Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, stai linistita ca te asteptam, eu nu ma grabesc deloc... putem stabili la 16:00 atunci ca sa fie mai bine pt. programul tuturor, eu doar ma gindeam sa fie mai devreme pt. a avea mai mult timp de a sta impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, stai linistita ca te asteptam, eu nu ma grabesc deloc... putem stabili la 16:00 atunci ca sa fie mai bine pt. programul tuturor, eu doar ma gindeam sa fie mai devreme pt. a avea mai mult timp de a sta impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Vineri, pe 1 octombrie, avem program in familie, ca sarbatorim 4 ani de la casatorie
si eu m-am cam speriat din cauza cutremurului, bine macar ca nu si-au dat seama copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si mie mi-a zis ca e baiat (cum stiu ca e de l;a echo). Si nasc in 2 ore (he he he).

Am arsuri tare rau si nu m ai stiu ce regim sa tin. M-am mai linistit vazand ca nu sunt singura si e normal pt varsta asta a sarcinii.

Merg si eu la intalnire. O placere imi fac si eu. Eu stau acasa ca am cerclaj si tre sas fiu tare cuminte. Si eu as vrea un loc fara fum.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetelor, vad la la toate vi s-a prezis cam ce stiti si voi ce aveti, cu mici exceptii. Sa speram ca si la mine va tine figura si va fi fetita.

Patricia

saptamina 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, ti-am spus clar ca faci fetita. Nu te vad mama de baiat.

Cornelia, e bine ca ne avem una pe alta. Lasa, ne batem noi una pe alta la cap, sa nu ma zica altii ca ne trebuie psiholog. Macar noi ne intelegem.

Eu tot sper ca la urmatoarea sarcina sa fiu altfel.

In legatura cu intalneala, vad ca tot nu e clar. Hotarati-va mama odata, ca ne trezim vineri si nu stim ce si cum.

pupici

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, merci :), daca tu nu ma vezi mama de baiat, iti dai seama ca nu ma vad eu:)...acum, pina nu aflu, nu mai cred nimic.
M-am intilnit intr-o zi cu o vecina de-a lu' socra-mea, care m-a asigurat ca fac baiat, ca ea stie si nu a gresit la nimeni, ca burta e mica si nu m-am schimbat la fata. I-am zis ca daca doar dupa burta se ia, nu are dreptate, intrucit si mama si surorile mele au avut burta micutza si ascunsa, si mai ales sora mea (care are 2 fete), la fel avea parte din cauza burtii.

Patricia

saptamina 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna fetele...
Simona scuze ca nu am fost aici la sustinere dar am avut o zi cu multa, multa treaba...am deschis forumul de dimineata, l-am micsorat in bara si abia acum l-am mai deschis...am observat discriminarile, dar ce sa fac...macar voi fi acolo sa ne sustinem reciproc...eu sunt a doua pe lista

Oana si comoara (19 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Mai fetelor mai, voi va vaitati ca "nu se prea vede burta", iar a mea se vede din avion!!!! Desi am luat doar 5 kg pana acum (saptamana asta avem aproape 6 luni)toata lumea ma intreaba cand nasc!
Pe voi va doare spatele? Eu am zile in care ma dau jos din pat de-a rostogolul. Dar spre norocul meu nu e asa in fiecare zi.Voi ce faceti in asemena caz?

(23 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuti spune:

Buna ziua fetelor, viitoare mamici.

Am 21 saptamani, si sunt foarte nervoasa.
Are cineva aceeasi stare ca mine? Ma enerveaza tot si orice. Imi sare tandara din te-miri-ce.

Ref. eco 4D - eu sunt programata in saptamana 24. Nu e bine?? Spunea cineva ca trebuie sa ai peste 25.

Va pup si, daca pot, poate vin si eu la intalnire.

Cu drag,
tuti

Mergi la inceput