La France (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Felicitari, Corina! Bienvenue au club!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Felicitari Corina !

Mersi pentru tratatie.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

WOW CORINA!!! FELICITARI!!!

Noi ne trecem pe lista de asteptare :) la anu depunnem dosaru'... daca nu se schimba legea intre timp ;)

Pupi,

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bravo, Corina!!!! Felicitari, asta da veste!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Pe fix, Otilia, azi dimineata.Uite, am mai incercat si adineauri si la fel mi-a spus:acest apel va fi facturat la tarif local. La tine spune altceva? Ce naiba fac astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Felicitari, Corina!
Fetelor , in afara de Aurelia care a luat permisul (fericito!), voi in ce stadiu mai sinteti? Eu am hotarit azi cu monitrice si cred ca si consortul (am fost toti 3 la ora, m-a lasat si directia asistata, asa c-am facut muschi), ca ar fi mai bine sa trec in conduite accompagnée, imi amina cu un an permisul, dar sper sa fiu mai relaxata asa...ca in stadiul asta, inca nu ma vad deloc la volan, singura....

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Va salut pe toate!
Ma bucur mult pt tine, Cori! Felicitari!

Aura si tie felicitari pt cursul finantat! Bravo!

Eu am fost mai mult pe fuga; mi-am luat de imbracat pt cununie(Aura, am gasit la Alma) si am cumparat si verighetele!

La coucoutel, dupa cat am inteles eu, s-a marit la 12 centi pe minut; pe site nu este modificat, dar asa mi s-a spus cand am incercat sa sun si m-a trimis sa formez alt nr!
De ce nu folositi tichetul international? Este practic acelasi pret ca la coucoutel inante de scumpire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Felicitari Corina! bine ai venit in club!
Nadia sper ca esti multumita de ceia ce ti-ai luat!
si ca n-ai platit prea mult!
Otilia ,noi am avut transportul gratuit cred pentru ca a depasit 1500 de euros ceia ce am cumparat (era vorba de canapea de colt)
dar m-ai facut "antena" cu reducerile tale la quelle la mobila si o sa ma uit si eu mai atenta cind o fi sa-mi amenajez biroul mai ales ...acum deocamdata doarme luca in el!

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Buna fetelor si Yolariooo!!!!

Nu va speriati, nu am innebunit, dar cred ca mi s-a urcat atata anestezie un pic la scufita...astia ne ucid de dimineata pana seara cu cursuri, azi am dat un examen "de proba" si am fost foarte mandra de mine, ca dupa 3/4 de ora de frecus, mi-a comunicat dl. prof. ca l-am luat!! No bun, nu imi foloseste la nimic, dar macar mi-a ridicat moralul un pic, ca la examenul cel adevarat din decembrie va fi bine...
Aurelia, cucuietii sunt in Tirol, in creieirul muntilor, ce e drept e fain peisajul, si cred ca zilele astea tot ii trag un chiul si ma sui un pic pe vreun varfulet, mai ales ca azi a fost si soare, dupa 2 zile de ploaie.
Asa ca va pup pe toate, si a bien tot!
Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Buna seara,

mai e vreun loc liber in clubul frantzuzoaicelor? am mai trecut eu pe aici intr-o vreme, demult, dar subiectul frantzuzesc nu exista pe atunci... acum sunt incantata ca v-am gasit mai ales ca poate primesc si eu vreun sfat in "problemutza" ce ma framânta de vreo o saptamâna incoace

Iata si ce vânt m-a readus pe "meleagurile" astea virtuale sa va cer parerile si ajutorul: in toamna asta m-a ajuns nostalgia culesului de vie si (mai ales!) a mustului negru si dulce.... Mi-am zis ca va fi simplu, aici in tzara vinurilor de soi, sa gasesc o cana de must la sfarsit de septembrie ... Ei bine, spre marea mea surprindere, nu e deloc asa, cel putin nu aici la mine, in Regiunea Pariziana. Pe acolo pe unde locuiti voi o fi altfel?!
Aici toti ridica din umeri, unii ma privesc ca pe o ciudatenie, altii nici nu sunt la curent ca exista asa ceva si ca (i-auzi ce chestie!) se mai si bea?!
Am aflat insa -cu greu!- ca must se spune "moût de raisin" iar "tulburelului" (sau mustul cand incepe sa intepe) i se spune "la bernache" si ca as putea gasi direct la viticultori... Pare simplu dar trebuie sa stii unde sa mergi si mai ales când caci daca e prea devreme si culesul n-a inceput bati drumul degeaba iar daca e prea tarziu nu mai bei must ci vin sau in cel mai bun caz "tulburel"... Iar eu as vrea must, primul care e stors din struguri cand e cel mai dulce si mai parfumat....deci chiar atunci cand se culeg viile. Iata de ce as vrea sa stiu daca cineva a reusit sa guste mustul francez; si daca da unde si cum? Poate are cineva vreo idee, cat de mica...
merci merci merci
bonne soirée

Mergi la inceput