mi s-a deschis pagina cu pozele dar mai incerc.
Ioana,oare ce mai face?Miine parca se interneaza.Nastere usoara iti doresc in caz ca te mai uiti o data.
Va pup mult de tot.

LindaG

Linda,uite aici e poza cu Tudor,pe prima pagina a site-ului:
http://desprecopii.com/default.asp
Asteptam sa ne pui poze de la nunta.

Ioana,iti mai transmit si eu inca o data nastere usoara si mult succes.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Gabi,eu sau Adriana ii facem vaccinul la Tudor,dar daca vrei sa i-l fac eu,il fac.Speram sa nu fie chiar de ziua lui,depinde cum primim vaccinurile de la Sanepid.

Alina, nu am dus cuptoru

Mergi la inceput

quote:

Alina, nu am dus cuptorul, ca Cipri nu si-a facut timp pentru asta.. Plus ca , a luat-o razna de tot cuptorul, nu s-a mai resetat de 13 ore. nu se mai reseteaza asa des ca la inceput. si daca il duc inapoi cum dovedesc ca nu merge????
Alina, as prefera sa-i faci tu vaccinul lui Tudor, poate ai mana mai usoara. Ultimele doua dati( la 4 resp. la 6 luni ) i-a ramas nodul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!
Tocmai vin de la spital, unde trebuia sa ma interneze, dar a zis medicul meu sa mai astept pana vineri, si sa ma duc atunci daca nu se intampla ceva intre timp....:((. Deja nu mai pot....nu mai am nervi si rabdare....
Va tinem la curent....
Pupici, Ioana si Alesio mic( 41 sapt si 1 zi)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

quote:

Alina, nu am dus cuptoru

Asta a fost contributia lui Tudor. Se plimba cu rotobilul... si numa vad ca se arunca la tastatura...

Mergi la inceput