Ce carti cititi?
Raspunsuri - Pagina 4
Clover spune:
Ultimele citite:
Frederic Beigbeder 199000(despre lumea publicitatii -foarte interesanta)
Edgar Wallace -Misterul lumanarilor(eu pana nu citesc un mister politist nu ma simt bine )
In curs de :
P.G. Wodehouse - Nori grei asupra castelului Blandings(e o serie de mai multe carti si m-am apucat si eu de la coada la capat)
Pentru amatorii de stil memorialistic: am vazut a aparut o carte de Octavian Paller, "Autoportret in oglinda sparta" sau asa ceva. Am rasfoit-o si cred ca o cumpar saptamana asta(amanare cauzata de finante...).
A intrebat cineva de Harry Potter. Eu am citit primele 4 volume cand nimeni in Romania nu citea HP si nu prea auzise de el. Am o mare problema: daca ceva devine prea cunoscut nu sunt interesata. Asa a patit si Hp. Alt exemplu: Coelho. Toata lumea citeste, asa ca eu nu am citit nici o carte. Plus ca am citit prin diverse reviste ca nu ar fi chiar asa cum se spune( de bun adica). Am incercat, recunosc, dar dupa primele doua pagini m-a pierdut. N-oi fi nimerit eu bine.
aalexia spune:
Mi-a placut desi am citit-o printre picaturi cum s-ar zice cartea
"Atitudinea invingatorului " ( Cheia succesului personal) de John C. Maxwell
E constructiva si te ajuta cand treci prin perioade mai dificile.
Si vreau sa mai amintesc de "Educatia prin iubire " de Dr. Ross Campbell care ne ajuta sa fim mai atenti cu educatia copiilor nostri.
gen68 spune:
mama, ce carti grele!!!
eu re-citesc acum 'tata' de tudora petcut bondoc. a mai cicit-o careshva? si mi-a placut foarte mult (asta e din epoca sandrei brown) 'imaginea din oglinda'.
gen, o mamica de marius
cristina73 spune:
Eu m-am delectat cu The Da Vinci Code,si tocmai am terminat The Lovely Bones de Alice Sebold, o carte cam lugubra si inspaimintatoare mai ales daca te afli in postura de parinte dar oricum interesanta si cu sfirsit optimist
aura 1974 spune:
Eu am terminat de citit "Sultana" de Jean Sasson , e istoria unei printese arabe ce a incalcat normele si traditia tarii sale.
O printesa ce avea imense bunuri materiale insa nu fericirea. Acum citesc continuarea "Las cadenas de Sultana"(Lanturile Sultanei). Daca aveti ocazie ,cititi-o puteti afla multe lucruri despre cum se comporta unii barbati musulmani cu sotiile ,surorile si ficele lor.
lilach spune:
Acum citesc "Camera mortii" de John Grisham.
Inainte am citit "omerta" de Mario Puzzo.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
mamica dulce spune:
lilach..citeste toata seria...e faina tare...sunt 3 carti,si omerta e ultima.Prima,Nasul..s-a facut si flim,dar muuuult mai frumoasa e cartea.
Cristina,cum e da vinci code?merita sa o iau?ca imi cam face cu ochiul.
Eu am citit destul de Colin Falconer...sunt niste carti foarte interesante care te prind bine de tot,cu actiunea in timpul razboiului din Vietnam,In Saigon,Singapore...
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
lilach spune:
mamica dulce,
merci mult...insa nu am decit in engleza, Nasul...si parca nu am curaj sa ma apuc de citit in engleza...poate am sa le cumpar in Romania.Cine stie cind ajung??
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
cristina73 spune:
Mamica dulce, Da Vinci Code e o carte interesanta, se pare ca autorul e la mare moda acum, are mai multe carti cam toate pe acelasi calapod, daca citesti una le-ai cam citit pe toate.E interesanta oricum si te prinde, un fel de carte politista incarcata cu criptologie,coduri,arta, religie, simbolistica,etc.A aparut si alta carte-Da vinci code-decodat,sau asa ceva, nu tin minte autorul,in care se explica toate problemele de religie si simbolistica care apar in cartea originala da pe asta nu am citit-o inca.