La France (19)

La France (19) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna seara!

Otilia, aseara in emisiune au fost cazuri despre francezi escrocati cu bani...

Am fost la plimbare cu sora si prietenul ei (care a venit o saptamana in concediu) si cu George si cu ... Séb la plimbare pe la munte si mi-a facut asa de bine ca am dormit in masina la intoarcere si acum dorm pe mine. Mi-a facut bine la moral, ca imi trebuia.

Va pupicesc!

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, dragutelor, va trimit un pupic din Mayrhofen, unde sunt la un curs pentru examenul de specialitate, pe care o sa il dau in decembrie. E o nebunie, cursuri peste cursuri, seminare de dimineata pana seara de la ora 8 la ora 22, numai cu o pauza de 3 ore la pranz...Asa ca v-am citit numai pe fuga, ca am povestit si cu Maruta mea (de care nu mai pot, ce dor imi e de ea deja...)si vroiam sa va iau pe rand:
_OanA; draguta, ai grija, cu diabetul nu e de glumit, stiu ca e greu sa iti schimbi stilul de hrana, dar eati tanara, si acum ai sanse sa reusesti, pentru Seb dar si pentru tine! Sa sti ca ti-am vazut in poze goblenurile, si tot am vrut sa iti zic, dar nu am apucat: SUNT MINUNATE!! Mai ales cele pe teme religioase, sunt extraordinare! Bravo, esti tare talentata!
-Otilia, ma bucur ca ai un copilas care nu iti face probleme in grija, si e grozav cu Adelie, ca ii place la gradi-profita si las-o cat mai repede, ai sa vezi ca ii face bine colectivitatea celorlati copii..
-Aura, Doamne ajuta, ma bucur tare mult de cursul tau, si sunt sigura ca vei reusi!
-Draga Sibylle, si eu ma gandesc cu drag ce frumoase au fost cele 2 zile cu voi...trebuie sa mai "recidivam"!! Mai sti ce te-ai mai dat in carusel cu un copil, cu Mara? Paote te mai gandesti cu mutatul din Nantes, mie mi-ar parea rau...

Fetelor, va pup pe toate, si fug la nani, ca mi-e frica sa nu ma incuie astia de la receptie aici, ca am ramas ultima in sala de curs...

Va pup, Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Mai sunt aici 6 zile, si pe urma o sa va mai scriu de acasa, dar vroiam sa va mai intreb, voi aveti idee de ceva firma de transport/mutari internationale, care sa nu iti jupoaie pielea de pe tine? Ar fi vorba de cam 1000km, D-Fr.
Va pup, ca parca vad ca fac noaptea aici in sala asta, singura...brrr...ba u, nu sunt singura, povestesc cu voi pana maine dimineata!
Miru

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Mirunda, ma bucur ca iti plac goblenurile. Acum, normal, faceam un goblen mai mare cu un baiat care sta intins pe iarba, dar din cauza burtii nu il mai pot face, si am inceput unul mai mic cu o batrana torcatoare.
Legat de diabet, ai dreptate, asta am zis si eu, este o sansa sa revin la stilul normal de hrana, care il aveam in Ro, iar aici mi l-am distrus.
Curaj pentru cursuri, si bafta!

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Me revoilà! am avut o saptamana un pic haotica si nu prea am avut timp sa scriu (abia am reusit sa va citesc din cand in cand).
Am si eu probleme cu cuondusu'!!! In sensul ca stressul incepe cu o seara inainte cand stiu ca trebuie sa iau masina! pana acum toata lumea credea ca sunt o ecologista integrista ca nu luam masina nici cand ploua rau afara (unii mai sunt inca convinsi de asta). Problema mea e ca mi-am luat permisul in Romania acum 10 ani (si 4luni) si n-am condus niciodata (neavand masina pana acum, si nici persoane dispuse sa ma lase sa conduc masina lor). Acum sunt obligata sa iau masina sa-mi duc fetita la cursuri miercurea dimineata. Nici nu va imaginati prin ce am trecut prima data, singura la volan cu amandoi copiii in spate si doua orase de traversat!! Pentru mine a fost o adevarata expeditie si cand am reajuns acasa (ca am reusit sa ma parchez corect!!!) imi tremurau mainile si picioarele ca n-am putut sa fac nimic timp de o ora.
Acum as putea spune ca e inca o mare aventura (dupa cum am chef sa povestesc tot ce mi se intampla pe drum), dar nu mai incerc sa gasesc alte solutii fie ce'o fii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Neata' "La France" neata! voua chit ca este prinzul ,noi acum ne-am trezit dar vad ca nici voi nu sinteti prea matinale asa ca cred ca nu deplasat salutul!
Mai intii un salut Mirundei care ne scrie de la "cucueti" asta-i prescurtarea pe care am gasit-o eu!!!!!
si mercic si ei pentru gindurile bune ;
apoi Otilia .......am vazut ca tu i-ti ei multe lucruri prin corespondenta ,banuesc ca e din cauza promotiilor ,a reducerilor si a faptului ca totul i-ti vine livrat acasa ! practicam si eu o data sportul asta cu "la Quelle" !
Dar totusi si mobila?
sint atitea magazine care i-ti livreaza gratuit acasa mobila!si daca sint probleme ti-o schimba in termen de o saptamina !!
Noi am luat mobila si de la conforama si de la "Mr Meuble" si unii si altii ni le-au adus si ni le-au montat acasa gratuit in mai putin de o saptamina si am semnat la livrare ca totul a ajuns in regula altfel .......
Voi Oti chiar nu va gasiti impreuna acasa tu si sotul in mijlocul saptaminii sa mergeti voi personal la magazin?uite cum va lungeste astia de la Quelle.......
Didita eu zic sa faci cit mai multe trasee scurte cu masina, sa te motivezi si sa te fortezi sa o iei pentru orce motiv pe un traseu scurt ,numa sa -ti recistigi increderea in tine ca sa poti sa redevii calma ,s-au daca nu si mai bine ar fi sa mai iei citeva ore de condus ,dar asta costa .......
Uite eu de lunea trecuta ma duc la scoala (numa 20 km)cu hardughia sotului ,si am juma' pe sosea departamentala si juma pe 4 voie !prima zi am fost stresata mai ales dimineata la primul drum apoi ,incet incet .....mi-am pierdut stresul azi dupa o saptamina ma simt de parca as conduce de o vesnicie nici nu-mi vine sa cred ca sint eu!
i-mi vine sa zimbesc gindindu-ma la fata monitorului meu daca m-ar vedea singura pe 4 voie ;el care zicea ca n-o sa- iau permisul de data asta.........mi-ar place sa-l intilnesc pe drum........numa exersind i-ti poti pierde frica si stresul......si eu tremuram mereu cind coboram din masina ......cunosc sentimentul sis tarea aceia dupa care nu mai esti in stare sa faci nimic........

