Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetelor

a-ti mai auzit sa alapteze omu' 2 ore si jumate....sa va zic ce ametita si nedormita sunt...aseara dupa ce Dennis si-a facut numarul cu culcatul la ora 7, pe la 12 noaptea era ora de papica(caci nu mancase de pe la 5)...si l-am pus eu la san si am adormit si eu si el.....m-am trezit la 2 jumate cu tzatzi in vant si Dennis alaturi cu gura deschisa dupa tzatzi dar dormind.....

la 4 s-a trezit teroristu(cum bine zicea cineva) si l-a apucat vorbitul. cantatul, facut kk etc...mai dormi Gabi daca poti...
cam asta despe noi

Madutza sa stii ca si Dennis adora sa il tin in picioare sprijinit de subsuori si rade cu gura pana la urechi.

Fetelor vroiam sa va intreb mai e careva careia nu i-a venit menstruatia?...in afara de mine?

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

La multi ani Victor,Codrin Ionut!Sa cresteti mari,cuminti,sanatosi si frumosi!
Fetelor,dragelor,cele care va intalniti la babyexpo,ce bine de voi ca va puteti vedea!

Christina,fii optimista si sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
Vad ca pe zi ce trece ne laudam tot mai mult cu puiutii nostri cuminti!Aproape toti bbeii sunt cumintei,papa,dorm,iar cei care nu s-au dat inca pe brazda,o vor face negresit.
Patricia papa de ieri marut(suc si pulpa) cu lingurita.Tare-i mai place.Sper sa nu facem eritem fesier!.Aseara insa a facut o criza de plans,nu stiu din ce cauza.A plans continuu vreo 10 minute.I-o fi facand marutul colici?Voi ce ziceti?
Va pup,Ioana si Patricia Maria(15 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Christina revin pentru ca acum am putin timp. Catalin doarme iar cel mare sta cuminte in pat.
sunt suparata pentru ca am lipsit 15 minute de acasa (am fost sa-l iau pe cel mare de la scoala) iar pe Catalin l-am lasat cu mama (sta usa in usa cu noi dar nu ma invidiati. este un cosmar. Ea nu m-a crescut nici pe mine. habar nu are sa tina un copil in brate dar mai face si pe grozava. Se spune ca orice femeie are instincte materne dar in cazul ei nu se adevereste. nici cea mai cumplita soacra nu-i face norei sale ce imi face mama mea zi de zi. Dar asta ar trebui sa fie un subiect aparte). Sa revin: am lipsit 15 min si cand am venit l-am gasit pe Catalin cu spranceana umflata si rosie. nu stiu de ce l-a dat cu capul dar copilul este tare lovvit. Ea zice ca s-a lovit singur cu o jucarie mai dura pe care i-ar fi dat-o ea in mana. Problema e ca, copilul nu poate tine o jucarie in mana. nu stiu cum sunt ai vostrii dar al meu apuca dupa care scapa jucaria, darmite sa-si dea cu ea in cap. o alta varianta pe care mi-a spus-o este ca daca nu e de la jucarie poate l-a atins ea din greseala cu biberonul. Dar biberonul este din plastic iar pata rosie din jurul umflaturii este cam in V. in fine ce mai conteaza. Daca era soacra-mea faceam scandal. Dar asa ce sa-i mai zic. sa vedem ce spune sotul meu diseara cand vine ca si asa e disperat de cate ori trebuie sa las copilul cu mama iar ea stie lucrul asta si se supara. Acum sa se descurce amandoi ca eu sunt la mijloc si ma lasa nervii.

Christina, revin la subiectul care te intereseaza. anul trecut prin luna februarie martie hotarandu-ma sa mai fac un copil am renuntat la anticonceptionale. prin luna aprilie aveam cu 8 kg mai mult fara sa mananc in plus. imi cadea parul, mi se rupeau unghile, aveam pielea uscata si ma certam cu toti din orice.

in luna mai am ramas insarcinata. pe 1.06 cand trebuia sa-mi vina ciclul nu mi-a venit asa ca ne-am bucurat cu totii. pe 29.06 am inceput sa am sangerari. m-am dus la dr dar nu s-a putut face nimic. Dr. meu care este un destept mi-a zis ca ma suspecteaza de o dereglare hormonala si ca, daca in urmatoarele luni nu raman iar ma trimite sa-mi fac dozajul hormonal. eu nu am asteptat sa treaca timpul si m-am dus la endocrinolog. mi-am facut dozajul si mi-a iesit nu mai stiu acum daca T3 sau T4 la limita inferioara. am fost trecuta pe tratament: novotiral 1/2 pastila pe zi 6 zile din 7. din acel moment nu m-am mai ingrasat (decat cu sarcina si doar 13 kg iar bb a avut 3.750 kg). inainte de tratament ma sufocam incontinuu. parca imi baga cineva mana in gat. de cand iau novotiral nu ma mai sufoc, nu mi s-au mai casat unghiile, parul imi cade ca dupa nastere, am ramas insarcinata si am dus-o cu bine la capat.

parea mea este ca, daca nu e ceva mai grav cu tiroida (tumoare, etc) si daca este doar un dezechilibru hormonal, acesta se poate echilibra cu hormoni sintetici.

eu citesc foarte mult, dar uneori nu e bine. cand eram gravida tot ce citeam rau aveam senzatia ca mi se intampla iar dr. imi spunea ca sufar de sindromul intelectualului.

sanatate multa si sa ne tii la curent.

