Cum vi se pare viata in Japonia (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Irimell
Sori, pleci mai repede cu o saptamina? Aveti grija de voi si drum bun! Sa ajungeti cu bine si cu toate bagajele...Pupici si sper sa ne vedem cit de curind!
Sanatate la toata lumea si numai bine,
Irimell
Da,cu o saptamana. Mai avem 11 zile de stat in Japonia!!Wow!Ce putin!! Ce trista este figura aia care flutura batista.Dar lasa ca ne vedem noi intr-o buna zi. Am eu cateva prietene dragi aici care abia astept sa le cunosc.
Bagaje avem foarte multe,dar avem de persoana voie in jur de 21,22 kg. Plus la bagajele de mana inca vreo 5 sau 7 ,nu stiu exact.
Apropo,Raluca: tu cate kg ai avut cand ai plecat?Mai lasa de la ei la 1,2 kg in plus?
Poate stii si tu ,ca abia a plecat surioara.
Multumiri anticipate!
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Poze
elutza82 spune:
Sorina yo am avut 23 kg la bagajul mare si la cel de mana in jur de 10kg,dar nu mi l-a cantarit... stiu ca atat trebuie sa ai...daca bagajul de mana nu-l vede foarte voluminos nu ti-l cantareste...
mie cei de la air france mi-au zis de 10kg-bagaj mic si 23-bagaj mare
Drum bun!!!
http://community.webshots.com/user/elutza82
Irimell spune:
Soridraga, hai sa bem putin, mai ales ca avem si motive: plecarea ta, ziua lui Michiyan...Avem de toate pentru toti, asa ca poftiti la ciocnit...eu imi torn putin Bailey's, dar voi ciocni si sampanie pentru sarbatorita noastra...
Michiyan, iti doresc sa ai parte numai de lucruri minunate, sa ai sanatate, bucurii, noroc si sa fii iubita. Bucura-te de fiecare clipa, pentru ca acum incepe partea cea mai frumoasa!
Si acum in cor sa cintam LA MULTI ANI!!!
Si acum, la ciocnit si dansat, doar ati auzit-o pe Sorina ca a inceput petrecerea...
sora2001 spune:
Michiyan , La Multi Ani!Iti doresc o viata lunga sanatoasa,fericita si indeplinirea tuturor dorintelor!!1
Ema si Richard-Sora
michiyan spune:
Vai fetelor,mi-au dat lacrimile.Va multumesc si sa fiti si voi la randul vostru iubite si fericite.De la miezul noptii se pare ca am tot primit mail-uri si telefoane.
Sorina,hai sa ne intalnim maine.Poti?Daca nu,miercuri pe data de 6.Uite numarul meu de tel.:090.8510.2884.
Dana Claudia spune:
La Multi Ani Michiyan, iti doresc o viata frumoasa in continuare si numai bine!
Irimell imi torn si eu un pahar de Bailey's ca sa ciocnim impreuna pentru fete!
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html
Dana Claudia spune:
Draga Sorina, limita de kg la bagajul de cala este de 20. In ultimul timp au devenit destul de stricti in ceea ce priveste aceasta limita. Depinde cred si cat de plin este avionul, de compania cu care zbori si chiar de cel de la ghiseu, care iti cantareste bagajele si iti da biletul. Uneori poti trece cu 23kg, iar alteori se poate sa te ia la intrebari pentru 21kg. La mana ai dreptul la 10kg, dar ideea este ca geanta sa nu para prea voluminoasa, caci daca este asa sigur o cantaresc. Cel mai bun este rucsacul caci nu stau ei sa te roage sa il dai jos ca sa il cantareasca (unul de marime medie normal, nu un rucsac urias). Si pe langa rucsac mai poti avea si o gentuta. Eu am una speciala de calatorie, foaaaarte incapatoare, chiar daca pare mititica.
Eu iti doresc drum bun si sa nu ai probleme cu bagajele!
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html
pika-pika spune:
Vai fetelor ce active sunteti!Nu intru cateva zile...o gramada de mesaje.Michiyan,La multi ani!Sa ti se indeplineasca toate dointele,sa ai parte de tot ce e mai bun,liniste interioara si multa,multa sanatate
Andromeda
AYUMI spune:
Fetelor,cineva a dat mai demult un link in engleza al "gai-jinilor" in Japonia.L-am cautat insa nu l-am gasit.M-ar interesa niste scoli de japoneza de aici,din oras.Ma poate ajuta cineva?