jegul din spitale!;(((((
dragii mei, sa va povestesc ce-am patit acum cateva zile (luni) la unul din marile spitale bucurestene... sa-i dau numele?!
asadar, ajung acolo cu copilul, suspecte de rubeola
sa ni se ia sange... suntem trimise NU intr-un laborator, ci pe un hol, la sectia diareici
, pe un scaun pe acel hol, langa o masa ultra"curata" (fata de masa nu mai fusese schimbata de ceva vreme)
pe acel hol misunau de zor tziganci cu olite de kk, si puradei (care bineinteles ca puneu mana peste tot;(
bun, vine asistenta si scoate toate chestiile sterile (serinigi si ce mai era acolo) si le pune din plastice direct pe masa cu pricina
, inclusiv vata cu spirt, chiar inainte de a ne-o aplica pe intepatura, pe masa cu spirtul in jos!!!![]()
eu eram atat de blocata incat n-am avut nici o reactie, ma uitam si nu-mi reveneam... e drept ca m-am sters si eu si copilul cu servetele umede dupa ce am plecat de acolo (am zis: om fi fost, n-om fi fost bolnave cand am venit aici, dar acum sigur am luat ceva!!!)
si sa nu credeti ca n-am dat spaga, dragele mele!
dar asta n-are legatura cu subectu' anyway
e posibil asa ceva?!
sunt atat de revoltata de imi vine sa 
Raspunsuri
joxy spune:
Eu nu stiam ca exista sectie de diareici...oricum suna mai bine decat "sectia cacacioshi" ![]()
Trebuia sa refuzati analiza.
Cu respect,
Florin
Choose life
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by joxy
Eu nu stiam ca exista sectie de diareici...oricum suna mai bine decat "sectia cacacioshi"
Trebuia sa refuzati analiza.
Cu respect,
Florin
Choose life
eram atat de prinsa cu copilul, sa nu planga, etc (oricum urla saracuta!) incat chestia asta m-a lovit sub centura! m-am dezmeticit apres!
in viata mea n-am patit asa ceva! nu ma asteptam! surprize surprize

analizele au iesit negative... (de rubeola
ufff ca nu erau numai kkciosi pe holul ala... cat ne-au luat analizele, o fetita cu encefalita (sau ceva de ganul asta) se tot baga in noi, sa vaza ce si cum...
Doamne!
saphir spune:
Sigur ai fost la Colentina![]()
p.s Nu-i de ras, scuza-ma...dar numai acolo era asa.
Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
sinzi_ana spune:
Si noi am patit-o!!!
Cand David avea 13-14 luni, a avut o diaree, voma, febra...am fost la spitalul de boli infectioase din C-ta, dupa ce mult am fost indecisa sa duc copilul in spital...m-a socat si pe mine ce am vazut acolo...noroc ca doctorita de garda ne-a lasat sa alegem daca vrem sa il internam sau nu si nu a trebuit sa asteptam(in miez de noapte). Ne-a spus ca oricum nu ii vor pune perfuzii in seara aia, si ce ii facem noi acasa ii fac si ele acolo...asa ca dupa ce i-au facut analizele de rigoare la urgenta, am tulit-o, urmand sa revenim a doua zi cu copilul pentru internare (daca nu isi renevea). Ne-am gandit sa mergem si la urgenta la Spitalul Judetean, si am avut buna inspiratie sa intru mai intai doar eu in sala de asteptare, nici nu am depasit pragul de usa, ca m-am intors val vartej: era un miros greu de suportat, copii care vomau acolo, tigani (plin), galagie si aglomeratie!
Desi David nu a fost mai bine a doua zi, daca am vazut ca rezultatele sunt bune si nu e nimic de natura infectioasa, m-am incapatanat sa il tin acasa, daca il duceam in spital numai sanatos nu mai veneam cu el acasa, cu medicul care venea de cateva ori pe zi...si a fost super bine! Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa ajungem vreodata in spital ca imi e groaza!
Sinzi
si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
tata lu Toma spune:
Slava Domnului ca ati scapat cu bine !
Eu am o verisoara, doctorita de spital , care-mi zice cam asa (mai in gluma, mai in serios) : "Sa nu, care cumva, sa te duci prin spitale ca ajungi acolo sanatos si pleci bolnav !"
vlad
ps.Si la Canada e la fel !
pps.n-am putut sa ma abtin !
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by saphir
Sigur ai fost la Colentina
bingoooooooooo

you made my day
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
ps.Si la Canada e la fel !
pps.n-am putut sa ma abtin !
you too made my day!!!
zau daca sotul n-a zis dupa ce am plecat de acolo: lasa, ca in canada era si mai rau! macar aici am rezolvat repede!
gandacelu spune:
intrebarea mea era, de fapt: exista domne vreo protectie a pacientului, ceva, un telefon?!
intereseaza pe cineva din minister chestiile astea?
ca doar nu eram in cucuietii din deal...
gandacelu spune:
inca o paranteza: sunt gravida, dragii mei, si se vede!
iar asistentele s-au ascuns in camaruta lor, ca deh, eram suspecte de rubeola, si asta "se ia"!
caragiale sa traiasca!
diana904 spune:
quote:
Originally posted by saphir
Sigur ai fost la Colentina
Saphirsi
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Din pacate tre sa te contrazic...nici Grigore Alecsandrescu nu-i mai breaz...descrierea holului cu puradei si olite pline de kk se potriveste perfect si acolo.
Tata lu Toma, exact acelasi sfat l-am primit si noi de la pediatra copiilor, si ea medic de spital.
Sa ne fereasca Dzeu sa avem nevoie de vreun spital..vad ca toate sint la fel!!