FIV 18

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mura,
Decizia finala va trebui sa o iei TU fara sa te influenteze nimeni; pui avantaje si dezavantaje in balanta. S-ar putea sa ramai cu o sarcina normala, ar fi ideal, este si mai ieftin; dar s-ar putea sa ramai si cu extrauterina pe care daca ai norocul sa ti-o depisteze la timp ti-o scoate prin laparoscopie si nu-ti pierzi trompa.... eu n-am avut nororcul asta si a stat sarcina in trompa pana la aproape 3 luni cand s-a rupt si am facut hemoragie interna si am ajuns la operatie; acum n-as mai risca ; as merge direct pe FIV chiar daca e mai scump pentru ca sanatatea e inestimabila si trebuie sa ne ferim de interventii care ne subrezesc sanatatea si mai sunt si cu un grad de risc. Cu FIV risti sa nu se prinda embrionul in uter dar daca ai embrioni congelati poti incerca mai tarziu doar ET; cu o sarcina extra niciodata nu vei stii daca trompa aceea va mai fi sanatoasa. Este parerea mea, nu o lua ca pe un sfat.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ardit, draga de tine, ne-ai laudat tare mult, multumim! Da, bobocica mica e brunetica, seamana cu tac'su! I-am spus eu lui, cum de seamana cu tine, dar tu esti urat si ea e frumoasa?! Asta e, la fel a fost si la mine, seman cu tata, dar tata urat si eu frumoasa . Deci, concluzia: fata mea seamana cu mine!

http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Laura,vezi ca Vali02 a facut FIV cu dr Dracea.ea are o parere fff bune despre profesionalismul ei.este o femeie mai rece din ce povestea ea dar face tot posibilul sa-ti reuseasca FiV.

FIV sau inseminare?Cred ca merita incercat si o inseminare daca sunt conditii bune in interior.O fata de pe forum pe care Ancar a trimis-o direct la FIV+ICSI nu a vrut sa accepte indicatia lui Ancar,a mers la Giulesti si a facut inseminare si a reusit din prima.Se mai intampla si minuni.

Daca la mine a fost nevoie de ICSI pt ca sa se produca fecundatia nu cred ca natural(doar inseminare) se poate intampla ceva

La Bucuresti(Medsana)in pretul FIV intra o analiza de estradiol,3 eco si Bhcg de dupa 2 saptamani.Tratamentul se ia separat in functie de ce iti da dr.In Ungaria este la jumatate de pret.anemona va poate da nr de tel de la farmacia de langa granita.Sotul ei a fost sa le ia de acolo.

Moni a facut prima pictura la gradinita.Ieri le-a expus la cei de lagrupa mica primele desene.I-au pus sa coloreze un mar si o para.A colorat destul de bine printesa mea numai ca nu a apasat...cred ca si dupa asta isi da seama de personalitatea copilului(este fff timida)...erau copii care doar au mazgalit hartia.Sunt o mamica fff incantata!

Gabi si Moni(aproape 3 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Laura, stiu f.f.f.f bine ca decizia finala trebuie sa o iau eu, m-am gandit f.f.bine si nu vreau sa risc dar am vrut sa mai aflu cateva pareri, am vrut sa fiu sigura ca nu am luat o hotarare pripita doar pentru ca imi doresc la nebunie acest copil.
Nu mai am rabdare, vreau sa il am cat se poate de repede dar pe de alta parte vreau sa nu imi pun nici mie viata in pericol sau sanatatea, o extrauterina ar intarzia si mai mult implinirea visului meu.
Am o prietena care a trecut printr-o astfel de experienta si s-a ales cu o operatie si cu o trompa si un ovar extirpate. Nu este o experienta tocmai placuta.
Oricum iti multumesc mult.
O sa merg astazi la Ancar si o sa ii spun ce decizie am luat, asa ca... intram si noi in randul celor care fac FIV, sper eu cat mai curand posibil.
Va pup si va doresc o zi frumoasa chiar daca afara e innorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichig spune:

Da, eu am putut in trecut dar nu i-am pastrat si acum nu mai pot.
M-am gindit si eu la acelasi lucru ca si tine. Daca puteam atunci poate iese acum din prima. Acum 2 ani toate analizele erau OK. anul acesta HSG mi-a iesit proasta si totodata si SPG sotului.

quote:
Originally posted by lachione

Dragele mele,
Ori nu stiu eu sa comunic pe acest forum, ori nu-mi raspunde nimeni.... dar eu o sa va pun in continuare intrebari poate se indura cineva si de mine intr-un final...
Este printre voi cineva care a putut face copii fara probleme in trecut dar nu i-a pastrat, iar acum nu mai poate? Ma agat si eu de speranta ca daca acum 7 ani ramaneam gravida ca o iepuroaica, poate mi-o reusi si mie FIV-ul din prima...

va pupicesc pe toate si va doresc sa reusisti!!! Toate meritam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura (lachione) medicamentatia luata din Ungaria este mult mai ieftina odata si a doua oara Romania nu are licenta de import pentru menogon(ce se recomanda de obicei la fIV).preturile din luna august din Ungaria erau de 8 euro/fiola de menogon si 140 euro/fiola de 3,75 mg de Dephereline. Eu am dat pe tot tratamentul adica pe 55 fiole menogon + dephereline 580 euro. Eu la intoarcerea din concediu m-am oprit ladna Szabo care este o draguta si le-am luat daca vorbesti cu ea la tel ti le aduce ea la Arad la sfarsit de saptamana si ii platesti drumul am inteles 30 euro. fetele care le-au luat asa poate iti pot da mai multe amanunte. Din Germania eu una nu le-am putut lua ptr ca iti trebuie reteta de la un medic de acolo la fel si in Italia si sunt si mai scumpe.
Multa bafta!

Monica

Mergi la inceput

In alta ordine de idei fete frumoase ati vazut ca s-a dat ieri legea cu fertilizarea in vitro si mama surogat?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichig spune:

Ieri am fost la Medsana - am facut Dipherelinul, prima eco gratis, si am lasat dosarul cu toate analizele. In data de 4.oct se face analiza estradiol-ului intre 9.00-10.00 dimineata (cred ca ptr. toate fetele din lot oct.). Din 7. oct eu incep injectiile cu Gonal-f (cam 10-12 zile spunea dr. Protopopescu). Stie cineva - se fac mai multe fiole odata? Cite? Pina la urma am luat Gonal de la Farm. Academiei - 20 fiole costau 23460000 si mi le-au dat cu 23000000 (mare reducere!!!!). Farm. Leda (merci Anemona) le are la acelasi pret.

Mergi la inceput

Chichig eu astazi merg ptr a doua eco tot la Denisa Protopopescu. Eu fac cu menogon si stiu ca se fac 4-5 fiole odata in functie de cum reactionezi. Eu cred ca incep pe 4 oct stimularea o sa am mai multe amanunte azi dupa masa. Tu ai platit?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Laura (lachione) medicamentatia luata din Ungaria este mult mai ieftina odata si a doua oara Romania nu are licenta de import pentru menogon(ce se recomanda de obicei la fIV).preturile din luna august din Ungaria erau de 8 euro/fiola de menogon si 140 euro/fiola de 3,75 mg de Dephereline. Eu am dat pe tot tratamentul adica pe 55 fiole menogon + dephereline 580 euro. Eu la intoarcerea din concediu m-am oprit ladna Szabo care este o draguta si le-am luat daca vorbesti cu ea la tel ti le aduce ea la Arad la sfarsit de saptamana si ii platesti drumul am inteles 30 euro. fetele care le-au luat asa poate iti pot da mai multe amanunte. Din Germania eu una nu le-am putut lua ptr ca iti trebuie reteta de la un medic de acolo la fel si in Italia si sunt si mai scumpe.
Multa bafta!

Monica

Buna, Monica,

Multumesc mult pentru informatii, bafta multa azi si sa-ti ajute dumnezeau ra reusesti! Ai dreptate, in Germania imi trebuie reteta de la ei; spune-mi te rog daca stii cum pot da de aceasta doamna Szabo? Ar fi super sa nu trebuiasca sa merg in Ungaria, din Arad mi le-ar putea prelua cineva si aduce in Bucuresti. Te pup. Laura.

Mergi la inceput