Mamici din Constanta (16)
Raspunsuri - Pagina 8
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Ce mai, baiat mare, Patrick vaccinatul!
Crixia, la noi enterocolita a izbucnit dintr-odata cu varsaturi si scaune moi. Ea mai are perioade cu scaune un pic mai moi si mai dese cand ii ies dintisorii, dar nu noaptea. Cred ca daca ii dai regim, o sa fie bine. Multa sanatate!
Felicitari David, triciclistul! De cand ma tot gandesc si eu la o achizitie de genul asta. Ce fel e tricicleta si de unde ati luat-o? Sanzi, vroiam sa te intreb ieri, dar am uitat, la ce gradinita predai?
Dana, iti tinem pumnii!
Tania, chiar ca a crescut Bibi, daca merge cu premergatorul si se ridica in fundulet!
Marlen, facem galerie sa vina bb!
Ione, cred ca iti e greu fara fete? Profita si tu sa te odihnesti!
Diana, e minunat ca lui Tibi ii place la scoala. Si cum, 450.000 lei, doua poze? Si cine nu poate sa le cumpere? Chiar asa, toti au...fitze?
Nu am sunat-o pe Oana. Chiar asa de mult e plecata? Laura stii ceva de ea?
Va pup
Cornelia
dadi_t spune:
"neata buna!
hello gagici, hai sa ne intalnim sambata , dar acum e cu programare!
Cine vine sa confirme ca altfel...nu se pune.
In principiu dupa ora 17:00.Cine da mai mult???
Tot in mag. Tomis???
Haideti fetelor mobilizati-va ca acusica vine baba iarna!!!!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
Cornelia spune:
Eu cred ca o sa fiu sambata cu Maria in oras, asa ca daca nu suntem prea obosite, cred ca venim. Mie mi-ar conveni mai mult sa fie intalnirea in aer liber, dar daca se anunta timp urat, e bun si Tomisul.
Cornelia
marlen_b spune:
Buna fetelor,
Va multumesc ca imi transmiteti ganduri pozitive. Deocamdata ma simt bine; sunt optimista. Dimineata am avut dureri de burta (presiune in pelvis). Si eu ca si Dana, ma rog la Dumnezeu sa fie bine, nasterea sa fie o experienta placuta si sa ma intorc acasa cu un bebe sanatos!
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg
CRIXIA spune:
Adica dupa 2 mesaje esuate, un pomelnic-ratat si o prezentare de idei-la fel, si-a permis sa-mi dovedeasca ca-i bun, net-ul asta al meu.
Mai sunt si un pic dusa cu capu'ca nu salvasem nici macar a doua oara!
Va spuneam ca nu vin la intalnire ca merg la ultimele 2 nunti din sezonul asta(sper). La una dintre ele ma intalnesc cu LAYLA, pentru ca sora ei este mireasa!
Alexia nu a facut febra pana acum, slava Domnului!
Off, va scrisesem si fiecareia dintre voi cate ceva, dar...
Ce sa mai... Va doresc un we linistit si calduros! ca-mi expira timpul de stat la comp
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
sinzi_ana spune:
Salutare fetele!! De ce nu mi=a spus si mie nimeni ca faca vrei sa faci ciorba de perisoare nu trebuie sa fierbi carnea inainte ca nu mai stau lipite perisoarele!!! Sinzi=gospodina a facut un maclavais cu carne tocata-risipita prin bors...
Am fost la gradi...e super!!! Am toate grupele, mica, mijlocie, mare, pregatiroare, dar cei mai dulci sunt cei mici...si cei mai receptivi (e adevarat ca cel mai usor invata copiii intre 1-3 ani), am si o fetita de 2,6 ani (e cea mai mica)...Cu astia mici trebuie sa inveti sarind, zbenguind, tzipand...e o fetita care nu sta locului o clipa... un baietel care s-a jucat cu o masinuta toata ora (de fapt la astia mici 20 de min tine "ora"), unu dintre ei imi tot spunea ca maine el vine la scoala cu avionu..ridica mana si imi spunea mereu asta...
Am 2 grupe mijlocii, cei de la mijlocie stiu cel mai bine si cooperezi usor cu ei...dar incep: vreau sa fac pipi, si daca unu vrea, vor toti...imi curge sange din nas, ii intrebi ceva ei ridica mana si spun ca "eu plec la tara maine" sau "mama are 20 de genti" un baietel m-a rugat sa fiu mama lui, si cand i-am explicat ca trebuie sa renunte la mamica lui adevarata, a ajuns la concluzia ca pot sa ii fiu sora, si cand am iesit din clasa lui a plans: "sora mea, nu pleca"
Cei de la pregatitoare sunt cei ma dificili, sunt si multi, 30 de copii, vorbesc in acelasi timp, fiecare are ceva de spus, care nu are nici o legatura cu engleza, se imbrancesc, era un copil care il facea pe tovarasul lui mereu "nesimtitu-le"...M-am distrat copios...Am facut un fel de recapitulare sa vad ce stiu...si jocuri cu cuvinte in engeza...dar sunt asa de strengari...e foarte obositor, credeam ca o sa fie mai lejer, dar trebuie sa tzipi mereu sa te auda, ca ei sunt mai multi si tzipa mai tare, sa fii cu ochii pe ei ca pe butelie, ca se tavalesc pe jos, se imping, se musca, se plictisesc...trebuie sa faci ceva interesant sa le captezi atentia mereu (2-3 minute reusesti sa ii tii ocupati cu ceva, apoi incepe haosul)
Tania eu vin la intalnire, dar as prefera sa o facem undeva in aer liber, daca va fi frumos asa ca azi, poate in parcul Tabacariei...si mai tarzior...18.00?
Marlen trebuie sa fii optimista ca doar in curand veti fi 3!!!Ce poate fi mai frumos? Nu mi-ai spus ce carut ai cumparat?
Roxa, eu cred ca 37.2 nu e febra...cat are Piticku de obicei, David are intre 36.7-37.7C asta e temperatura lui normala in ureche. Eu consider febra dupa 38C...
Crixia, daca are scaune dese nu inseamna diaree, Andrei, prietenul lui David are 4-5 scaune pe zi de obicei (20 de luni) dar face cate putin. Nici daca e vre-un aliment nedigerat bine nu inseamna diaree, eu stiu ca diaree se cosidera scaunele apoase, care miros a putred, foarte dese si daca dureaza mai mult de o zi.
O zi buna va uram
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
roxanaz spune:
hm, si noi avem week end-ul asta program....asa tre' sa zicem absent la intilneala.
Sanzi....ai vazut cum e cu "pedagogia"?..nu-i usor deloc....dar cred ca te vei distra pe cinste! ai dreptate, 37.2 nu e febra....pitiku are de obicei 35.8-36 temperatura in ureche.
Doamne ce vreme frumoasa azi....ce bine ar fi sa o tina asa vreo 3-4 luni...!!!!! am fost pe malul marii si a fost o minune, nu vint, soare, liniste....ce mai, super!
pupicei la toata lumea!
CRIXIA spune:
Sanzi, esti fenomenala cu copilasii tai! Bafta in continuare! Cred ca la un moment dat o sa ai dureri de cap cu haosul alor mici! Dar, satisfactia intrece totul!
Nu consider ca are diaree, dar ceva are, de s-a trezit mititica mea la 4 dimineata sa faca kk. Apoi a facut cate putin si din ce in ce mai subtire la 8, la 10, la 12. Sunt ingrijorata sa nu fi inghitit vreun microb. Azi mi-am amintit ca in urma cu doua zile s-a lovit de un scaun de lemn cu buza si si-a spart-o pe interior. Ii curgea sange, nu stiam de unde, parca mancase bulion, si m-am speriat putin si am dus-o repede la baie si i-am dat cu apa rece. Ma gandesc acum sa nu fi inghitit apa de la robinet si sa-i fi dat burtica peste cap. Asta ar insemna un microb.
In rest e vesela, cel putin in dimineata asta ne-am respectat programul, nu a fost abatuta deloc sau maraita, chiar daca s-a trezit devreme.
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
marlen_b spune:
Sanzi, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare!
Caruciorul pe care l-am ales este de la Graco, model Ultima. Are 4 roti, este usor si il poti plia cu o singura mana. Mi-a placut mult combinatia de culori (negru cu putin alb si portocaliu).
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg