cine stie sa raspunda

cine stie sa raspunda | Autor: beatriced

Link direct la acest mesaj

cand ar trebui sa ma duc la doctor daca sunt 3 saptamani decand am aflat ca sunt insarcinata?

beatrice rotaru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

oricand! cat mai repede!
o sa te puna sa faci niste analize si apoi mai vorbiti!

sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Pai eu zic sa te duci deja la doctor! Daca stii de 3 saptamani, inseamna ca sarcina este de vreo 7 saptamani, numai bine pentru primele investigatii.

Succes, sarcina usoara si bebe sanatos !

PS Poti vedea deja daca e vorba de un bebe sau mai multi!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Eu ca si fetele itzi recomand sa mergi acuma la medic... sa itzi faci analizele, sa veiz daca totul este ok.
Sarcina ushoara si bb sanatos

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

In primul rand felicitari pt sarcina si sarcina usoara
si...Poti sa te duci chiar maine.
Eu am fost la 3 sap jumate de sarcina, si ce incantata am fost cand am vazut embrionul mic cat un bob de mazare.
Este bine sa mergi cat mai repedecaci va trebui sa faci si niste analize ,ti se vor da sa iei si prenatale ,plus de asta vei stii si in ce conditii e sarcina ta,daca e pozitionata corect ,daca embrionul se dezvolta normal etc...si cum zicea si nora poti sa stiisi daca ai unul saumai multi
sarcina usoara si numai bine!!!

Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

In primul rand felicitari, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un sanatos!

Subscriu la ce-au spus fetele inainte. Deja poti sa suni la medic...pana iti face programarea mai trec 1-2 saptamani, asa ajungi taman bine la doctor sa vezi inimioara bebeului mic batand! Cu cat mai repede cu atat mai bine pentru analizele de sange pentru recomandarea de vitamine, acid folic etc.
Eu prima oara am fost la 7 saptamani de sarcina si am vazut deja inimioara batand si bebe-ul de 2 mm . Un sentiment extraordinar!

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Felicitari !
Da, asa cum au spus fetele, la doctor cat mai repede. Tine cont si de faptul ca in functie de starea ta de sanatate ti se pot indica anumite vitamine, din care unele sunt esentiale in primele luni de sarcina cand se formeaza tubul neural si altele esentiale pentru dezvoltarea ulterioara a bebelusului.

Sarcina usoara si numai sanatate !

Lali si licuriciul ei 24+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Multam de urari, cred ca ma duc sambata la un control... Asteptam cu nerabdare sa vedem ce spune medicul si un pic cam in ceata...

beatrice rotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Buna dragele mele!

Dupa cum ma asteptam medicul mi-a spus ca sunt insarcinata, dupa calculele lui au iesit vreo 6 saptamani, mi-a dat sa iau vitamine si acid folic, si urmeaza pe data de 6 sa mergem la ecograf sa vedem in ce stare suntem... In rest eu ma simt excelent la fel cred si micutul meu...
Cu acidul folic, cred ca am ceva probleme, ca dupa ce il iau am o usoara stare de emeteala! Cine la mai luat zice ca nu ar trebui ca nua er avea vreo contraindicatie de acest fel! Voi ce stiti?
Nu ar fi trebuit doctorul sa-mi ia sange pentru analize? Ca nu prea a facut-o si ma intreb daca nu cumva trage de timp?
Cine stie cum se procedeaza?
Pupici

beatrice rotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Draga Beatrice, felicitari inca o data si sa stii ca eu inca iau Acid Folic si nu am nici un fel de simptom. Daca ametesti dupa el este clar ca trebuie sa intrebi doctorul !
In legatura cu analizele cred ca majoritatea fetelor insarcinate de pe forum au facut un set de analize imediat ce au aflat de sarcina, bineinteles la indicatia doctorului si in cazul in care nu le facusera de mai mult timp sau niciodata. Cred ca daca vei intra la "Mamici de mai-iunie 2005" vei gasi fete care au sarcina de aceeasi varsta cu a ta si veti avea multe subiecte comune, inclusiv despre analize...

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Beatrice, ecografia ti-o face tot medicul la care ai fost? Daca da, poate a vrut sa faca mai intai ecografia si apoi sa-ti recomande analize. Oricum, analizele ti le poate recomanda si medicul de familie si le poti face gratuit. Asa ca mergi si la medicul de familie si anunta ca esti insarcinata, plus ca-ti va da un carnet pt gravidute in care sa-ti treci toate analizele pe care le faci pe parcursul sarcinii.
Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput