Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor si multa multa fericire va doresc voua si celor pe care-i iubiti.Dupa un weekend agitat,a urmat o noapte si mai agitata pt. ca Mariei i s-a inflamat tare gingiuta sus si m-a trezit azi noapte de nu stiu cate ori,asa ca l-am dus pe Robert la scoala ,dormind,cred ca abia acum incep sa-mi revin dupa o cafea mare.Mariuta a adormit acum in sfarsit asa ca ma asteapta curatenia si rufele nespalate ,apoi Robert,pe care trebuie sa-l iau pe la 12 de la scoala,poate ne plimbam toti trei un picut,cu toate ca mi-e sa nu ploua s-apoi masa de pranz,un pic de nani,lectii,s.a.m.d.Va pup pe toate si pe picii vostri in special.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI

ROXANA
Si special pt tine:"Eu cred ca nu poate fi un indemn mai frumos decat:"Ganditi frumos!".Ce inseamna "Ganditi frumos!"?Inseamna sa nu te gandesti la ceva frumos intr-o anumita clipa,ci sa gandesti frumos in orice clipa,sa fi atent la ganduri,sa selectezi gandurile care-ti trec prin minte,sa retii gandurile bune si, in masura in care exista posibilitatea, sa le dai grai si sa le intrupezi in fapte.
Pentru ca, daca gandim frumos si numai frumos, atunci traim frumos si numai frumos, si daca gandim frumos si traim frumos,suntem fericiti." Arhimandrit Teofil Paraian
Ioana ceea ce am spus despre tine nu a fost ca sa te laud,ci pt ca asa am simtit!E mare lucru sa stii ca indiferent ce se intampla cu tine,exista intotdeauna o persoana care iti sta alaturi!Pentru asta sunt prietenii,nu?
Cugetarea zilei:"Un suflet trist este un suflet cu luminile stinse".
si o zi minunata!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor si multa multa fericire va doresc voua si celor pe care-i iubiti.Dupa un weekend agitat,a urmat o noapte si mai agitata pt. ca Mariei i s-a inflamat tare gingiuta sus si m-a trezit azi noapte de nu stiu cate ori,asa ca l-am dus pe Robert la scoala ,dormind,cred ca abia acum incep sa-mi revin dupa o cafea mare.Mariuta a adormit acum in sfarsit asa ca ma asteapta curatenia si rufele nespalate ,apoi Robert,pe care trebuie sa-l iau pe la 12 de la scoala,poate ne plimbam toti trei un picut,cu toate ca mi-e sa nu ploua s-apoi masa de pranz,un pic de nani,lectii,s.a.m.d.Va pup pe toate si pe picii vostri in special.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Sf Ierarh martir Antim Ivireanul ; Sf Mucenici Calistrat si Epiharia

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

ADRIANA - (mai bine mai tarziu decat niciodata!)

ROXANA

Am luat analizele lui Alex si asa cum ma asteptam CA (7.9) si CA ionic mic, hemoglobina mica..ce mai! au iesit prost. Ex.urina treb sa-l luam azi caci am intarziat pana am facut rost de punguta (v-am mai zis eu de chestia cu punguta).
Azi o sa maergem la dr. sa ne dea Ca - sa tratam lipsa asta - au iesit mai proaste ca acum 2 luni - desi ii dau 9 pic.Vigantol..degeaba!
Off!

Si noi facem prostioare de genul : ne dam pe fund jos din carucior (si e mare carutul ca e Chicco!), deschidem usa la aragaz (ca am trecut de faza cu privitul in usa de aragaz), pipaim butoanele aragazului si bineinteles saltatul pe varfuri sa luam ce gasim de pe masa..este exact cat e de inalta masa noastra - am masurat-o ieri 71 cm!! Kilograme vreo 7.600 - azi ne mai cantarim....poate ne-am mai ingreunat nitel!

Azi o sa postam ultimele pozne ale lui Alex - din seria :" Painica - ce buna e! si "Merge TV-ul?"

Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata si de la noi, asa mai tarziu!!!
La multi ani tuturor sarvatoritilor de zilele trecute !!!
La multi ani Adriana !!!
La multi ani, Roxana!!!
Sa va dea Dumnezeu numai bine, sanatate multa , copii sanatosi si familii fericite pana la adanci batraneti!!!

Noi ieri, dupa cum v-am spus am fost la nunta unor prieteni foarte buni. A fost super!!! Ne-am simti tare bine, ma ras, ne-am simtit tare bine, nu ne mai venea sa plecam.
Mai fetelor , pai nu mai lasati bebeii fara centuri in carut, eu nu-l las nici 2 minute fara centuri, asta e prima grija, sa-i pun centurile. Altfel cred ca ar fi cazut pana acum in fiecare zi. El se apleaca, se intoarce , nici nu indraznesc sa-l las nelegat. Scunelul in care statea el cand era mic ,cel de masina, dar in care statea in casa, l-am desfiintat demult, de la 6 luni nu mai sta in el. In masina inca mai sta, nu i-am cumparat inca urmatorul scaun, cel cu fatza.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

tuturor sarbatoritilor zilei!
Adriana....astept reteta, daca nu vrei sa ma ai pe constiinta
Ioana, te ajut cu mare placere, numai ca nu pricep ce fel de halba? Adica sa scrie ceva pe ea, sau cum?? Sincera sa fiu eu nu prea am umblat prin pub-uri aici si atat cat am fost, nu imi amintesc sa fi vazut halbe cu numele tarii...eventual stegulete
Hai, te rog, da-mi mai multe detalii, sa stiu dupa ce imi arunc ochii de acum incolo.

Emilly, sar`mana Fizic, ce e drept ma simt mult mai bine, cu greturile am terminat-o de mult...doar oboseala ma omoara, dar trec eu si peste asta.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata

Ioana, trimite degetarul prin posta, daca poti.
da-mi un pm cu pretul si cum sa-ti trimit banii

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Astazi e ziua ta,
Zi frumoasa ca tine...la, la, la
Roxanica, multa sanatate, sa fii fericita si iubita, sa ai parte numai de momente frumoase, de liniste si implinire!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Saphir nu am uitat reteta, dar promit sa o scriu mai tarizu. Acum tr. sa iesim neaparat la plimbare ca nu ma mai inteleg cu Rares.
De diminiata am fost plecata la servici doua ore.

Ioana, am primit de la Andra toate cumparaturile de la tine. Multumesc mult de tot inca o data.
Si noi avem lingurite de pe unde am umblat.
Sper sa reusesc sa-ti fac rost si eu de o halba, tocmai din Singapore. Nu promit inca nimic, sa vorbesc intai cu prietenii nostri de acolo.

Diana, si biberonul l-am primit. Si tie mii de multumiri.

.
Am fugit la

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

A fost Cutremur !!!!!!!!! Nu suport !!!!!!!!!!!!

Saphir
Halba de bere, se cumpara din magazinele de suveniruri. Are inscriptionat pe ea numele tarii/orasului, are cateva desene, etc.

Adriana
cu placere.

Lavv
imi pare rau pt rezultatele analizei. totusi, bine ca ai descoperit. Are si semne de rahitism? Ti-a zis dr ceva?

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput