Mamici din Constanta (16)
Raspunsuri - Pagina 6
dadi_t spune:
hi!
Azi m-am cam dat pe net...deh cand motanu' nu-i acasa!!!
Cand ziceam si eu ca am o zi relash...Bibilutza mi-a cam dat de furca. Nu stiu exact ce a avut( banuiesc ca de la dintisori i se trage), dar a fost maraici tare.
Sanzi-azi am pus-o prima data in premergator si dupa cateva batzaieli a prins miscarea si se impinge cu burtica in fata si ...merge. Am lasat-o doar 10 min. Si oricum nu am de gand sa o las prea des in el ca se obisnuieste sa mearga pe varfuri ca Anduta.In rest sta f. bine in fundulet, se ridica in picioare agatata de mine(in patut inca nu)si ieri am gasit-o in fundulet in patut. Cum a reusit, nu stiu dar o spionez eu...
Am avut sedinta cu parintii la Anduta la scoala si bineinteles ca am primit laudele de rigoare: e f. activa in timpul orelor(deh vorbareata ca ma-sa) si ...e sefa clasei! Am ramas masca , pt. ca este penultima la inaltime intre colegii ei.Ii place sa dea ordine(are samanta de olteanca,nu?)
July-cateodata ma mir si eu cat mai pot suporta si...duce!Ce ma intareste cel mai mult este existenta celor doua minuni din viata mea si dragostea mea pt. Costin (desi nu intotdeauna este la inaltimea asteptarilor). Nu as schimba insa pe nimic in lumea aceasta ceea ce am acum!! Sa nu crezi ca sunt o piatra de cremene si eu am coborasuri si urcusuri,dar in acelasi timp m-a binecuvantat D-zeu cu prieteni adevarati pe care ma pot baza oricand. De cand eram adolescenta m-am ghidat dupa o expresie(si mi-am si insusit-o):AI REUSIT?CONTINUA!N-AI REUSIT?CONTINUA!
Si ca incheiere o plagiez pe Anduta cand avea vreo 4 ani: Mie imi place viata mea!
Sa fiti iubite!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
sinzi_ana spune:
Tania foarte frumos ai spus...si tu si Andutza!!!
Eu am fost un copil razgaiat (in sensul nesuferit) pana am primit o palma peste fata de la viata, am avut un accident de masina, am ramas blocati sub fiare vreo 2 ore, mama - coma, a murit in 2 saptamani fara sa isi revina, fratele meu a murit pana sa vina sa ne scoata de acolo constient pana in ultima clipa. Mereu am crezut si chiar si acum, ca am infuriat pe cineva acolo sus pentru ca nu am fost in stare sa apreciez ceea ce am, si am trait asa snoaba si ingusta...
DAr acum ma bucur de orice amanunt din viata mea, incerc sa fiu tot ce nu eram inainte, desi pare ciudat, am devenit mai optimista si traiesc orice nimic.
Asa ca sfatul meu este sa te bucuri de fiecare minut alaturi de mama ta, nu lasa gandurile negre sa iti umbreasca timpul pe care il mai aveti impreuna!!! Orice tunel, oricat de negru si lung pare, daca are intrare trebuie sa fie si o iesire...tot ce trebuie sa faci este sa continui sa mergi, sa nu te impiedici si sa speri ca in curand va aparea lumina din capat.
Cam asta am invatat eu pana acum...
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
Cornelia spune:
Crixia, tie si sotului tau multi ani fericiti impreuna!
Dady si de la mine .
Sanzi, nu imi vine sa cred ca ai trecut prin nenorocirea asta si esti asa de optimista si plina de viata. Ai tot respectul meu si un pupic mare! Poate ma molipsesc si eu.
Roxana, iti tinem pumnii azi la vaccin, daca il faceti. Daca Ghindu nu are decat mucisori, s-ar putea totusi sa vi-l faca. Pupici!
Marlen, ai inceput sa numeri orele?
July, imi imaginez cat de greu trebuie sa iti fie. Eu dupa 7 luni si nu imi venea sa ma despart de Mariuta. Important mi se pare ca, asa cum ai spus, iti place ceea ce faci. Asta o sa iti usureze situatia. Eu zic sa profiti de zilele astea cu Teo, da-o incolo de treaba!
Mie tot nu imi merge prea bine, am niste analize destul de aiurea si trebuie sa continui investigatiile, asa ca incerc sa nu cad iar in depresie.
Va pup
Cornelia
dana p. spune:
Va salut si eu mamici si pitici!!!
Nu am mai scris de mult , dar de citit am citit sa stiti!!
Sper ca nasterea pe care a avut-o Cali a fost usoara si ca este sanatos.
Marlen iti doresc si tie sa ai o nastere cat mai usoara posibil si bebe sa fie sanatos!!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!!!
Dana
roxanaz spune:
gata iubitelor, ne-a intzepat, ca nu avem nici un simptom, doar ceva mucisori alungiti a chirait atunci si acum doarme....de suparare!
Sanzi...prin ce ai putut trece si tu iubito! sa stii ca la rapelurile de anti-polio de la 12 luni se poate intimpla ce a patit David, e mai des intilnit, citeam si eu prin "leteratura". cind incepi sa fii "cadavru didactic"? eu cind am fost profesoara....ai mei nu ma scoteau din "cadavru didactic". dar macar stiu ca nu am vocatie de asa ceva.
Cornelia mama nasul sus, se poate??? totul va fi bine, nu stii???
Tania felicitari mama pentru sefa clasei!!! lasa ca asa e bine, o sa fie o mare femeie de cariera!!!
dianamaria spune:
Buna ziua,
Sanzi tot respectul pentru tine!
Si pe mine nasterea lui Tibi si cosmarul care a urmat (sa vedem daca aude, vede, merge, vorbeste etc) m-au schimbat extraordinar, am ajuns sa traiesc cu mai mare intensitate si sa apreciez ceea ce am!
Tibi este in clasa I A, clasa cu cele mai mari fitze pe cap de locuitor! Sper ca invatatoarea sa se ridice la inaltimea asteptarilor noastre, oricum am referinte bune despre ea, n-am ales-o intamplator.
Pupici,
Diana
dianamaria spune:
este un PS la ce am scris mai sus cu fitzele de la scoala. Tocmai ce s-a intors Tibi de la scoala cu 2 poze 13/18 - el intr-un chenar facut in PhotoShop - la pretul promotional de numai ... 450.000 lei. Nu sunt zgarcita, imi permit sa dau banii astia, dar mi se pare japca pe fata.
Diana
roxanaz spune:
wow Diana, chiar ca fitze de fitze....
July iubita, uite ca tot uit sa iti rapund (memoria cumulata cu virsta..)..mii de scuze! : pentacthib-ul este inca in farmacii (cel putin in citeva stiu eu) iar zvonurile cum ca nu se mai importa nu le-am auzit inca. iar despre Tica...sincera sa fiu nu stiu daca are vreo interdictie, dar macar stiu ca e cel mai bun - ai tu vreo idee alternativa? mai pot apela la cineva cu incredere?
gata, s-au scurs cele 3 ore de interdictie d emincat...astept sa se trezeasca cupilu' sa-l alimentez!..sa nu cumva sa slabim!!!
marlen_b spune:
Bebe al meu se simte bine in burtica. Ieri am umblat toata ziua. Am cumparat cadita si carucior, am fost in vizita la prieteni, ne-am plimbat.
Daca nu nasc pana luni, ma duc la control. Sper insa sa se produca minunea saptamana aceasta. Nu de alta, dar nu mai am rabdare. Si in plus, pe 24 oct. se insoara un var si vreau sa merg la nunta!
Crixia, La Multi Ani cu intarziere!
July, multumesc pentru aprecieri.
Cali, asteptam vesti.
Fetelor, sa-mi tineti pumnii.
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg