cine stie sa raspunda

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Buna
De vreo 2 zile am o usoara sangerare si niste vinisoare de sange. Ma aflu in primul trimestru de sarcina si dupa carte zice ca este normal... Stie cineva? doctorul mi-a recomandat No-spa daca am dureri abdominale, nu stiu daca este cazul sa le iau la sangerari.
Stie cineva cum se procedeaza? Eu oricum maine ma duc la ecografie si o sa-l intreb despre asta! Dar, poate exista cineva in situatia asta si stie ce-a facut?

beatrice rotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Beatrice , din cate stiu eu pt orice tip de singerare trebuie contactat medicul imediat.
E un pic ciudat ca spui ca ai fost la medic , dar nu ti-a facut ecograf. Ce fel de medic era? Nu era ginecolog?
Eu am procedat asha :
am fost la ginecolog la 7 saptamini (ca era in concediu mai repede)
imediat mi-a facut ecograf, mi-a confirmat sarcina, mi-a dat acid folic, fier si progesteron(la mine era cazul)
apoi am mers la medicul de familie care m-a cantarit, masurat, tensiune, mi-a facut carnet de garvida si mi-a dat trimitere pt analizele care se fac sa vezi cum stai cu colesterol, glucoza, examen de urina etc. Medicul de familie mi-a spus sa merg lunar la el la investigatii.
La 10 saptamini (acu am 9) merg din nou la ginecolog(unde implicit se face ecograf).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Beatrice, in legatura cu acidul folic, conteaza mult cand il iei: eu aveam si greturi matinale si daca il luam dimineata era un cosmar. Incearca sa il iei dupa ce mananci, nu pe stomacul gol.

In ceea ce priveste sangerarea, conteaza culoarea sangelui: daca e rosu, e ingrijorator. Poate fi insa un "rest" de cilcu, calculeaza daca nu cumva acum erai in perioada menstruatiei. In orice caz, nu astepta, lamureste-te cat mai repede la doctor.

Pupici

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Frumoase poze raluca... Mi-au placut!
Despre doctor sa vezi cum sta treaba:
Am fost la ecografie si mi-a spus ca fatul este ok, adica embrionul ca sa zic asa, ca retoplacentar exista un mic hematom si mi-a dat sa iau utrogestan (parca asa se cheama! sa nu gresesc). Sangerarile sunt maronii, iar cand m-am dus la el la control sambata din nou, mi-a spus ca nu mai sunt. Culmea este ca atunci cand stau in picioare mult sau cand fac foarte putin efort iar le mai observ. Altfel sunt ok! Ma confrunt cu niste greturi si varsaturi enervante. Dupa ce mananc la cateva minute ma apuca. Nici nu stiu cum sa mi le combat! Mi-a luat sange pentru toate analizele si o sa ma mai intalnesc cu el pe 23.10. Sper ca pana atunci sa fie ok!
Intra si tu pe pagina asta sunt de anul trecut de la nunta noastra... sunt cateva selectii...
Pupici
http://community.webshots.com/user/sebastian_rotaru

beatrice rotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinaa spune:

Buna draga mea in primul rand felicitari si un bebe sanatos,vreau sa iti spun ca si No-spa este buna eu am luato inca din primele saptamani si m-am simptit bine.

Tinaa-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

felicitati pt bebe si o sarcina cat mai usoara.
eu am mers la dr la o sapt dupa ce am facut testul, adica , chiar in ziua cand tb sa vina rusii, si programrea o facusem la 3 zile...deci..cat mai curand. acum se va vedea si la echo.

anne-marry 31 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput