FIV 18
Raspunsuri - Pagina 6
inapopescu spune:
Flavia,
Eu am facut icsi in iulie la Giulesti si m-a costat cu tot cu medicamente in jur de 2500$.Medicamentele le-am luat din Ungaria ca altfel m-ar fi costat mai mult. In acest pret nu intra nici o analiza .
MURA spune:
Flavia scuze, era injectie intracitoplasmatica, se pare ca am mancat o litera, din cauza .
Va pup
Kariris spune:
Ioana,
Eu cand am facut desfundarea trompei prin laparoscopie in primul rand atunci cand m-am trezit din anestezia generala si am aflat ca nu mai pot face copii niciodata mi-a cazut moralul rau; dar nici d.p.d.v. al starii post operator nu mi-a fost bine; vreo 5 -7 zile dupa interventie nu puteam sta culcata, mai mult pe scaun sau in picioare, pentru ca la aceasta interventie mi-a introdus un gaz in cavitatea abdominala (m-a umflat) pentru a sta organele cat de cat la distanta si ei sa poata vedea inautru ce fac; este o operatie care se face fara taietura, in general prin orificiul ombilical se introduce o minicamera de filmat iar prin alte doua gaurele pe care le fac ei lateral se opereaza cu mainile la suprafata corpului, cu ajutorul unor instrumente minuscule si lungi ( in prelungirea mainilor); operatia pentru pacient este mai usoara pentru ca nu i se taie tesuturile iar pentru medic - eu cred ca este mult mai dificila decat una clasica, dar multi o practica cu succes; unica problema a fost gazul acela care imi apasa pe toate organele, ma dureau toate si a trebuit sa astept sa se elimine singur prin tesuturi. Dar pentru ca eu am fugit din spital n-am apucat sa aflu de gazul asta si am mancat cred ca 2 kg de carbune medicinal dupa care mi-am sunat dr. care mi-a spus sa am rabdare inca cateva zile ca se va resorbi prin tesuturi si, bineinteles sa nu mai mananc carbune ca nu-mi ajuta la nimic.
Dar oricum eu cred ca fiecare interventie chirurgicala depinde de fiecare pacient in parte. Eu iti doresc ca la tine sa fie mult mai usor. poate daca nu aflam vestea proasta treceam mai usor peste acele zile dificile.
Te pupic.
Tia spune:
Flavia, nu stiu sa-ti spun cum este la Timisoara, dar la Bucuresti in preturile pe care le intalnesti nu intra si tratamentul de stimulare. Eu am luat medicamentele din Ungaria si m-au costat 550 de euro, daca le-as fi luat din Bucuresti, as fi dat peste o mie.
Ce pot sa-ti spun este ca Ilie si Suzana au facut FIV la Timisoara, poate te ajuta el, incearca un PM la "ilie".
Bafta, fetelor! curand intrati in linie dreapta, va tin pumnii, sa vina bb-iiiiiiiiii
Kariris spune:
Buna Ina,
Tocmai am citit ca ai facut in iulie la giulesti icsi. Ti-a reusit?
La cine ai facut? Hai ... te rog mult da-mi niste informatii despre giulesti, spune-mi tot ce stii eu ma duc pe 12 oct. la laura dracea
multumesc mult
anemona spune:
quote:
Originally posted by lachione
Anemona, Gabid si Tia, va multumesc mult pentru raspuns!!
Anemona, tu ai dreptate cand spui sa fac fiv cu medicul in care am eu incredere... medicul meu este Gheorhge Peltecu dar el nu se ocupa cu reproducerea asistata si a spus ca ma va trimite la Laura Dracea la Giulesti. In Peltecu am avut incredere pentru ca n-am avut de ales; cand am venit din Brasov, acum 4 ani acest medic mi-a fost recomandat de o doamna (nici nu prea aveam cunostinte in Bucuresti) dar s-a dovedit a fi un medic bun. Sunt convinsa ca sunt si altii f. buni in Bucuresti. Dar eu pe mana lui am nimerit... si a fost bine. Problema e ca prefer medici barbati.. nu stiu de ce... am mai multa incredere in ei... o fi o idee preconceputa si total aiurea.. dar nu stiu.. Laura Dracea cred ca este totusi buna, nu?
Oricum vreau sa nasc cu Peltecu pentru ca e un f bun chirurg iar eu am ceva probleme cu "instalatia" iar el ma stie cu tot istoricul meu.
Culmea e ca mie mi-e mai groaza sa nu-mi faca obligatoriu iar HSG inainte de FIV, pentru ca m-a durut ingrozitor data trecuta, as vrea sa fac doar analize si sa-mi faca direct FIV-ul. De tot ce-i nou nu mi-e frica, dar HSG nu mai fac cate zile voi avea!
Hai ca te stresez acum, daca tot mi-ai raspuns! Cam cat timp dureaza (cu aproximatie) de la prima consultatie pana ai sau n-ai bebe-ul in tine? Eu sper sa reusesc din prima, nu voi avea puterea psihica sa o iau de la inceput!
Lachione, nu stiu despre Laura Dracea mare lucru, nu stiu ce sa-ti spun. Cred ca dupa ce vei avea o prima intalnire cu ea, o sa-ti dai seama daca sunteti compatibile in relatia medic-pacient, asta se simte de la prima consultatie si dupa aia in scurt timp o sa decizi daca mergi sau nu pe mana ei.
Referitor la intrebarea legata de cat dureaza pana apare bebe, numai Dumnezeu stie. Daca luam in calcul varianta fericita, a unei sarcini aparute dupa prima incercare, atunci in functie de cat de decisa esti si cat de repede te misti cu analizele preliminare, probabil ca intr-o luna poti incepe tratamentul si apoi in circa trei-patru saptamani ai transferul facut, apoi mai dureaza doua saptamani pana faci analiza beta hcg.
Doamne ajuta, sa fie cu noroc!
Anemona
Jonica spune:
Lachione,
Mie cred ca va trebui sa-mi faca o chestie dubla: adica laparoscopia sa vada ce e pe acolo + trebe sa-mi faca un fel de "operatie plastica" - asa s-a exprimat radiologul - sa-mi indrepte uterul care are un fel U...ceva in genul asta.
Oricum, maine ma duc la doctor, sa vedem ce imi zice.
Multu succes si tie.
Ioana
Kariris spune:
Anemona,
Multumesc mult. Sunt foarte decisa, am toti banii in buzunar, analizele le fac cat se poate de repede si... deci cam in doua luni s-ar putea, daca am noroc din prima.Eu vreau doi dintr-un sut. Nu mai pot duce decat o sarcina pentru ca am avut o cezariana si nu mai este indicat.
Kariris spune:
Mult succes Ioana!
Sa nu-ti fie frica! Iti tin pumnii. Ne tii la curent cu ce-ai mai facut. Esti inca tanara (ti-am vazut profilul) o sa reusesti cu siguranta. N
u lasa timpul sa treaca.
Ma distreaza cand mi se adreseaza fetele cu "Lachione" si stii de ce?
Numele meu este Laura, dar forumul nu mi-a primit nici un nume de utilizator fapt ptr. care am introdus porecla cainelui meu pe care de fapt il cheama Lucky iar eu ii spun Lachione.
Te pup si mult succes.
Tia spune:
lachione, sa fie cu noroc
anemona, ce-ti face mandretea? nu ne mai dai un link sa vedem poze?