La France (19)
Raspunsuri - Pagina 2
oana cretu spune:
Ma bucur pentru voi, Lulu si Auras ca ati petrecut un asa frumos we. M-am delectat si cu pozele, bineinteles, sunt superbe, dar eu sunt tot cu ochii pe fete mai mult, moartea mea, copiii.
Am fost si noi azi pe la Nice si pe la Monaco, la plimbare, sa-si ia sora niste souveniruri si sa vada si ea zona frumoasa de pe bordul marii pana la Monaco. Poze nu am facut, ca am uitat aparatul, dar am cumparat unul de unica folosinta, dar nu avem scanner.:(
Pupici!
oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
Corina spune:
Bonjour fetele!!Noi ne-am facut de cap in week-end-ul asta!!Am inceput de vineri seara,la Paris,cu un chef la cumnata-mea pina pe la 4 dimineata!!
Simbata ne-am plimbat prin Paris ,in amoureaux!!!
Seara ne-am recuperat printesa ,iar duminica dimineata am fost la piscina!!Dupa-masa am petrecut-o linistiti acasa, si uite asa s-a mai dus o saptamina!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
Mik spune:
Buna dimineata fetele.
Oana, curaj si rabdare pentru regim. Iti tin pumnii.
Lulu, ce poze frumoase ati facut ! La noi pe munte aveam numai 6 grade afara, am stat imbracata cu haine de iarna, cizme de cauciuc si manusi ca sa-mi ajut sotul la pus gardul.
Am vazut aseara tirziu pe Arte un reportaj cu Ceauseasca si madam Honeker. Voi l-ati vazut ?
O zi buna la toate.
Mik.
Otilia spune:
quote:Georgiana, am incercat sa sun si m-au invitat politicos sa formez un alt n° pentru RO, un n° 0821... tarifat nu-stiu-cit. De aia stiu...
Originally posted by georgianab
Otilia de unde stii tu ca nu mai e tarif local pe coucoutel?
Aura, eu am comandat mobila la Quelle pentru ca mi-a placut ce-am vazut, am avut 35% reducere plus facilitati de plata (am cartea Privilege). Si oricum nu e prima oara, mi-am luat o gramada de mobila de le ei... Am comandat si la Conforama dar nu este deloc gratuit transportul (e chiar foarte scump!), cum ai facut tu ca sa ai transport + montaj gratuit? Plus de asta m-au si enervat ca trebuiau sa vina intr-o zi si dupa ce am asteptat ca fraiera ii sun si cica ei nu stiu nimic... In sfirsit, a trebuit sa mai astept o saptamina. Si la preturile afisate (maaaaari) nu ai nici un fel de reducere... Si nici nu gasesti tot ce vrei (mie nu prea imi plac).
Pina la urma am montat aseara clasorul asa cum era si cind primesc panoul cu pricina il inlocuiesc.
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
oana cretu spune:
Merci, Mik, o sa incerc, cu rabdare sa tin regimul. Mi-e dor si mie un pic de frig, sa ma imbrac gros, dar nu cred ca as vrea zi de zi. Eu nu prind Arte, despre ce a fost reportajul? Ce au zis francezii?
Corina, ma bucur ca ati petrecut un we placut.
Georgiana, eu am intrat pe site la coucoutel si scrie tarif local cu Ro, dar am incercat sa sun, si nu merge.
De ce nu merge si de la mine?
oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
Mik spune:
Oana, uite un link pentru reportajul de pe Arte : http://www.arte-tv.com/fr/semaine/244,year=2004,week=40,day=2,broadcastingNum=408053.html
despre coana Leana nu spunea deloc de bine : corijenta la chimie intr-a cincea, mare chimista totusi si ii placea puterea peste masura. In plus, erau si secvente cu Casa Poporului. Reportajul mi s-a parut destul de subiectiv.
Aurelia si Otilia : si eu sint cu mobila comandata din catalog, CAMIF, si n-am avut probleme pina acum. La Quelle nu am incercat.
Mik.
georgianab spune:
Oana la mine merge, am sunat si mi-a spus ca platesc tarif local. De aia am pus intrebarea. Mi-am zis ca poate ceva nu e in regula, poate stie Otilia altceva ce nu stiu eu. Sa nu iau vreo tzaca si sa platesc cat nu face!!
Otilia spune:
Georgiana, ai sunat pe fix sau pe mobil?
Eu am sunat pe fix... O fi ramas mobilul in tarif local???
Mik, nici eu nu am avut probleme la Quelle cu mobila pina acum... In afara de asteptatul cam lung citeodata. Dar de data asta intimplarea a facut ca la transport sa se rupa un panou (se poate intimpla oricind, oricui...). Nu e problema ca stiu ca mi-l inlocuiesc gratuit, dar iar astept... La Camif nu am incercat inca, dar mi-ai dat o idee.
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Corina spune:
Hai sa va dau o veste buna!!!Am primit nationalitatea!!!!
Trebuie sa le mai trimit niste acte pentru certificatul de nastere francez,dar pot sa spun ca de acum sint frantuzoaica
Dau de baut la toata lumea
Corina si Anna nazdravana!!