Mamici de Arad...???(15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare,am iar net.Am uitat sa platesc satelitul si normal n-am avut nici net.Ca norocu de au avut deschis si simbata.Dragos e bine dar ma streseaza cu mincarea.Nu-i place supita.Nici nu-l fortez da el ar fi trebuit demult sa treaca de fazele de inceput.Nu-i place nici cartoful nici cartof cu morcov si nici cu carnita.Adica ia 4 lingurita si gata.Am zis ca am sa cumpar borcanel ca poate e ceva ce imi scapa si nu-mi dau seama.Ieri a vrut sa manince toate cerealele cu lingurita.Pina acum minca un sfert apoi diluate prin biberon.Da nu va spun cum aratam si eu si el.Musai sa tina el de lingurita altfel nu deschide gurita.Mi-a mai dat si peste mina,pe toata fata era de cereale, pe haine si eu pe picioare ca il tineam pe brate.Astea nu pateaza si deocamdata il las sa isi bage minutele.Dupa ce am terminat direct la baie la spalat si eu la dus.
Azi nu mai stiu cum sa ii fac carnita sa o manince.Oare simpla diluata in supa o sa ii placa?!
In schimb i-a placut sucul de porto.In sfirsit ceva.
Pufy ma bucur ca rezisti,eu la 39 de saptamini imi venea sa pling ca nu mai nasc odata.Toata sarcina a fost Dragos gata,gata sa vina si spre sfirsit nu mai aveam rabdare.Cind am nascut au zis ca am 39,5 saptamini,deci puteam sa mai astept un pic.Sa ne dai de stire!!!
Raul la multe luni!!!1si repede,repede o surioarace fain ca zice tatatat.Dragos accidental zice didi.
Linda sa te faci bine repedesi sa te distrezi la nunta!
Alina,Dragos e total.As vrea sa il aud cum cinta La multi ani!
Gabi ce mai face Tudor?!Ce a mai descoperit nou?Mie imi place cum vorbeste e superfantastic,fetelor,zici ca-i chinez. Tiu,tiu,buci,bucisi alte din astea in propozitii lungiEu iar te bat la cap,l-ai inregistrat?!!!!!!!!
Va pupam

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi ce mai face Tudor?!Ce a mai descoperit nou?Mie imi place cum vorbeste e superfantastic,fetelor,zici ca-i chinez. Tiu,tiu,buci,bucisi alte din astea in propozitii lungiEu iar te bat la cap,l-ai inregistrat?!!!!!!!!

Nu l-am inregistrat!!!ieri. Zice :hinta( si ziua tot isi aduce aminte de ea si o pomeneste-se leagana si zice hinta ..hinta..). pana acum ii zicea la cipri tata acum ii zice si tati! Zice papa cand ii foame sau cand vede ca ii pregatesc.. ieri a zis si pipi(l-am pus pe olita)-nu mai vrea sa stea pe olita mai mult de 5 min si nici nu face nimic in ea
AlinaM, vad ca ai fost tare activa azinoapte
Clau, aseara a fost ultima zi de targ. Intrarea a fost o suta. "jucarelele" cam un milion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut fetele mele!!

AlinaM, ce fain de voi ca aveti unde merge!!!Noi mai mergem din cand in cand la sora mea, dar cand sunt acasa, ca ei duminica se penduleaza...Ce curaj are prietena voastra sa faca copii unu dupa altu, trebuie sa ai nervi si rabdare pentru asta...eu nu cred ca as avea...peste vreo 3-4 ani sigur mai fac unu, dar nu mai repede
Am fost on line azi noapte pana aproape la 3, dar nu am prea scris ca n-am avut chef...am tot citit una alta, dar parca si de asta m-am plictisit, ca nu prea ai ce studia

Alina33, sa sti ca nici raul nu se da in vant dupa cartof cu morcov sau simplu...mananca asa in sila...in rest n-am probleme cu el, mananca tot ce prindeSi referitor la borcanele, eu i-am dat la Raul de vreo 3 ori si vreau sa spun ca le-a mancat cu foarte mare placere...i-am dat cu carne de curcan si cu porumb de la Hipp.

Gabi, ce trista sunt acum ca am ratat targu, dar totusi mi se pare cam piparata intrarea...100.000lei/persoana???...am vazut la Tv cate ceva, am inteles ca a fost si cabaret si striptis...nebunie curate
Cred ca e super dragut Tudor...parca il aud ce sunete sscoate!!!