Fetelor, ati fost la expo? cum e?

icv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Am fost la Baby Expo, acum ne-am intors.
M-am intalnit cu Nally si Laureta si cred ca mai erau si alte fete, dar eu numai cu ele m-am intalnit.
E frumos pe acolo, dar parca e un pic cam prea cald, am cheltuit o gramada de bani.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Paloma, vreau impresii sincere de la babyexpo. Merita sa vin de la Ploiesti?

Vanessa, imi pare tare rau pt. ceea ce a patit Catalin. Uffff, si eu care ziceam ca am probleme cu bunicile. Lasa ca tu esti o mama heroina si te descurci !!!

Christina, iti dorim multa sanatate si sa stai linistita ca nu e draq chiar asa de negru. O sa vezi ca o sa te faci bine.

Lili, si Uca mai plange in somn. Viseaza si ei sau fro bashinutza le da tarcoale, e ceva normal. Stai linistita.

Azi i-am dat pireutzul mai gros. Se pare ca ii place. Abia astept sa imi iau blender sa i-l fac fin fin, acum mai are bucatzele mici marunte, dar vad ca poate manca bine si asa.

Hai cu impresii de la babyexpo!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buha fetele!!!
Uite ca Paloma a luat-o inaintea la toate si a scris mai repede!!! De toate se gasesc la targ... bani sa ai la tine! Noi am avut grija sa nu luam prea multi ca ii radeam de tot!!! Ce i-am luat lui Sebi sunt maruntisuri ca la haine am avut INTERZIS din partea lui tati!!! E frumos... sunt fel si fel de personaje haioase pe acolo!!! Am facut si ozulici dar mie nu mi-au iestit aproape deloc!!! Chestii de focalizare... si necesarul de un aparat mai performant!!! Insaaaa.... MariaI are poze cred io ffff reusite!!! sa ne dam bine pe langa ea sa le puna mai repejor ca si io sunt tare curioasa de cu ma iesit!!! Hai Mariaaa... nu e asa ca ne dai si noua pozulici???
Sa va zic cine a fost!!!
Lista :
Laureta - Inisa,
Iuliana c - Rares,
MariaI - Petru Alexandru,
Anacami - Sebastian,
Paloma - Cristina si eu cu baietii mei - Sebi si Octav!!!

Poze am sa pun si eu dar va spun de acum sa nu radeti de aparatul meu care face fitze cand e luat mai tare, asa...!!!

Si acu sa ma umflu si un pic in pene l-a vazut dr Culcer pe Sebi dupa 5 luni si a ramas impresionata cat de bine a evoluat si a luat in greutate! Putin cam dolfanel, a zis, dar avand invedere ca ambii parinti sunt de constitutie mai e foarte bine cum arata!!!
Va pup ca trebuie sa mergem sa ne aprovizionam pentru saptamana viitoare frigiderul si vreau sa ma intind si eu un pic langa sotu' !

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Uf! Am si io o pauza de vreo ora, da' nu ma-ntind, ca vreau sa fac papa pt noi astia mari (miel la cuptor)- si mademoiselle e cu taica-su intr-o plimbare cu masina, ca aveam nevoie de o pauza ca sa nu o iau razna.
spuneti-mi si mie, fetele care ati inceput diversificarea (cam toate,aproape,hm?) si ai caror bebei nu dormeau bine in ultima vreme (desi ca a mea, mai rar)- daca dorm mai bine acum(ziua, noaptea)
LAURAA, Lara ce mai face, a inceput sa doarma iara bine noaptea? si daca da, cum ?
eu iara m-am trezit azi noapte des, macar cred c-a ajuns-o si pe ea oboseala, ca ne-am trezit la 11.30 (cand mai avea tentative de tipat ii bagam tzitzi in gura sau suzi, dupa cum avea chef- cum ziceam, programul nostru e dat peste cap acum, de unde manca de vreo 6 ori pe zi, acu nu se mai stie, si noaptea n-am putere sa stau de ea cand se scoala, si deci tot cu tzitzi ii dam, mai rar cu suzi).
GABITZA, parca tu intrebai, nici mie nu mi-a venit ciclul. A, si io m.am trezit cum spui tu, dupa o ora, si cu veioza aprinsa, dormeam bustean.

VANESSA, pupici lui Catalin, mititelul!

nu ma mai intind, ca am treaba si timp putin .

pupici.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ce era mai important. Azi am facut al 2-lea vaccin. Dar probabil ca am uitat pt. ca a fost f. cuminte, nu are febra, nu plange. E totul ca de obicei.

Mergi la inceput

Si am uitat sa va mai spun ca am luat rezultatul la exudat si e ok, nu are nimic, deci au fost doar raceli.
Saptamana viitoare vreau sa ma duc si la pediatra aia homeopata, sa vedem ce zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Fetelor am bagat si eu un ochisor pe aci sa vad ce ati mai scris
Eu sunt franta,dupa cum v-a spus Nally am ajuns pana la urma la expo asa ca a fost o zi plina iar acum sunt rau de tot.Va pupic si ne ma citim maine ca acum fug la un

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput