Sus...in Scandinavia (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

am gasit ceva haios

Sotia mea si cu mine cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.
2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova.
3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.
4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.
5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.
6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.
7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac".
8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.
9. A urmarit camionul de gunoi, urlind dupa el: sunt in intirziere pt gunoi? Soferul a raspuns: "nu, salta inauntru!"
10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.
11. Nu am vorbit cu sotia mea de11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.
12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf".
13. La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici barbatul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata si nici nu o vor mai face in vecii vecilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ce tari sunt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by narancea

am gasit ceva haios

1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.
4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.
6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.
7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac".
8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.
9. A urmarit camionul de gunoi, urlind dupa el: sunt in intirziere pt gunoi? Soferul a raspuns: "nu, salta inauntru!"
12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf".
13. La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici barbatul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata si nici nu o vor mai face in vecii vecilor.

True 100 % narancea&wife BELEIVE OR NOT!!!
Dupa cum a spus el,cu scrisul lui:"Sotia mea si cu mine cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida" si urmeaza....restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Frantzuzoiaco,explica si mie skattetabbel-ul 30 (för mönadslön 2004)
19201 - 19300 5644 5405
19301 - 19400 5676 5437
19401 - 19500 5709 5470
19501 - 19600 5750 5505
19601 - 19700 5782 5537
19701 - 19800 5815 5570
19801 - 19900 5847 5602
19901 - 20000 5880 5635
20001 - 20200 5953 5702
20201 - 20400 6018 5767 Numa' sa fie si narancea multumit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Katarina

Frantzuzoiaco,explica si mie skattetabbel-ul 30 (för mönadslön 2004)
19201 - 19300 5644 5405
19301 - 19400 5676 5437
19401 - 19500 5709 5470
19501 - 19600 5750 5505
19601 - 19700 5782 5537
19701 - 19800 5815 5570
19801 - 19900 5847 5602
19901 - 20000 5880 5635
20001 - 20200 5953 5702
20201 - 20400 6018 5767 Numa' sa fie si narancea multumit

Nu ma baga pe mine la din astea,ca sotul imi plateste salariul!el stie mai bine...mai vorbim de acasa,acum am plecat intr-acolo!Sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ete iepurasii cum se joaca!!!
Narancea, fedt!!! (ce, numai suiedezele sa vorbeasca pre limba lor???)
Dar poate nu vedeti cu cine stati voi de vorba, haaa???

pozulici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

am gasit ceva haios

Mergi la inceput

Hai bre Liando,ca vorbeam o limba populara,si pt suiedeji si pt daneji,ca impozitele astea ne cocoseaza si pe unii si pe altii.Am postat si io acolo in doi peri o bucatzica din tabelul ala de skatt,pen'ca narancea nu parea incantat de ineptiile debitate de mine si frantzuzoiaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Hell ou! Ai am couling in bihalf ov Cuponu' SRL. Mei ai spic uiz mista cias?

nu-i acasa, megarule! la ora asta se suna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Katarina

Hai bre Liando,ca vorbeam o limba populara,si pt suiedeji si pt daneji,ca impozitele astea ne cocoseaza si pe unii si pe altii.Am postat si io acolo in doi peri o bucatzica din tabelul ala de skatt,pen'ca narancea nu parea incantat de ineptiile debitate de mine si frantzuzoiaca

Stii,este o vorba,din strabuni...cui nu-i place...sa nu manance!ase ca...dupa cum am spus...aprecierile de orice fel ma lasa cold som faaann!!

Mergi la inceput