Mamici din Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa nu iesi si dupa amiaza pe malul marii? Noi cred ca asta vom face...de abia astept sa ma mai plimb nitzel pe vremea asta asa frumoasa. Dar nu mai iau tricicleta ca vine si Andrei si iesi cu bataie!!!

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

noi mergem maine in tara piticilor. daca vreti sa ne-ntalnim, o sa port in pept , o sa fim....deci, pe la 4,30 plecam de-acas'-avem traseu prestabilit - mergem cu tram pana la mcdrive, luam o inghetata, se da de 2 ori pe topogan, apoi pe jos pana in parc, cred ca pe la 5,30-6 ajungem. daca ne intalnim cu dc-iste, si mai bine, daca nu, noi suntem acolo oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

revin, voi avea in mana un stegulet cu DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Salutare gagici!!!
eu va citesc regulat...cum stiti deja...dar nu prea ma bag in discutii ca nu stiu cum..

dar trebuia sa zic acum ceva: Sinzi m-a terminat povestea ta. stii de ce mi-a adus aminte ? de filmul ala cu Arnold cind il baga la kindergarden si aia mici faceau ca toate alea si la un moment dat tipul (Arnold)zice : I have a headache. si un ciutan : it might be a brain tumor si Arnold urla; it's not a brain tumor... si cind ajungea acasa se trintea ca un pietroi si dormea neintors , asa-l "chinuiau" aia mici din grupa mica..

ce bine ca e vreme buna inca la Cta
aici sunt 14-15 grade , toamna bine deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahahaahahahaahahah Liris, ai dreptateee......noi stam pe aproape sa putem sa relatam noi povesti din astea, ca precis Sanzi nu o sa mai fie in stare....
Sanzi, am vazut prea tarziu mesajul tau, am facut curatenie azi si apoi nani....asa ca data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Revin maine cu ce-am scris azi,mor de ciuda c-am sters din greseala tot!

July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Gen,Sanzi- deci sigur? July, tu???
Pt. cine nu ma stie: sunt blonda, durdulie(inca) si cel mai probabil imbracata in negru(avantajeaza)pantalon si sacou. Carutul lui Bibi este tip sport _Baby Care_negru cu patratele portocalii(Marlen avem aceleasi gusturi?)Ora 18:00 si ceva?
Mai, sper sa nu va trag tzeapa, ca ma incurca un pic Costin ( are ceva treaba dupa-amiaza)....
Crixia- distractie maxima maine! dar bobocica cu cine o lasi?
Sanzi-super...o sa devina rutina cu timpul! Bucura-te acum de aceste traznai, ca mai tarziu nici nu le vei mai observa.
Roxi, , dar oricum primeste pupici de doua ori de la fetele mele pt. cavaler!
Pupici si o noapte linistita!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu m-au doborat pe mine situatiile stesante de la aeroport si ma doboara o gloata de copii??? Sper ca nu! Dar va tin la curent cu perle de la gradinita...ma abtin cu greu sa nu rad ca sa nu imi "stirbesc" autoritatea!
Marti am sa fac poze cu ei, cu fiecare clasa in parte si am sa le pun pe net sa imi vedeti "dragalasii"!
Sper sa am timp ca ma afund in planificari (ca nu aveam destule de lucru) si desene, planse...culegere de cantecele!
Acum cred ca o sa ma duc la somn ca m-a terminat si al meu poznas prin nisip si pe la palmierii lui Mazare...
O seara buna la toti!!!
PS, maine incerc sa vin, daca se ofera tati sa iasa cu copchilu' ma sutesc ca tre sa ma apuc de desene si planificari...

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Julyyyy, sar'naaaaaa! cred ca ne-am mai redresat putin, suntem in continuare la regim! Aseara a dormit bustean, ne-am odihnit toti, iar azi pana acum nu a facut kk decat de 2 ori si aproape de normal.

Acum e la plimbarica, dupa care vine buni si sta pentru PRIMA DATA cu ea. Si eu si tati avem ceva emotii, dar poate o sa fie bine!
Mai intai vom merge la colega mea( sora Laylei) si dupa vreo doua ore plecam la alt restaurant, la colega lui Razvan. Iar dupa o noapte de nunteala, la intoarcere ne asteapta (eu poate gasesc alt loc comod prin casa, dar tasu nu cred) canapeaua incomoda pentru oaspetidin sufragerie, ca sa nu o deranjam pe buni si Alexia.

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Buna fetelor,

La noi nu s-a schimbat nimic, in afara de contractii neregulate si dureri jos (suportabile). Azi ne-am plimbat toata ziua. Am facut febra si Andreas se incapataneaza sa isi faca aparitia. Ii place asa mult in burtica la mami...
Oricum, termenul este 5 octombrie. Deci nu am motive sa intru in panica. Daca nu se produce minunea pana luni, merg la control sa vad care e situatia. Dar imi doresc atat de mult sa-l strang la piept!

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput