Mamici din Constanta (16)
Raspunsuri - Pagina 7
sinzi_ana spune:
Pupici pentru Pitiku intzepat!!! Saracutul !!! S-a comportat ca un barbat adevarat si a plans pe umarul tau, Roxi?
Eu manine imi incep cariera de "cadavru didactit"...(suna bine) tu ce ai predat? de ce te-ai lasat?
Azi am fost la Univ sa imi ridic diploma...mama!!! ce aiureala, ce mizerie, ce hartogaraie! M-am infiorat...secretarele ca de obicei, acre ca fierea, le e lene sa si deschida gura...
Am alergat la 6-7 ghisee sa imi iau semnaturi, plin de studenti care stateau la coada pt un loc in caminu ala mizer, de la un ghiseu te trimiteau la altul, de la altu la celalalt...parca eram o mingie de ping-pong...
Unele imi spuneau ca nu pot sa ma rezolve ca tre sa caute in arhive si ca sunt ocupate cu studentii (ele fumau si beau cafea linistite si bulucu era pe hol, astepta ora 11 cand incepeau ele programul, au program cu publicul de la 11-13!!!) m-am enervat si eu putzin ca altfel nu le urneam...le=am spus ca caut eu in arhiva...
A!! Cea mai tare faza!!! Eram la secretariatul fac si asteptam sa semneze secretara, suna tel...raspunde...si deodata se intrerupe lumina, comp, no telefon...bai ce comic a fost!!! Epoca de piatra (aur) si alta nu!!!
Luni ma duc sa o ridic, ca le era greu sa lipeasca niste poze chiar acum!!! Imi venea sa le spun ca mi-o dea mie ca o completez eu...(acasa)!!!
Va pup pentru ganduri...
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
roxanaz spune:
hehe sanzi - some things never change....incepind cu secretarele din invatamint!
pitakus a plins un pic la doctorita pe umar, dupa aia la mine...dupa are a adormit. acu' s-a trezit la 1 (cred ca are cronometru incorporat) a halit....si acum se ride la panerutza si s-a apucat de umplut pampersi...ca are de recuperat, nu gluma!
eu am predat biologia vreo 4 luni dupa ce am terminat facultatea...la gimnaziu....800.000 pe luna.... dar nu mi se potriveste...mai ales eu venita dupa faculta cu vise in cap despre cercetare, biologie moleculara si inginerie genetica m-am dus la aia mici sa le povestesc despre albinutza si viermisor....i-am lasat in pace...si m-am indreptat spre ce ma gindeam ca imi place mai mult. noroc ca am nimerit-o!
dadi_t spune:
hello!
Sanzi, ce varsta aveai cand s-a intamplat??Of...Doamne!
Sa inteleg ca, Cali a nascut???S-au sunt eu cam zoombi ca de vreo 4 nopti, iar am insomnii....
Roxi-Patrick se da la gagici deci....Nu a facut temperatura,nu? Cate kg mai are? Mai pune si tu pozici,da?
mey, Laura, nasoala chestia cu...vena!Nu stiu ce sa-ti spun dar seamana a..nevralgie. Cred ca te-a tras curentul. Ia si tu niste paracetamol sau mai bine aspirina si vezi cum te simti. Sanatate maxima!
Dana, bine ai revenit!Te asteptam cu noutati...de bb-ei...si ce faci de intri asa rar?
Cornelia, fruntea sus si ai mare grija de tine. Mariuta este inca pe primul plan pt. tine si are nevoie de tine fericita si iubitoare in preajma ei. Copii sunt primii care ne simt...
Oanaaaaaa! Unde esti mama????Da un semn de viata..
Narcisa, ce-ti fac puiutii??? Viviana merge??
Pupici si pe mai tarziu!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
ione spune:
Buna mamici,
Sunt singura, fetele au plecat in deplasare la tara, ma bucur pentru ele, stau tot timpul afara, toata curtea e a lor, maninca bine, dorm foarte bine.
Cu Universitatea , am trecut si eu prin asa ceva, cind mi-am luat diplomele.
Va pupam,
Ionela, Maria & Elena
dana p. spune:
Tania ce ma bucur pentru tine ca mama ta este mai bine acum .
Eu am avut o perioada foarte naspa la servici, nu aveam timp nici macar sa deschid site-ul, iar de acasa ajungeam foarte tarziu si nu mai avea loc de sotul meu.
A si ne-am luat un matiz la mana a doua cu 2500euro, care este super si am tinut-o si in petreceri, i-am facut baie la matiz.
Luni ma duc sa fac HSG la spitalul din port iar vineri (de ziua mea)ma duc la Bucuresti la Dr. Cocei sa vedem daca poate sa-mi faca inseminare luna asta( chestia cu ovulatia care trebuie sa fie musai pe stanga unde am trompa), iar vineri seara ma duce sotul la concert cu Scorpions, asta asa cica cadou de ziua mea, dar ,mai mult este placerea lui decat a mea, nu ca mi-ar displace formatia , dar vroiam si eu alt cadou. Lasa ca poate da Dumnezeu si o fi ovulatia pe stanga si poate se prinde ceva acolo cu ochisori.
Dana
roxanaz spune:
nu a facut nici febra, doarme cumintzel, ne-am jucat....sa ramina asa! chiar avea chef de chitzait si era super viezure si mie imi cadeau ochii in gura...in final i s-a facut mila de mine si a adormit.
Dana, succes!!!! sa va distrati la concert si mai ales sa fie deplasarea cu folos si cu ochisori!!!
sinzi_ana spune:
In seara asta am iesit cu tricicleta in parc...a fost foarte fericit David, nu s=a dezlipit nici o clipa de ea...ba o impingea, ba se suia pe ea...dar nu a lasat nici un copil sa se apropie sau sa puna mana (nu l-am mai vazut asa posesiv, el de obicei e intelegator si cedeaza jucariile daca il iei cu binisorul) acum era agatat ca o maimutica de tricicleta lui si foarte mandru si tantos o calarea. Nu poate sa dea din pedale, desi ajunge sa stea cu picioarele pe ele...Si mami e incantata de tricicleta ca e draguta si foarte utila si il face pe David fericit. Asa rau mi=a parut ca nu am luat camera cu mine sa scot niste imagini...
Roxa, bine ca e Pitiku vesel si il doare in cot de vaccin...a fost floare la ureche pentru un barbat blugos ca el!!!
Dana, meserie cu concertul...vreau si eu...primesc si minori sub 20 de luni???? Succes tare la partea cu ochisorii...poate ai noroc si vor fi patru!!! (2 perechi de ochi adica 2 gemeni, nu 4 bebelusi!!!) Desi nici cifra 4 nu suna rau!!! Ti-ar place? 3 baieti si o fata!
Ionela deci esti libera acum...dormi pe rupte...
Marlen ce carucior ai luat? Cu londou? Eu am vazut unul cu 3 roti care m-a lasat cu gura cascata la Vic's! Noroc ca l-a cumparat prietena mea ca sa am motive sa imi bata inima mai repede...daca ma vad astia pe acasa cu un carut nou cred ca imi taie toate cartile de credit, accesul in banca si imi dau doar bani de buzunar...
Tania, ce fetita mare ai!!! (cea mica!!) ne place tare mult de ea...mai pune si tu poze! Cand le aranjam o intalnire...ii dau lui DAvid cheile de la tricicleta sa o plimbe un pic, sa ii dea un ceai..ceva!
In nov se fac 14 ani de la accident...aveam 11 ani...au trecut multi ani, nu uiti niciodata dar te obisnuiesti cu ideea, te impaci cu ea si nu mai doare asa rau...
Maine e prima zi de predare, de abia astept, mi-am pregatit replicile, materiialele...am sa va povestesc tot...
Va pup, noapte buna
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
CRIXIA spune:
Buna ziua mamici!
Inchipuiti-va, ca daca am revenit dupa doau zile, ce-am mai petrecut cu aniversarea noastra! N-a fost chiar asa!
Va multumesc tuturor pentru urari! Tania si alte veterane imi doresc sa ajung ca voi!
Am intrat acum special sa ma ajutati! Cred ca pe Alexia o paste o enterocolita, pentru ca s-a trezit la 4 dimineata sa faca kk si am vazut putin mucus. A stat treaza pana la 6, si pentru asta ar fi trebuit sa doarma pana spre ora 10, dar ea s-a trezit la 8.15 tot pentru acelasi motiv, kk. Este destul de consistent si putin, nu da semne de diaree. Pediatra spune s-o urmaresc sa nu faca febra si de ceva dubios in kk, si regim cu mucilagiu, morcov fiert... .
Voi ce spuneti??? July, medicul de garda?!?
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
roxanaz spune:
buna dimineatza!
noi am dormit bine...de la 10.30 la 5. nu a facut decit un pic de febra (maxim 37.2) si atit, un pic de chiraiala...gata, suntem majori!
Crix, eu zic ca are dreptate medicul, supravegheaz-o deocamdata si nu te speria - poate fi doar tinut in friu acum daca nu a izbucnit inca.
hihih Sanzi super, are roti acum David....ai grija, stai cu ochii pe el...ai vazut si simbata cum se agata gagicile de el!
fugim la plimbarici, gata...vorbim later!
dana p. spune:
Neata fetele!!
Sanzi habar nu am daca primesc minorii atat de mici , ca minorii din aia mai mari sigur or sa fie si o sa fie o imbulzeala acolo de nici nu vreau sa ma gandesc,si mai ales ca eu nu sunt prea inalta(1,60m) si nu o sa vad nimic din ce se intampla pe scena, dar ce sa fac daca sotul meu este cu rockangeala.El cica imi face mie cadou dar de fapt el se bucura cel mai tare.
Multumesc pentru urariile cu ochisorii !!Nu mi-ar dispalce sa fie gemeni , mai ales al meu sot ar fi in extaz , asta isi doreste cel mai mult , sa fie gemeni. Cu patru nu stiu daca m-as descurca.Mi-ar place 2 fete si 2 baietei, dar pana la urma ma multumesc si cu unul copilas , ce o fi numai sa fie sanatos.Intodeauna m-am rugat la Domane Doamne sa-mi dea si mie un copilas nu mai mult si ce o crede el de cuvinta ca merit fetita , baietel nu mai conteza , oricum o sa-l iubesc si o sa-mi dau si viata pentru el daca ar fi nevoie.
la fetite si baieti.
Dana