Cum vi se pare viata in Japonia (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Si la mine astazi este mai bine,nu mai ploua ,este soare,vantul isi cam face de cap,in rest totul este in regula.
Adela,multumim pentru grija!

Vai,Oana,ce poze superbe!!!!!!!Intr-adevar,niste locuri minunate,esti norocoasa ca ai vizitat atat de multe.

Ana draga,multumesc mult,chiar ma gandeam la tine ca n-ai mai intrat de muuult. Ce mai faci,bebe ce face?

Da,Sandra,asa sper si eu,la anul cand vei veni in tara ne vom vedea,mai ales ca stam aproape.

Sorina.
"The heart is the most essential human quality"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianna526 spune:

Buna fetele ! Va pupici din Romania , unde nu e mai bine decat acasa?
Sunt in urma de tot cu subiectele , piciul meu imi ocupa mult timp .
Ce m-a impresionat , s-au reparat strazile , ura ! Acum pot conduce si eu de placere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Fetelor,ieri am avut o surpriza placuta.Am fost intr-o librarie deschisa de curand langa Tokyo Eki si am avut placuta surpriza sa gasesc trei dictionare romano-englez.Surpriza placuta a fost cand am deschis unul dintre ele si am citit ceea ce se scria despre Romania si despre ospitalitatea romanilor si mi-am zis: uite ca mai sunt si oameni care ne vad asa cum suntem , veseli,ospitalieri .Libraria se numeste Maruzen si este in cladirea Oazo.Am gasit si o carte cu subiectele care s-au dat anul trecut la examenul de limba japoneza si foarte multe carti de invatat limba japoneza.Au chiar mai multe decat cei de la Yaesu book store.
Knicoleta,nu am facut nici o operatie pana cum aici deci nu-ti pot da nici o informatie.Iti doresc sa ai o operatie usoara si insanatosire grabnica.
Irimell,m-am linistit.Nu era vorba despre sotul meu.Nici nu-mi dau seama cum am putut sa ma gandesc ca ar fi vorba de el ca el nu mi-a dat niciodata nimic de banuit.Multumesc ca ai fost online si mi-ai sustinut moralul .
In ceea ce priveste vizitele la domiciliu din partea celor de la biroul de imigrari,eu nu am avut niciuna.Am avut un singur tel. la care a raspus soacramea (ca noi figuram ca stam cu ea)si ea le-a zis ca acum suntem amandoi plecati la asobi si ca sa ne sune mai incolo sau pe mobil daca este ceva urgent.Se pare ca pentru ei a fost de ajuns ca a raspuns socrela,s-au convins ca-i casatorie pe bune si nu pentru viza.Si chiar daca veneau acasa nu gaseau pe nimeni,ca noi lucram amandoi si ar fi trebuit sa vina dupa 10 seara ca sa fie cineva acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

michiyan sti cumva daca se poate comanda cartea pe net?(nu de alta dar eu nu ajng in tokyo )

ralucami la mine nu au sunat si nici nu au venit cei de la emigration...si ,daca vin ma gasesc mai tot tmpul acasa (exceptie cand sunt la scoala sau cu sotul la plimbare)...

Knicoleta,operatie usoara...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

michiyan sti cumva daca se poate comanda cartea pe net?(nu de alta dar eu nu ajng in tokyo )

ralucami la mine nu au sunat si nici nu au venit cei de la emigration...si ,daca vin ma gasesc mai tot tmpul acasa (exceptie cand sunt la scoala sau cu sotul la plimbare)...

Knicoleta,operatie usoara...

dianna mai zi ,cum e prin tara,ce mai e nou?cum a fost zborul?ce ai luat cu tine ptr copil?...te asteptam cu raspunsuri..

hai ,ca incep sa selectez cateva pozici mai frumoase de la petrecer....revin si cu povestea asa cum am promis....

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

na,ca ma facui si yo roz...dar cam slab....mai strang eu cateva puncticele si ma fac si mai roz,sau alta culoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Nu stiu daca se poate comanda si pe net,dar banuiesc ca da.cand ajung acasa am sa ma uit.O sa-ti raspund luni ca inca nu mi-a venit calc de la doctor si soata se zgarceste si nu mi-l da pe al lui de frica sa nu-l stric.

Mergi la inceput

Buna seara!
Ultimele vesti sunt ca vom pleca pe 13,si nu pe 20,dupa cum stabilisem. A intervenit ceva care ne grabeste acasa,nimic grav,nu va faceti griji.

Si eu aveam o cunostinta,care cu toate ca era casatorita pe bune cei de la immigration au vizitat-o de nenumarate ori,pana cand s-au convins ei ca nu-i vreo casatorie de forma.

Mirela,ce facem cu inatlnirea aia? Te simti bine?

Sorina.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Michiyan, ma bucur mult ca s-au terminat toate cu bine. Referitor la Maruzen, sa stii ca si mie imi place mult libraria. De cite ori ajung prin Kyoto, o vizitez.

Sori, pleci mai repede cu o saptamina? Aveti grija de voi si drum bun! Sa ajungeti cu bine si cu toate bagajele...Pupici si sper sa ne vedem cit de curind!

Sanatate la toata lumea si numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

In curand se va face miezul noptii si avem o sarbatorita printre noi!
Michiyan draga,La Multi Ani,din inima iti doresc sa ai parte de multa,multa fericire in viata,sa fii iubita si sanatoasa!
Petrecerea poate sa inceapa!
Oana,ce bauturi avem astazi??Asteptam sa ne servesti!!

Sorina.

Poze

Mergi la inceput