FIV 18

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc la fel si tie Laura. Vezi ca medicamentele se aduc la o anumita temperatura 24 de grade(eu le-am adus in lada frigorifica). Uite un nr de tele al dnei Szabo la care raspunde in weekend 0723167501. Nr de la farmacie ti-l dau maine pentru ca il am acasa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichig spune:

Nu am platit, ptr. ca ieri cind am fost eu programata era 29 sept. Am inteles ca nu se poate plati decit in luna octombrie . Voi plati deci in 4 oct. (sper ca nu trebuie pe 1 oct. neaparat) cind vin in Bucuresti ptr. analiza de estradiol.

Nu stiu de ce mi-o fi dat mie Gonal-f. Din cite am citit pe net este cel mai bun in sensul ca subtanta este foarte pura- se sintetizeaza in proportie de 99%, dar cind am vazut ce pret are, si ca sar de bugetul initial....Sa fie cu folos !! S-ar putea sa-l fi ales la mine si din cauza virstei - 39.
Mie asta mi se pare o problema: Te duci la doctor ii spui ca vrei sa ai copii si nu poti si incepe sa:
- te trimita la analize ( care ai impresia ca sunt de 2-3 milioane ca orice analize???!!!)- cind le termini vezi ca ai cheltuit vreo 15-20 milioane. Te uiti pe net vezi care sunt preturile la Medsana, te hotarasti sa faci un efort financiar sa faci FIV/ICSI te gindesti cam la 2500 euro . Este foarte adevarat ca se specifica faptul ca preturile nu includ medicatia , dar nicaieri nu se specifica faptul ca toate medicamentele ptr. stimulare sunt groaznic de scumpe si ca stimularea te mai costa 500-1000 euro (depinde de caz). Cred ca ar fi f. corect ca undeva sa scrie care sunt toate costurile posibile la o FIV/ICSI ptr. ca fiecare familie sa-si poata face un calcul de la inceput...

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Chichig eu astazi merg ptr a doua eco tot la Denisa Protopopescu. Eu fac cu menogon si stiu ca se fac 4-5 fiole odata in functie de cum reactionezi. Eu cred ca incep pe 4 oct stimularea o sa am mai multe amanunte azi dupa masa. Tu ai platit?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

fetelor, dupa cum v-am spus am eu o sursa de GONAL F mai ieftina adica 1.075.000/fiola de 75 ui, daca aveti nevoie sa-mi srieti. Mie tot gonal mi-a dat dr. protopopescu, astazi ma duc la eco, si poate dupa aia o sa am mai multe amanunte, eu vreau maine sa platesc ca sa scap de o grija,sper ca merge prin transfer bancar....am emotii...

Mergi la inceput

eu am cumparat 30 fiole degonal, am inteles ca o sa fac 3/zi, nu cred ca depinde de varsta cantitatea de gonal pe care o faci, ci cum reactioneaza organismul, eu am mai facut stimulari cu GONAL...si nu prea a reactionat..la 1/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nu merge Teodoran prin transfer bancar.
Chichig nici eu nu mai sunt tinerica am 34 de ani. Nu stiu pe ce principiu de alege genul de medicamentatie.
bafta la toate fetele.
Anemona si Gabidcate un pupic pentru cele doua printese

Monica

Mergi la inceput

Teodoran

Eu am luat numai 21 fiole Gonal. Am reteta ptr. 40 fiole - data de Dr. Protopopescu , dar am zis sa nu le iau pe toate odata ptr. ca poate nu trebuiesc chiar toate.. Sunt dureroase ? Am inteles ca se fac in brat, picior (partea anterioara) sau in burta subcutanat??!.
Cind voi mai cumpara o sa te rog sa ma ajuti cu ,cunostinta' ta care le procura ceva mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, va salut pe toate!
Vreau sa va spun ca am EU niste emotii pentru voi de parca m-as duce eu la eco si la toate minunile la care va duceti ( ma refer la analize, stimulare, etc); eu inca nici n-am vazut la ochi un medic care se ocupa de asa ceva; abia pe 12 oct. merg la prima vizita si sper totusi ca anul acesta sa termin procedura FIV si sa si reuseasca!
Mult succes fetelor, mult noroc! Stiti ca se spune ca norocul si destinul mai este si asa cum ti-l faci! Sa fim perseverente! Putem sa-l facem asa cum vrem si cum meritam cu toate, de fapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Multumesc la fel si tie Laura. Vezi ca medicamentele se aduc la o anumita temperatura 24 de grade(eu le-am adus in lada frigorifica). Uite un nr de tele al dnei Szabo la care raspunde in weekend 0723167501. Nr de la farmacie ti-l dau maine pentru ca il am acasa.

Monica

Multumesc mult pentru informatie.

Mergi la inceput

Va ajut cu mare placere cu GONAL-ul mai ieftin. Eu cand am mai facut gonal ,,l-am facut in burta subcutanat, si nu era dureros, acum nu stiu cum o sa-l fac...acum amtreaba sa trag la xerox analizele sa pregatesc dosarulpentru ca azi ma duc la eco...cand ma intorc o sa vpovestesc ce am facut..

Mergi la inceput

Succes azi si ...te asteptam cu vesti !!

Va ajut cu mare placere cu GONAL-ul mai ieftin. Eu cand am mai facut gonal ,,l-am facut in burta subcutanat, si nu era dureros, acum nu stiu cum o sa-l fac...acum amtreaba sa trag la xerox analizele sa pregatesc dosarulpentru ca azi ma duc la eco...cand ma intorc o sa vpovestesc ce am facut..
[/quote]

Mergi la inceput