Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetele, am mincat la La Mama doar de vreo 6-7 ori. Si de 3 ori am patit-o. Prima data de la snitel cu cartofi prajiti (acum vreo doi ani, in La Mama 1) - am patit-o si eu si prietena mea, care a mincat acelasi lucru. Ultima data anul acesta, de Paste, cind si eu si sotul am mincat inghetata in La Mama de linga Eva - avea un gust usor rinced, dar noi am mincat cu pofta (eram dupa Postul Pastelui) si apoi ne-am umplut amindoi de bube :(

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

quote:
Originally posted by simonadinca

Lali, nu dau cu rosii - sincer, nu am prea inteles ce-ai vrut sa spui...

simona

Am vrut sa spun sa nu te superi ca am vorbit de fumul de tigara din restaurante, nu am nimic cu fumatoarele si nici nu sar sa le condamn pentru ca si eu am fumat si stiu ce greu este sa te lasi....

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu NU am spus sa mergem la La Mama, eu am dat un exemplu de loc unde se fumeaza si nu se simte fumul din cauza ventilatiei bune.
Pentru mine cel mai important este sa ne intalnim, banuiesc ca ambele locatii propuse sunt OK.
Oricum, multumesc pentru avertizare, Leta. Eu merg pe Calea Calarasi sau pe Barbu Vacarescu si nu am avut nici o neplacere pana acum, dar nu se stie niciodata...

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Simona, m-ai facut sa nu ma mai simt vinovata ca pe parcursul sarcinii am mai pipat cate o jumate de tigara asa din cand in cand, si imi venea sa mor de ciuda dupa ce o aprindeam.

Mirela si Bubulina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Andrutza o sa ai un bebe de 45 cm cu o greutate de 3.430 kg.
Kris la tine iese 54.6 cm si o greutate de 4.026 kg

Sa va traiasca la amandoua.

Fetele, pana la urma eu raman cu cel mai scurt travaliu? Ca mie mi-a zis ca o sa nasc in 2 ore. Pai poate mai apuc si eu dupa aceea sa fac Revelinul cum trebuie

Simona eu tot de la bebelusultau am primit testul de sarcina si desi i-am precizat ca se vede burta ca sunt insarcinata tot mi l-a dat, chiar a insistat si mi-a mai dat un sapun de bebici. Iar acasa cand m-am uitat pe test - ERA EXPIRAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Si eu vreau intr-un restaurant unde nu prea este fum ca mi se intoarce stomacul pe dos de la fum, please.

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Lali, pusesem boticul deja...
M-ai linistit...
Asa m-am saturat sa tot dau explicatii cu fumatul asta... Sincer, nici macar nu-mi place, dar nu am starea necesara sa renunt la tigari! Nici eu nu suport fumul de tigara (al altora!) si ma gandesc cu groaza cum se vor uita unii la mine atunci cand burtica va fi super-vizibila! Deocamdata, fug doar de sefa mea...
Cu cat ma gandesc si dau explicatii mai mult pe acest subiect cu atat fumez mai mult...

pupici

simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Simona, uite sa iti povestesc un eveniment care s-a petrecut in prezenta mea si a asistentei in antecamera dr ginecolog. Asteptam sa intru la consultatie si pe scaunul din fata asistentei, stand de vorba cu aceasta o tipa gravida in luna mareeeeeeee de tot, cred ca mai avea un pic si nastea si-a aprins cu dezinvoltura o tigara din pachetul asistentei, mom in care a aparut si dra, care fumeaza 2 pachete pe zi, si au inceput sa discute si tipa tragea din tigara......asa ca....fiecare este liber sa faca ceea ce crede de cuviinta, este un risc pe care si-l asuma fiecare. Eu de ex. nu mai fumez decand cu sarcina, dupa cum am zis asa din cand in cand, dar stau langa sotul meu care fumeaza de ma afuma, in birou colega mea fumeaza, cred ca fumez pasiv, mai mult decat ei sau mai mult decat daca as fi fuma propriu zis.
Sper sa ma ierte Bubulina pt acest viciu si sa nu ii provoc prea multa suferinta.

Mirela si Bubulina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Lali, sint de acord cu tine caci la fel ca si ingerasu, mi se face rau de la fum!... si chiar nu-l suport CIND MANINC! adica mi se pare nesimtire mare daca unul aprinde linga mine tigara in timp ce eu maninc! No offence! dar nu pot sta cu el la masa cind maninc!...
Simona eu te inteleg si pe tine;
fumatoarele pot sta la un loc (sa zicem la un capat de masa)si daca e aerisirea buna sa speram ca nu simtim fumul. oricum eu sint sigura ca nu vor fuma cind mincam.

de stat intr-o sala fara geamuri nu stiu daca e ok - caci nu stim cum va fi vremea. eu pot veni incepind cu ora 15:00 cred. atunci va fi mai cald cred darmai pe seara se va racori sieu deja sint un pic racita... sper sa-mi treaca pina atunci!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Eu fumam un pachet pe zi inainte de sarcina si am reusit cel putin pana acum sa nu ma mai ating de cand am ramas insarcinata, dar inca mor de pofta. Abia astept sa nasc sa pot sa fumez din nou. Dar pe bebelusa nu vreau sa o afum, chiar daca pofta mea de mancare este considerabil mai mare din aceasta cauza

Si eu as prefera un loc bine aerisit, sa nu ma chinui degeaba

Andrutza si bebelusa
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetele, va rog sa va ginditi si la cele care nu au vinerea scurta si ies cel mai devreme la ora 5, pleaseee ...

Patricia

saptamina 21

Mergi la inceput