Haideti sa intreb pe mamicile mai experimentate???Ati dat suc de gref la bb???Ca eu as incerca, dar nu stiu daca e voie!!Mie una nu-mi place grefu, poate nici la Raul

AlinaM, n-am ce face, v-a trebui sa rezist fara voi!!!Oricum o sa-mi lipsiti mmmmmmmmuuuuuullllllllttttttttt!!!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alina,sa stii ca nici Dragos nu prea manca mancare facuta de mine.Ma stresam sa-i fac cartofi cu morcovi si carnita si nu manca nici o lingura.Daca ii dadeam din borcanele manca 2 odata daca ii dadeam,asa ca...traiasca borcanelele ! Dragos a mancat foarte multe borcanele,de fapt continutul din ele ! Nu stiu cum i le placea ca au un gust groaznic,eu nu le-as fi mancat. I-am cumparat din alea de la Nestle,dar numai legume cu carne,pireuri de fructe nu i-am dat din borcanel ca manca daca ii faceam mar,banana.

Gabi,de-aici inainte vei auzi in fiecare zi la Tudor ceva nou.Sunt tare scumpi cand incep sa vorbeasca,mai ales "chineza".

Clau,si eu i-am zis prietenei mele ca e tare curajoasa ca a ramas gravida asa repede,mai ales ca fetita e foarte rea,neastamparata,trebuie sa fie tot dupa ea tot timpul.
Si eu am tot citit azi noapte pe-aici,dar nu prea era nimic interesant.Am citi subiectul despre retragerea lui Stolojan.Ati auzit ca nu mai candideaza pentru presedinte din motive de sanatate? Este un subiect deschis la Discutii generale.
Eu zic ca ai putea sa-i dai putin suc de gref la Raul,dar nu mult,pune-i in sucul de portocale.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetele mele dragi, am intrat sa-mi iau ramas bun de la voi, asta pentru 2 saptamani(sper ca va fi doar atat), sa va urez toate cele bune, sa aveti grija de copilasi si de voi, si cele cu copilasi sa ascultati de ei(ca vai de parintii care nu asculta de copii)...O sa-mi lipsiti mult de tot, dar am spioni care ma vor tine la curent cu tot ce faceti!!!

Gabi, daca nu apuc sa intru pana atunci Cipri si Tudor, sa va de-a D-zeu multa fericire impreuna si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Ioana, nastere cat mai usoara!!!Sa auzim numai de bine!!!
P.S:Le-am mentionat doar pe ele ca in perioada cat lipsesc sunt saingurele evenimente care nu trebuiesc uitate!!!

Va pup si IMI VA FI TARE TARE DOR DE VOI!!!(mai vorbim la telefon)

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Clau,da' chiar nu mai intri deloc in 2 saptamani,nu crezi ca e prea mult?????
Te pup Clau si ai grija de Raul.Pupici!

Fetelor am uitat sa va zic ca eu sunt in concediu saptamana viitoare,adica de maine.Imi mai ramasese o saptamana din concediu si trebuie sa mi-o iau acum cand e plecata in concediu una din dr.cu care lucrez. Asa ca saptamana viitoare voi fi mai mult pe-aici pe DC.

Noapte buna!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Gabi am pus sus pozele cu Tudor.
Linda daca te uiti sunt si Dragos cu dintisori si evadarea din scoica.
Ieri am cautat cereale in oras ca am ramas fara si n-am gasit.Am ajuns pe Saguna si la UTA.Pe jos.LA un moment dat Dragos n-a mai vrut in carut asa ca l-a carat taica-su o statie de tramvai.Normal ca am ajuns in fata blocului si a adormit.
In rest nimic nou.
Alina si zici ca nici la Draos nu i-a placut mincarea?!Azi am sa incerc spanac cu cartof si un pic de galbenus.Daca nici asta nu-i place....trecem la borcanele.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Fetelor, uitati-va pe prima pagina, si spuneti-mi pe cine vedeti!!!!

Mergi la inceput

Gabi,am vazut,am vazut!!!!!! Felicitari lui Tudor!

Alina,am vazut pozele cu DRagos,e tare scump si e un grasunel.
Sa ne spui daca ii place spanacul.La Dragos al meu spanacul e printre mancarile preferate.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Am trimis poza de aproape trei luni!!! Statea pe olita in poza respectiva, dar am decupat-o ca oricum pun numai portrete in galerie.
Alina33, sunt super pozele.cea in care e cu ochelarii lui Daci e mortala. si alea cand se da jos din scoica!!!
AlinaM, va ca te-ai dezalbastrit un pic! Cum e in concediu?? care doc. e in concediu? Cum s-a comportat Dragos dupa vaccin??

Mergi la inceput