e riscant sa fii Lider?
Se intampla in viata sa ajungi Lider chiar fara sa vrei, intr-o situatie limita sau pur si simplu la serviciu, in afaceri, in vacanta. Li se intampla multor oameni. Unii nici nu viseaza la asta dar totusi viata ii obliga sa devina lideri. In 2010 lumea noastra va arata altfel. Oare cum vor arata liderii?
Ovidiu Bufnila
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Raspunsuri
ovidiu bufnila spune:
Acum cateva clipe a fost cutremur. Unul mic, nervos. ceva agitatie. Gata, gata sa se iste o complexitate care ar fi avut de trebuinta un lider care sa organizeze oamenii, sa-i salveze, sa-i duca spre lumina. Cum ati reactionat?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
owner
2010 Project
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
qsar spune:
quote:Eu am reactionat cam asa:
Originally posted by ovidiu bufnila
Acum cateva clipe a fost cutremur. Unul mic, nervos. ceva agitatie. [...] Cum ati reactionat?
1. m-am uitat la clopotelul de vant sa vad daca se bataie
2. mi-am stins tigara, mi-am mutat cana de cafea de langa tastatura;
3. de pasul trei n-am mai avut timp ca s-a terminat cutremurul.
4. am intrebat pe chat daca a fost cu-adevarat cutremur sau mi s-a nazarit mie.
5. mi-am luat cana de cafea si mi-am aprins alta tigara.
Q
dede spune:
Un cutremur prea mic ca sa se dezmeticeasca lideru' din mine ...da' promit sa va anunt, domnule Bufnila, de-ndata ce-si scoate nasu' la iveala, mama lui de lenes 
nicoled spune:
Referitor la lideri,probabil vor arata cu 6 ani mai in varsta
,referitor la cutremur...nici nu l-am simtit.
ovidiu bufnila spune:
Draga mea Qsar, ma bucur enorm sa te "aud" dupa atata vreme!
1. Despre Dinu: in a treia poza se profileaza destinul lui de lider. Sa dea Dumnezeu sa ajunga un lider adevarat!
2. Povestea ta atat de fermecatoare despre cutremur mi-a adus aminte de Out of Africa! Acelasi parfum!
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by qsarquote:Eu am reactionat cam asa:
Acum cateva clipe a fost cutremur. Unul mic, nervos. ceva agitatie. [...] Cum ati reactionat?
1. m-am uitat la clopotelul de vant sa vad daca se bataie
2. mi-am stins tigara, mi-am mutat cana de cafea de langa tastatura;
3. de pasul trei n-am mai avut timp ca s-a terminat cutremurul.
4. am intrebat pe chat daca a fost cu-adevarat cutremur sau mi s-a nazarit mie.
5. mi-am luat cana de cafea si mi-am aprins alta tigara.
Q
ovidiu bufnila spune:
Draga mea Dede, sunt convins ca liderul dinlauntrul tau nu doarme si nici nu s-a lenevit!
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by dede
Un cutremur prea mic ca sa se dezmeticeasca lideru' din mine ...da' promit sa va anunt, domnule Bufnila, de-ndata ce-si scoate nasu' la iveala, mama lui de lenes
Catalin spune:
quote:
Draga mea Dede, sunt convins ca liderul dinlauntrul tau nu doarme si nici nu s-a lenevit!
Ovidiu Bufnila
Dede, se pare ca liderul matale, insomniac si harnic nevoie mare precum este, ti-a schimbat cromozomii in timp ce tu leneveai iar pamantul se batzaia de numa-numa!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
ovidiu bufnila spune:
Buna ziua Nicoled!
Celulele tale au simtit cutremurul.
Cu pretuire,
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by nicoled
Referitor la lideri,probabil vor arata cu 6 ani mai in varsta,referitor la cutremur...nici nu l-am simtit.
nicoled
xenocid spune:
Bre eu m-am saturat de discutia cu L I D E R U L , purtatorul de felinare, faclii, lanterne, licurici si alte momeli menite sa ne scoata la lumina.
Acu' de dragul echilibrului si tributar unei viziuni dualiste va propun sa discutam despre anti-Liderul, mana anarhiei ,calaretul palid al calului galben, sau orice alta descriere ii gasiti!
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*