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mirunda, stai linistita, ca macar un an mai ramanem în zona. Si daca Ronan primeste finantare pt scoala, ramânem ^^inca doi ani în zona. Toata lumea cu scolile în perioada asta...abea astept sa ne vedem toti cu diplome!!!!

Inca nu dau sfaturi despre condus( desi cred ca Aurelia are dreptate), mai ales ca azi am prima mea lectie adevarata cu Ronan: voi învata sa demarez, sa ma familiarizez cu statul în fata volanului...va urez o zi frumoasa!

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna, fetele!
Sper ca ati petrecut un week end frumos. Al meu a fost, chiar si ieri cand nu m-am simtit prea bine.

(ieri) mai spre pranz m-a apucat din senin o durere de stomac, din aia rea de tot, ca nu-mi trecea nicicum, in nici o pozitie...
Mi-am facut un ceai, doar-doar, nimic! Mi-am zis in sinea mea ca gata, am facut ulcer, si ma batea gandul chiar sa sun la salvare. William a venit cu solutia salvatoare: leacul babesc care se numeste pastis pur! Bun la gust, cam taricel, dar bun! Am baut, mi-au amortit toate alea, gura, gatul, stomacul, si incet incet amorteala a urcat la cap... Cand tocmai ma gandeam ca sunt pe cale sa intru in coma alcoolica, am adormit. M-am trezit peste vreo ora, limpede ca lacrima, nu ma mai durea nimic, asa ca am iesit in parc cu fetele, am jucat tenis de picior cu sotul meu (iar m-a batut), si-am incheiat seara in fata televizorului.

Azi am fost sa dam de mancare la porumbei si la veverite la Juan les Pins.
Am facut fotografii. In cateva minute sunt gata.
O seara placuta!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Bravo Lu.......noi am fost sa calarim de poney,Luca a urcat pe Poney si s-a jucat cu iezii si cu caprele.........am vazut un cal superb de "urcat",o "fata" de 15 ani supla si frumoasa ce costa doar 500 de euros ! am crezut ca visez......o splendoare ! doamne daca am fi avut si noi o ferma si un grajd si ceva banii disponibilii......vise ,vise....n-am facut poze caci noi nu luam aparatul cu noi decind atunci cind.......nu avem nevoie !cam asa sintem noi "alandala"......doamne ce le place copiilor sa calareasca !!
voi celelalte ce a-ti facut azi?

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Stiu ce-nseamna, Auras, noi mergem din cand in cand s-o vedem pe Olivia, care face echitatie de vreo doi ani. Ocazie cu care "vorbim" cu caii, ii mangaiem si le dam sa manance.
De doua ori am si calarit, plimbari de 2-3 ore prin padure, de data asta cu un club din Var, departamentul vecin (avem un prieten care are calul in "pensiune" acolo).
Lasand la o parte durerea de coapse si fese, care nu m-a parasit vreo 3 saptamani dupa aceea, mi-a placut foarte mult, e intr-adevar tare frumos.
Incearca sa-l inscrii pe Luca o ora pe saptamana la poney. Poate la voi e mai ieftin, ca aici e de speriat (as fi vrut s-o duc si eu pe Anca, dar cu licenta, asigurarea si plata orelor, e scump, totusi...)

Gata, ma duc sa citesc o pagina-doua si la nani!
Iaca si ultimele poze:
http://community.webshots.com/album/192223822LVvLTp

Noapte buna!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput