Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Ziua -buna , dupa cutremur!

Eu sunt la nivelul 14 si am facut ca o mingiuta pe scaun...Cica a avut 5 grade pe scara Richter-epicentru...au anuntat la tv.

Mi-am facut testul de vreo cateva ori...De fiecare mi-a iesit un baiat, iar travaliul va fi intre 3 - 16 ore. Din cauza asta vreau CEZARIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingeras ai patit si tu ca mine? De la standul bebelusultau.ro am primit promotional un test de sarcina "ca sa primim de veste!"... Ne-am ofticat amandoi...si eu si Dragos...Eu care credeam ca burtica mea chiar se vede...

INTALNIRE: Fac eu rezervare la Thalia numai sa ne hotaram ... Nu prea stiu sa explic cum ajungem acolo... Oricum o sa scriu nr. de telefon...Mancare este tare buna acolo...

Oana, multa sanatate!

Crinuta, eu am zacut ieri toata ziua: GAZE!!!!!!!!!!!Abia dupa 3 pastile si 30 de picaturi de sab simplex am reusit sa ma calmez...

Se face discriminare! Amaya ai vazut?

pupici

simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna ziua, fetelor!

Va multumesc pentru incurajari, asta este, acum continui ca si cum nu ar fi, decat ca voi tine regim.

Am facut si eu pe siteul ala de vreo patru ori, si de patru ori mi-au iesit datele diferite.

Pupicei!

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, am simtit si eu cutremurul -desi sint cu biroul la parter, l-am simtit naspa. a fost f scurt dar tare! doamne, daca eram singura acasa la et. 7!!! - mi-e o frica de ele de nu mai pot!
si ma batea gindul sa nu vin azi la birou ca m-a luat o raceala naspa... de joi incoace imi curge nasul, am sinusurile infundate, am capul cit o banita si e naspa! n-am febra sau altele doamne fereste... si beau ceai cu lamiie si miere la greu, ca altceva nu iau!

multumesc, andrutza pt vestea cu dr-ul. o sa-l sun sa vad cind e pe acolo.
fetele, pai haideti sa ne hotarim atunci la Thalia daca ziceti ca-i ok acolo. alina-gabiela, au separat pt nefumatori? ca eu mor daca mai stau in fum ca am stat la o nunta simbata noaptea de simteam ca ma sufoc...
astept un raspuns de la tine te rog mult ca daca n-au cautam altceva

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crinuta mama, bine ca suntem macar doua si ne imbarbatam una pe alta ca altfel.....
Nici io nu am simtit nimic....si io sunt nesimti..toare!

(23 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Shobo, nu sunt despartiti nef./fum... Dar pe terasa este ok...mai au un salon fara geamuri...adica am avea unde sa stam! Eu am fost vineri si nu mi-a fost deloc frig - am stat pe terasa...Nu uita ca printre noi s-ar putea sa fie si fumatoare (sunt prima pe lista asta).
Eu sustin Thalia pentru ca aici mancarea este mult mai ok (prospetime, gust, aspect) decat cea de la Shorley...Ca sa nu aduc vb de personal...

pupici

simona, 22 sapt.

Mergi la inceput

Shobo, nu sunt despartiti nef./fum... Dar pe terasa este ok...mai au un salon fara geamuri...adica am avea unde sa stam! Eu am fost vineri si nu mi-a fost deloc frig - am stat pe terasa...Nu uita ca printre noi s-ar putea sa fie si fumatoare (sunt prima pe lista asta).
Eu sustin Thalia pentru ca aici mancarea este mult mai ok (prospetime, gust, aspect) decat cea de la Shorley...Ca sa nu aduc vb de personal...

pupici

simona, 22 sapt.

Mergi la inceput

Amaya, ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

simona, 22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

buna burticoaselor,

Mi-e mi-a prezis ca voi avea fetita , bruneta cu ochi albastri, iar travaliul va dura 5 ore. Nu-i rau! Dar nu ma descurc cu cifrele: 8 pounds, 14 ounces, 21 1/2 inches.Va rog sa-mi dati si mi-e dimensiunile in lb. rom. E super prezicatoarea!
Va multumesc anticipat.

Kris & bb 22 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, eu stau chiar la intersectia de la Obor si nu prea circul pe la restaurantele de care ziceati voi, asa ca imi este tot una la care mergem.
Totusi cine le stie bine ganditi-va ca din cate am vazut eu pe Internet vor fi cam 21 grade vineri (asta e maxima zilei, deci spre seara poate fi mai frig) si e posibil sa ploua. Parerea mea este ca trebuie sa alegem locul unde e OK si in interior, nu numai pe terasa.

Despre fumul de tigara, daca e mult cred ca ne deranjeaza, doar suntem insarcinate..., nu da cu rosii, Simona, eu m-am lasat de fumat (stiu ce greu este !!!!) dar am "prestat" din greu vreo 10 ani... Eu merg mult la restaurantele "La Mama" si acolo se fumeaza (bine e restaurant, nu se fumeaza oricum cat intr-un bar), e multa lume tot timpul dar avand un sistem de ventilatie bun nu se simte prea tare. Daca e ca acolo si la Thalia, e OK.

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Lali, nu dau cu rosii - sincer, nu am prea inteles ce-ai vrut sa spui...

Tot ce pot spune despre Thalia este ca mancarea ar fi mai buna decat "la mama" si am putea sta in acel salon fara geamuri...nu pe terasa! Dar eu nu insist sa mergem la Thalia, ci oriunde, numai ca as vrea sa pot fuma - sunt genul care daca i se interzice ceva...face exact contrariul...
Eu cred ca vom gasi o solutie care sa respecte decizia fiecareia dintre noi.

pupici

simona, 22 sapt.

Mergi la inceput