Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
piatra lunii spune:
MADUTZA, la multi ani cu multe bucurii si sa va iubiti mereu ca-n prima zi!
hehe, si io sper sa nu se invete Ingrid in patul nostru- de nu s-o fi invatat deja, ca cu tzitzi s-a invatat :(( , da' daca altfel nu se linisteste... daca se linisteste cu suzi, peste juma de ora se trezeste iara. Si cum ea n-a dormit niciodata repede, adica daca doarme in brate bustean, cand o pun jos in patul ei se trezeste, chiar de-i lumina stinsa, mi-e greu si mie sa o adorm iara in vreo ora, si apoi peste juma de ora iar se trezeste, asa ca am pus-o in pat.
MONA, faine poze, si ce vesela e Lia tot timpul!
VANESSA, ti-am vazut si io pozele, ce baieti faini ai, sa-ti traiasca!
ALINA33, Ingrid face si nu face asa, adica e tot asa activa, tot la fel face cand papa, da' ea nu doarme noaptea in plus :(( numa' ca i-a iesit coltul ala, si nu.i mai iese si restul , cica poate sta asa si 2 luni, iti dai seama!
GABITZA, si a mea face la fel, da' io tot nu vreau s-o pun inca in caruciorul ala unde sta ridicata.
ma duc sa vaz ce treaba pot face repejor-repejor.
MariaG spune:
fetele am o gramada de treaba da' zau de am chef de ceva cred ca ma duc sa ma culc langa fi-miu
pai dupa ce m-am culcat dupa 1 azi noapte (s-a tinut tati de "prostioare") a trebuit sa ma scol la 5 ca sa-mi hranesc cupilu' (el ar mai fi dormit da' eu nu si nu) ca trebuia sa mergem la o nunta de dimineata (s-a casaorit o vara de-a lui Mircea) si era la 10 (adica exact la ora la care manca porcusoru') asa ca l-am sculat cu o ora mai devreme sa pape tzatzi ca la 9 sa pape cereale+piure de piersicuta.
Plus ca am stat toata dimineata cu copilul in brate da' a fost frumos si Alex un scumpel de a vrajit pe toata lumea si de data asta chiar i-a placut in biserica nu ca la botez.
Iuliana: ii place grozav jucaria, da' numa' dimineata cand e hodinit bine, ca dupa aia maraie la ea. da' dimineata sta si cate juma' deora de unul singur si trage si impinge de ea
mi-e asa de somn ca numai tin minte ce ati spus aicea.
Si Alex a avut o perioada in care si-a recapatat masa de noapte (ba chiar de vreo 3 ori pe noapte) a tinut vreo 2 saptamani si dupa aia s-a linistit. Era in perioada in care ne-am plimbat noi mult, deci banuiesc ca consuma mai multa mancare cand invata lucruri noi... (parerea mea )
fug sda dorm ca imi pica capul pe masa
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
vanessa ionescu spune:
uuuuu..
unde sunteti? ce liniste e astazi.
Gabitza l-am vazut pe Dennis. e atat de scump.. si cat par avea.. Lui Cata i=a cam cazut.
Dar nu e obiceiul sa-l tunzi dupa 1 an, dupa mot/ e adevarat ca si noi l-am tuns pe cal mare innainte de mot dar doar bretonul ca ii intra in ochi.
Vanessa, Andutu si Catalin
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
pd spune:
La multi ani Madutza, sa fiti fericiti si sa va bucurati impreuna de Mariuca !
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32802" target="_blank">Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (12)
Irina,veve & croko
pozici