Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
A_Iulia spune:
Bai, eu n-am simtit nici un cutremur nimic. Daca ma iau cu treaba...
La Multi Ani, Adriana!
La Multi Ani Roxana!
Vai, ce de-a balante in jurul nostru...sa te tot cantaresti, nu alta...
Ioana, ai halbe de Bulgaria si Cehia? Ca astea-s destinatiile mele curente...iar Suedia - la iarna...Iti aduc cu drag, scumpa noastra halbarista...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Ioana77 spune:
SMS de la DARAEL (Adrian):
"Fata frumoasa, cum eu nu mai postez, te rog sa le multumesti fetelor pentru urari si pentru sustinere! Sa fie iubite! Pupici pentru Arturici! Iti multumesc mult! DARAEL"
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_
ad_risnov spune:
Uraaaaaaaaaaaaaa!!! N-am simtit nici urma de cutremur. Cred ca eram afara si ne plimbam, asa ca am scapat de golul acela in stomac.
Saphir, uite cum se fac eclerele:
1 si 1/2 pahar de apa, 1 si 1/2 pahar de ulei (de 200 ml), 1/2 lingurita de sare, 1 cana si doua linguri cu varf de faina, 8 oua
Apa, uleiul si sarea se amesteca si se pun la fiert. Se da focul la mic, se pune faina si se mesteca cu lingura de lemn pana se ingroasa ca o mama liga. Se raceste putin si se adauga rand pe rand cate un ou. Dupa fiecare ou se mesteca f.f. bine pt. a se incorpora.
Din acesta coca se toarna intr-o punga mai tare (cum sunt cele de lapte), se taie 1 cm la varf si se aseaza eclerele in tava unsa cu putin ulei. Se coc la foc maxim (eu am dat la 250 grade). Nu se deschide cuptorul in timpul coacerii. Sunt gata cand s-au umflat ca niste gogosele si au capatat culoare aramie. Se taie cojile pe lungime imediat ce se scot din cuptor pt. ca dupa un timp se vor inmuia si e mai dificil.
Crema: 400 gr. zahar, 200 gr. faina se amesteca. Se adauga 4-6 oua. Peste acesta compozitie se toarna 1 l. de lapte dulce si se pune pe foc. Se mesteca in continuu pt. a nu se prinde (e bine sa o faci intr-un tuci de fonta).
Cand se face ca o smatana grosa se ia de pe foc si se adauga 1/2 pachet de unt, vanilie.
Cu aceasta crema racita se umplu cojile. Deasupra poti pune serbet sau ciocolata.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Ioana77 spune:
Lavv,
nu, nu am vazut eu. Credeam ca ti-au zis ei. Pt ca lipsa de calciu, din cate stiu eu, inseamna rahitism. Succes azi si sa ne spui ce ai facut!
Ane, Saphir, Adina . O sa ii fac o super daca ma ajutati!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_
saphir spune:
Adriana, sar`mana de reteta. Acum vin cu intrebarile: paharul de apa, ce cantitate are? Dar cel de faina?? E ca la ulei, 200 ml? Sau paharul cu care pun apa, ulei...etc, il folosesc ca masura?? Iarta-mi intrebarile, dar am mai incercat o reteta de eclere si nu mi-a iesit din cauza masurilor tare rau mi-a parut
Acum sa va intreb ceva legat de BB-i. Al meu fecior a mancat azi, pentru prima oara, biscuiti. I-am amestecat in iaurtul de fructe si i-a papat bine. Nu a vomat, ceea ce s-a intamplat in schimb cu cerealele cu gluten, acum o luna, de aceea am facut pauza asta indelungata. Intrebarea este daca voi le dati biscuiti speciali sau normali, pentru ca, ca de obicei, la noi nu am vazut biscuiti speciali pentru BBlasi.
Ioana, de ce nu pot vedea pozele cu Arturicii? Da o eroare. Transmite-i lui Darael, numai bine si ca-l asteptam cu vesti bune
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ad_risnov spune:
Saphir,
paharul de ulei e acelasi cu cel de apa si are 200 ml, iar cana de faina e cana de ceai obisnuita, de 250 ml.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Andruska spune:
Eu sunt la serviciu - gata am discutat tot ce trebuia asa ca de vineri vin la serviciu .
Altfel, noi suntem bine. Unde a fost cutremur?
Ma duc sa il iau pe Andrei de la gradinita - imi este tare dor de el .
Pupici
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
buli spune:
Saphir, eu am reusit sa vad pozele asa:
ori in lista noastra te duci si acolo fiecare are trecut linkul de pe webshots, ori dai clic pe semnatura fiecareia si iti da eroare. ei bine ... atunci te uiti tu si te prinzi rapud ca sint niste maimute in plus de regula cu %, $ etc
le stergi si mai incerci o data
adica adresa e mai mare cu vrep doua-trei maimute. dupa ce le stergi e ok.
am explicat de m-am rupt, da' tu ai sa pricepi ca esti creer luminat
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
saphir spune:
Anca, creer luminat nu sunt deloc, dar am inteles din explicatie, ca ai talent la explicat
Mateiutu` e un frumos. Multi pupici de la noi.
Apropo` de creere luminate, am citit pe forum ca dupa nastere, ne prostim, mai fetelor...eu nu am fost prea desteapta nici inainte, dar ma gandesc ca deja dupa a doua nastere o sa fiu tuta rau
...si pozele noastre
buli spune:
quote:
Originally posted by saphir
[brApropo` de creere luminate, am citit pe forum ca dupa nastere, ne prostim, mai fetelor...eu nu am fost prea desteapta nici inainte, dar ma gandesc ca deja dupa a doua nastere o sa fiu tuta rau
...si pozele noastre
eu am observat asta pe proprii neuroni
daca s-ar duce la ei ce pleaca de la noi, tot n-ar fi rau
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124